Guvernanța globală, „tirania digitală” și agenda de depopulare

Acest tratat privind pandemia, dacă va fi implementat, va schimba peisajul global și ne va lipsi de unele dintre cele mai elementare drepturi și libertăți ale noastre. Nu vă înșelați, Tratatul OMS împotriva pandemiei este un atac direct la suveranitatea statelor sale membre, precum și un atac direct la adresa autonomiei voastre trupești.” (Peter Koenig)

Există un sentiment de urgență. Este necesară o mobilizare în masă la nivel mondial împotriva adoptării Tratatului privind pandemiile.

„Pandemia” covid-19 și „ vaccinul” ARNm

Cei doi piloni strategici ai agendei covid-19 au fost:

– lockdown-urile: un act de război economic și la nivelul comunității care a declanșat un proces mondial de sărăcire, marginalizare socială și disperare;
– „vaccinul” ARNm covid care a dus la o tendință de creștere la nivel mondial a mortalității și morbidității.

Fără precedent în istoria omenirii, acești doi piloni strategici au contribuit la declanșarea unui proces de depopulare care implică în mod indubitabil crime extinse împotriva umanității. Punerea în aplicare a agendei de depopulare necesită o structură represivă social de „guvernare globală” controlată de instituțiile financiare. De asemenea, este nevoie de un aparat de propagandă coerent în vederea impunerii acceptării de către mase la nivel mondial. La rândul său, acest proces necesită dispariția instituțiilor de guvernare reprezentative, împreună cu criminalizarea sistemului judiciar.

Prima parte a acestui articol se concentrează asupra „tiraniei digitale”, și anume asupra structurilor de „guvernare mondială”, care se intenționează să fie puse în aplicare cât mai curând, sub auspiciile Tratatului OMS privind pandemia.

În cazul în care va fi adoptat, tratatul va trece peste autoritatea statelor membre ale OMS. Acesta ar crea o uriașă bancă de date la nivelul întregii planete, și anume „o entitate globală de guvernare a sănătății” – ceea ce face obiectul primei părți a articolului. Partea a doua se concentrează pe agenda eugenistă de depopulare, rădăcinile sale istorice și punerea sa în aplicare la nivel mondial de către globaliști.

„Tirania digitală” și structurile „guvernanței mondiale” – Către un stat polițienesc global digitalizat

Proiectul Worldwide QR Verification Code (codul mondial de verificare QR) pune bazele instituirii unui „stat polițienesc global digitizat” controlat de instituțiile financiare. Acesta face parte din ceea ce răposatul David Rockefeller a intitulat „Marșul către un guvern mondial”, bazat pe o alianță de bancheri și intelectuali. Peter Koenig descrie codul QR ca: „un act de identitate complet electronic – care leagă totul cu tot ce are fiecare persoană (dosare de sănătate, bancare, personale și private etc.)”.

Către un sistem mondial de monedă digitală (CBDC)

De asemenea, Forumul Economic Mondial (WEF) și băncile centrale desfășoară consultări în vederea punerii în aplicare a unei așa-numite rețele de monedă digitală a băncilor centrale (CBDC). Potrivit lui David Scripac:

Un sistem mondial de identificare digitală este în curs de realizare. … Scopul WEF și al tuturor băncilor centrale [este] de a implementa un sistem global în care datele personale ale tuturor oamenilor vor fi încorporate în rețeaua CBDC (Central Bank Digital Currency).”

Software-ul codului de verificare QR

La începutul anului 2022, OMS a semnat un contract major cu Deutsche Telekom T Systems pentru a dezvolta o aplicație și un software de verificare QR care urmează să fie aplicate la nivel mondial. Soluția software bazată pe coduri QR urmează să fie utilizată: „și pentru alte vaccinări, cum ar fi poliomielita sau febra galbenă, a spus T-Systems într-o declarație ……. adăugând că OMS va sprijini cele 194 de state membre ale sale în crearea de tehnologii de verificare naționale și regionale”.

Potrivit unui comunicat al Deutsche Telekom T Systems, „Serviciul de gateway al OMS servește, de asemenea, drept punte între sistemele regionale”, ceea ce implică, în esență, o structură globală coordonată de supraveghere QR, care supraveghează întreaga populație de pe planeta Pământ. Și odată instituită, aceasta va supraveghea „fiecare aspect al vieții noastre”, indiferent de locația noastră. „Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca parte a viitoarelor campanii de vaccinare și a înregistrărilor la domiciliu.”

Potrivit directorului general al Deutsche Telekom T Systems: „Corona pune stăpânire asupra lumii. Digitalizarea ține lumea în mișcare”. Bill Gates a avut o relație de lungă durată cu Rom Schneider, fostul CEO al Deutsche Telekom, încă de la sfârșitul anilor 1990.

