FDA a aprobat vaccinul cu ARNm de la Moderna pentru sindromul respirator acut. Cică și ăsta ar fi „sigur si eficient”!

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a SUA a aprobat noul vaccin cu ARNm al Moderna împotriva sindromului respirator acut.

Potrivit comunicatului de presă al companiei, mResvia este în prezent singurul alt vaccin cu ARNm de pe piață. În timp ce aprobarea actuală este pentru persoanele cu vârsta de 60 de ani și mai mult, compania își testează vaccinul RSV pe mame însărcinate, indicând că dorește să extindă viitoarea bază de clienți a vaccinului.

Moderna susține că noua lor injecție nu are efecte secundare grave, însă, deoarece folosește aceeași platformă ca și vaccinul lor cancerigen anti-covid, această afirmație poate fi îndoielnică, iar recent au fost nevoiți să oprească un test pentru vaccinul lor împotriva HIV cu ARNm.

Nu au fost identificate probleme grave de siguranță în cadrul studiului de fază 3. Cele mai frecvent raportate reacții adverse au fost dureri la locul de injectare, oboseală, dureri de cap, mialgie și artralgie”, se arată în comunicatul de presă. Compania va solicita în continuare ca noul vaccin să fie recomandat de Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) înainte de lansarea sa preconizată pentru „sezonul de vaccinare” din toamna acestui an.

Tehnologia ARN mesager (ARNm), denumită în brevetele Moderna ARNm modificat sau ARNm modificat pentru ARN mesager modificat, este o tehnologie exotică care încapsulează o secvență modificată de ARN în cadrul unei nanoparticule lipidice, astfel încât să o introducă în celulele persoanei vaccinate. Secvența străină creată de om este apoi încorporată în celulele persoanei vaccinate, acționând astfel mai mult ca o terapie genetică decât ca un vaccin.

ARN-ul mesager (ARNm) este molecula care transportă informația genetică de la ADN în nucleul celulei către citosol pentru sintetizarea proteinelor de către ribozomi”, a declarat ACS Pharmacology & Transitional Science, continuând să afirme că ARN-ul mesager modificat (ARN-ul artificial din vaccinuri) nu intră în nucleu, nealterând astfel genomul uman, afirmație care s-a dovedit falsă prin cercetări recente.

Tehnologia exotică a vaccinurilor cu alterare genetică este în lucru de zeci de ani, așa cum a relatat Alex Jones în 2002 și mai detaliat în 2015. Compania spune că numele lor „Moderna” (ModeRNA) înseamnă „ARN modificat”. Pfizer a folosit tehnologia Moderna pentru popularul lor vaccin anti-covid, un act pentru care Moderna a dat în judecată cu succes Pfizer.

În timp ce noul vaccin RSV cu ARNm este singurul alt vaccin (înafară de vaccinurile anti-covid) care utilizează secvențe antigenice rezultate prin manipulare genică, este în curs de dezvoltare și un vaccin împotriva gripei aviare care utilizează noua tehnologie. GoodRx raportează că în prezent sunt în curs de dezvoltare vaccinuri cu ARNm pentru gripă, Zika, RSV, HIV, CMV și cancer.

Citiți și:
Cunoscut medic american: 50% dintre victimele „vaccinului” ARNm au acum „leziuni cardiace permanente”
Scleroză laterală amiotrofică după vaccinul covid. De ce tehnologia ARNm este atât de toxică (III)

 

yogaesoteric
21 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More