Un celebru militant împotriva vaccinurilor anti-covid avertizează că elitele globale plănuiesc să înlocuiască vaccinurile tradiționale cu cele bazate pe ARNm

Dr. John Campbell – un medic devenit vedetă pe YouTube, cu milioane de urmăritori – a avertizat că globaliștii plănuiesc să înlocuiască în secret toate vaccinurile importante cu altele bazate pe tehnologie ARNm, ca parte a agendei lor de depopulare a omenirii.

Într-un videoclip postat pe YouTube, dr. Campbell a avertizat că Big Pharma plănuiește să folosească tehnologia de alterare a genelor ARNm pentru o multitudine de afecțiuni, în ciuda efectelor dezastruoase ale vaccinurilor anti-covid bazate pe aceeași tehnologie. Moderna a obținut recent aprobarea guvernului pentru a utiliza noul lor vaccin cu ARNm împotriva RSV, care va fi lansat în cursul acestui an.

Campbell a vorbit, de asemenea, despre trecerea vaccinului antigripal la noua tehnologie exotică. „Deci, pe lângă RSV, acum avem și acest vaccin antigripal care va utiliza ARNm”, a spus el. „Acum, bineînțeles, avem vaccinuri împotriva gripei, dar ei vor să le înlocuiască cu aceste noi vaccinuri cu secvențe genetice”.

Deci, aceasta ar însemna să se administreze două vaccinuri cu ARNm la aceeași persoană în aceeași seringă, în același loc de injectare. Nu inventez asta”, a spus Campbell. Literatura de specialitate privind noua injecție combinată anti-covid/gripală susține că noul vaccin este mai eficient decât injecțiile anterioare, ceea ce Campbell a numit în glumă ca fiind un „progres”.

În comparație cu două administrări distincte de vaccin, o singură injecție de vaccin combinat a determinat un răspuns imunitar mai puternic împotriva ambelor boli”, se arată în raportul studiului clinic.

Medicul a explicat, de asemenea, modul în care tehnologia ARNm face ca organismul să producă o proteină, în cazul vaccinului anti-covid fiind vorba de proteina spike. El a vorbit despre modul în care acea proteină și ARNm în sine nu rămân la locul de injectare, ci se deplasează în tot trupul, determinând producerea proteinei secvenței codificate în diferite părți ale organismului.

Campbell a vorbit, de asemenea, despre modul în care noul vaccin codifică antigene pentru trei tulpini diferite de gripă, precum și pentru covid, astfel încât se presupune că acesta conține un total de patru secvențe de ARNm. „Se pare că va ajunge la un organism de reglementare din apropierea dumneavoastră”, a spus el ironic.

Campbell a continuat să vorbească despre alte vaccinuri cu ARNm aflate în curs de elaborare, cum ar fi cele pentru citomegalovirus (CMV), pentru virusul Epstein-Barr (EBVI), pentru virusul Herpes simplex (HSV) (cunoscut și ca virusul herpesului labial), pentru virusul Varicella-Zoster (VZV) (zona zoster) și norovirus.

De asemenea, este în curs de dezvoltare un vaccin împotriva gripei aviare cu ARNm. Medicul a continuat să vorbească despre scara industrială a instalațiilor de producție a vaccinurilor cu ARNm.

Ultima dată când am verificat, guvernul britanic încheiase un acord cu Moderna (…) la fel și în Australia, se construiesc fabrici noi și uriașe de ARNm, la fel și în Canada, ARNm pare viitorul, nu-i așa?(…) Dar asta se petrece, sunt dezvoltate la o scară cu totul uriașă și FDA a aprobat deja un vaccin în plus, sunt abordate autoritățile de reglementare din întreaga lume, este destul de greu de crezut, dar se merge înainte”, a spus el.

El a încheiat într-o notă satirică: „Ei bine, autoritățile de reglementare sunt acolo pentru a ne proteja, să sperăm că vor face aceasta. Adică sunt în mare parte finanțate de industria farmaceutică, dar sunt sigur că asta nu le va influența deloc în luarea deciziilor”, „Nu am nimic altceva de adăugat, serios……. da, asta e tot, ne așteaptă un viitor interesant”, a spus el.

Citiți și:
Renumit profesor de drept din SUA, care a redactat Legea din 1989 privind armele biologice și antiterorismul, afirmă într-o declarație sub jurământ că „serurile ARNm anti-covid-19 cu nanoparticule sunt arme de distrugere în masă”
Studiu oficial: Serurile ARNm sunt legate de creșterea cu 1236% a numărului de decese post-vaccinare
Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm anti-covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish

 

yogaesoteric
20 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More