Urmărire

T-Systems a înființat anterior Serviciul Gateway al federației Europene (EFGS). Serviciul asigură că aplicațiile de urmărire corona ale statelor membre funcționează transfrontalier. Aplicația Telekom este clasificată drept „una dintre cele mai de succes aplicații de urmărire din lume”.

Cine deține controlul asupra lumii?

O bancă de date gigantică referitoare la cele 8 miliarde de locuitori ai planetei este controlată de „Big Money”. Oamenii sunt marcați și etichetați, e-mailurile și telefoanele lor mobile sunt monitorizate, datele personale detaliate sunt introduse într-o bancă de date gigant a „Big Brother”.

„Tirania digitală” necesită respingerea tuturor formelor de rezistență politică și socială.

Oamenii devin numere

Ființele umane distincte sunt clasificate ca „numere”. Odată ce aceste „numere” sunt introduse într-o bancă de date digitală globală, umanitatea în întregime se află sub controlul globaliştilor, şi anume al establishmentului financiar.

Istoria, cultura și identitatea statelor naționale sunt excluse. Oamenii devin numere introduse într-o bancă de date globală. La rândul său, formularea de proiecte societale (projets de société) la nivel național, local și comunitar este anulată.

Social-democrație, socialism, libertarianism: sub guvernanță globală, toate formele de democrație reprezentativă și de luptă de clasă sunt aruncate în coșul de gunoi al istoriei.

„Progresiștii” ar fi necesar să înțeleagă cine se află în spatele acestui proiect hegemonic, ce face parte dintr-o agendă neoliberală. Este un joc final care distruge identitatea ființelor umane, distruge umanitatea. Este important să se organizeze o mișcare amplă de rezistență care să conducă la dezmembrarea totală și definitivă a acestei agende diabolice, care este  încorporată în Tratatul privind pandemiile al OMS, sponsorizat  de Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Gates.

Adoptarea infamului tratat al OMS împotriva pandemiilor, programată inițial pentru sfârșitul lunii mai 2024, a fost amânată

În martie 2022, OMS a lansat un Organism interguvernamental de negociere (INB) cu mandatul de a crea „un tratat pandemic”, adică. o entitate globală de guvernanță în domeniul sănătății care să treacă peste autoritatea statelor membre ale OMS.

Tratatul pandemic global privind pregătirea pentru pandemie ar acorda OMS putere absolută asupra biosecurității globale, cum ar fi puterea de a implementa identități digitale / pașapoarte de vaccinuri, vaccinări obligatorii, restricții de călătorie, lockdown-uri, asistență medicală standardizată și multe altele. Dacă va fi pus în aplicare, acest tratat împotriva pandemiei va schimba peisajul global și ne va priva pe tine și pe mine de unele dintre cele mai elementare drepturi și libertăți ale noastre. Nu vă înșelați, Tratatul OMS împotriva pandemiei este un atac direct la suveranitatea statelor sale membre, precum și un atac direct la adresa autonomiei dumneavoastră trupești” (Peter Koenig, iunie 2022).

Tratatul privind pandemia este legat de proiectul codului de verificare QR al OMS și de vaccinul anti-covid-19 ARNm.

Legitimitatea atât a Tratatului împotriva pandemiei, cât și a Codului de verificare QR sub auspiciile OMS se bazează pe prezumția că „pandemia covid-19 este reală” și că vaccinul ARNm constituie o soluție pentru stoparea răspândirii virusului.

Fraudă și „știință falsă”. Nu există pandemie

Care este legitimitatea, precum și știința din spatele acestui proiect diabolic? Niciuna. Amplu confirmat: Nu există nicio pandemie! Presupusa pandemie de covid-19 se bazează pe „știință falsă”. Atât cadrul certificatului digital covid al UE, cât și codul de verificare QR al OMS se bazează pe minciuni și invenții.

Tratatul Pandemic este „ușa din spate” către „guvernanța globală” și „tirania digitală”. Este sfârșitul „democrației reprezentative”

… Lumea este acum mai sofisticată și mai pregătită să marșeze către un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță de preferat autodeterminării naționale practicată în secolele trecute” (David Rockefeller citat de „Aspen Times”, 15 august 2011).

Scenariul guvernanței globale impune o agendă de inginerie socială și conformitate economică. Ea constituie o extensie a cadrului politicii neoliberale impuse atât țărilor în curs de dezvoltare, cât și țărilor dezvoltate. Constă în eliminarea „autodeterminării naționale” și construirea unei rețele la nivel mondial de regimuri proxy pro-SUA controlate de o „suveranitate supranațională” (Guvernul Mondial) compusă din instituții financiare de top, miliardari și fundațiile lor filantropice.

Scenariul guvernanței globale încearcă să impună o agendă de inginerie socială și conformare economică. Guvernul mondial preconizat de globalişti se bazează pe ascultare şi acceptare. Unul dintre obiectivele sale majore este realizarea unei agende mondiale de depopulare.

Depopularea și Istoria Eugeniei

Mișcarea eugenică contemporană sponsorizată de Forumul Economic Mondial (WEF) și de filantropii miliardari se bazează pe doi piloni strategici: blocarea lockdown-urile covid și vaccinul ARNm, care sunt instrumente de reducere a populației globale. Manipularea prețurilor la energie, care declanșează falimente, precum și  războaiele conduse de SUA și NATO sunt, de asemenea, instrumente de depopulare. Ceea ce trăim acum este fără precedent.

Ceea ce trăim acum este fără precedent. Agenda de depopulare de astăzi nu este deloc comparabilă cu mișcarea eugenistă care s-a desfășurat în SUA de la începutul secolului al XX-lea. La început, eugenismul s-a bazat pe o legislație îndreptată împotriva anumitor grupuri specifice de populație cu așa-numitele „dizabilități de învățare sau fizice”: „Legea din 1907 interzicea intrarea [în țară] oricărei persoane considerate «cu deficiențe intelectuale sau fizice, astfel de deficiențe fiind de natură să afecteze capacitatea străinului respectiv de a-și câștiga existența». A adăugat pe listă «imbecili» și «debilii mintal».

Până în 1938, 33 de state americane au permis sterilizarea forțată a femeilor cu dificultăți de învățare, iar 29 de state americane au adoptat legi privind sterilizarea obligatorie a persoanelor considerate a avea afecțiuni genetice. De asemenea, legile americane au limitat dreptul anumitor persoane cu handicap de a se căsători. Mai mult de 36.000 de americani au fost supuși sterilizării obligatorii înainte ca această legislație să fie abrogată în anii 1940.” (Victoria Brignell)

Depopularea îndreptată împotriva țărilor din lumea a treia

Inspirată de ideologia eugenistă, depopularea în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial a devenit parte integrantă a unei agende neocoloniale. Aceasta a fost încorporată cu grijă în principiile politicii externe a SUA, îndreptată în mare măsură împotriva așa-numitelor „țări în curs de dezvoltare”.

Reamintim Memorandumul 200 al Secretarului de Stat al SUA, Henry Kissinger, intitulat „Implicațiile creșterii populației mondiale pentru securitatea SUA și interesele de peste mări”.

Potrivit lui Kissinger (NSSM 200, 1974), „Depopularea ar fi necesar să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de Lumea a treia, deoarece economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”.

Campania de vaccinare îndreptată împotriva țărilor din lumea a treia

În ceea ce privește țările din lumea a treia, depopularea a fost atent instrumentată prin vaccinuri. Proiectul „vaccinurilor împotriva tetanosului”, implementat sub auspiciile OMS-UNICEF, a avut drept scop „sterilizarea în secret a femeilor din țările sărace de pe întreaga planetă”.

Episcopii catolici din Kenya acuză două organizații ale Națiunilor Unite pentru sterilizarea a milioane de fete și femei sub acoperirea unui program de vaccinare împotriva tetanosului sponsorizat de guvernul kenyan”.

Bill Gates, care este acum în fruntea programului de „vaccin” ARNm al globaliştilor, a fost implicat în mod complex.

Fundația Gates a fost dată în judecată de guverne din întreaga lume, Kenya, India, Filipine – și multe altele” (Peter Koenig, aprilie 2020).

Robert F Kennedy Jr., un apărător avid al drepturilor copilului și activist anti-vaccinare, a lansat în aprilie 2020 o petiție trimisă Casei Albe, prin care solicită «anchetarea Fundației Bill și Melinda Gates» pentru malpraxis medical și crime împotriva umanității” (Peter Koenig).

În prima linie se află Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru «reducerea creșterii populației» cu 10-15%, prin intermediul vaccinării. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați în mod credibil că au sterilizat intenționat copiii kenyeni prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile antitetanos” (Extras din textul petiției).

Agenda de depopulare a globaliştilor. „Ce să facem cu toţi aceşti oameni inutili?”

Mergând pe urmele Memorandumului Național 200 din 1974 al lui Henry Kissinger, globaliștii de la WEF consideră că planeta Pământ este suprapopulată. Ei nu recunosc în mod oficial că mandatele covid-19, inclusiv „vaccinul” ARNm, constituie mijloace de reducere a populației lumii. „Vaccinul” este prezentat ca un mijloc de a „salva vieți”. Protejatul lui Klaus Schwab, prof. Yuval Noah Harari, ridică totuși întrebarea „ce să facem cu toți acești oameni inutili?”.

Harari este un membru influent al Forumului Economic Mondial (WEF) care susține ideea creării unei societăți distopice gestionate de o mână de globaliști care vor domni peste toate ființele umane de pe pământ din ziua în care se vor naște (Timothy Alexander Guzman, iulie 2022).

Întâlnirea secretă din 2009 a „The Good Club”. „Miliardarii încearcă să reducă populația lumii”

Aruncând o privire retrospectivă la 25 aprilie 2009: Organizația Mondială a Sănătății (OMS), condusă de Margaret Chan, a declarat o urgență de sănătate publică de interes internațional (PHEIC) referitoare la pandemia de gripă porcină H1N1, care în multe privințe a fost o „repetiție generală” a pandemiei covid-19.

Margaret Chan

Abia două săptămâni mai târziu, la începutul lunii mai 2009, la apogeul „pandemiei” H1N1, filantropii miliardari s-au întâlnit în spatele ușilor închise la domiciliul președintelui Universității Rockefeller din Manhattan. Această întâlnire secretă a fost sponsorizată de Bill Gates.

Aceștia își spun „The Good Club”. Printre participanți s-au numărat David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey și mulți alții:

Unii dintre cei mai importanți miliardari americani s-au întâlnit în secret pentru a analiza modul în care averea lor ar putea fi folosită pentru a încetini creșterea populației mondiale și pentru a accelera îmbunătățirea sănătății și a educației”. (Sunday Times, mai 2009)

Accentul nu a fost pus pe creșterea populației (de exemplu, Planned Parenthood), ci pe „depopulare”, adică pe reducerea numărului absolut al populației mondiale.

Conform raportului Sunday Times:

Filantropii care au participat la un summit convocat la inițiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat despre unirea forțelor pentru a depăși obstacolele politice și religioase din calea schimbării.

…….

Stacy Palmer, editor al Chronicle of Philanthropy, a declarat că summitul a fost fără precedent. «Am aflat despre el abia după aceea, din aparentă întâmplare. În mod normal, acești oameni sunt fericiți să vorbească despre cauze bune, dar acum este diferit – poate pentru că nu vor să fie văzuți ca o cabală globală», a spus el.

Un alt invitat a declarat că nu a existat «nimic la fel de grosolan ca un vot», dar că s-a ajuns la un consens în privința susținerii unei strategii în care creșterea populației să fie abordată ca o amenințare potențial dezastruoasă pentru mediu, societate și industrie.

«Este ceva atât de îngrozitor încât toți cei din acest grup au fost de acord că are nevoie de răspunsuri de la creiere mari», a spus invitatul.

De ce tot acest secret? «Ei au vrut să vorbească de la bogat la bogat fără să-și facă griji că ceva din ceea ce ei spun va ajunge în ziare, imaginându-i ca pe un guvern mondial alternativ», a spus el.”

Procesul decizional este complicat și complex. Rapoartele acestei întâlniri secrete din mai 2009 dezvăluie în mare parte narațiunea depopulării. Aceasta a fost una dintre numeroasele reuniuni similare (care rareori fac obiectul mediatizării).

Ceea ce este semnificativ este intenția criminală a acestor „filantropi” miliardari de a depopula planeta Pământ.

Declarația de depopulare din 2010 a lui Bill Gates. Rolul „noilor vaccinuri”

A fost avută în vedere o „reducere” absolută a populației mondiale la acea reuniune secretă din mai 2009? Câteva luni mai târziu, Bill Gates, în prezentarea sa TED (februarie 2010) referitoare la vaccinare, a declarat următoarele:

Și dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, îngrijirea sănătății, serviciile de sănătate reproductivă, am putea reduce aceasta [populația mondială] cu 10 sau 15 la sută”.

„Reducerea absolută” a populației mondiale a lui Bill Gates

Populația lumii în 2022 este de ordinul a 8,0 miliarde. Propunerea lui Bill Gates este de a implementa o „reducere absolută” a populației lumii pe baza datelor din 2022 folosind „noi vaccinuri”, după cum urmează:
– O reducere absolută de 10% în 2022 ar fi de ordinul a 800 de milioane.
– O reducere absolută de 15% a populației mondiale în 2022 ar fi de ordinul a 1,2 miliarde.

Același grup de miliardari, care s-a întâlnit la „locul secret” din mai 2009, a fost implicat activ încă de la începutul crizei covid în conceperea politicilor de lockdown aplicate la nivel mondial, a vaccinul ARNm și a „Marii resetări”, ale căror finalitate este depopularea. Crimele împotriva umanității sunt de nedescris. Avem de-a face cu o cabală criminală care este necesar să fie înfruntată.

Citiți și:
Depopularea galopantă, criza pe care nu o vede nimeni: Suntem generaţia care a văzut cea mai mare populaţie a planetei care va fi vreodată în istoria omenirii
Excesul de decese și depopularea: este stringent necesar să nu rămânem nepăsători și să permitem ca toate aceste crime să se petreacă!

 

yogaesoteric
21 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More