Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele „vaccinate” anti-covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit, într-un studiu recent, că pacienții complet vaccinați anti-covid care au fost testați pozitiv pentru coronavirusul Wuhan (covid-19) au riscuri mult mai mari să moară decât pacienții nevaccinati anti-covid, relatează thenationalpulse.com, care semnalează studiul.

Studiul publicat în revista Frontiers in Immunology, arată că „printre pacienții cu covid-19, rata mortalității a fost semnificativ mai mare în rândul pacienților vaccinați vs. cei nevaccinați (p=0,002).”

În timp ce ratele mortalității au fost de 36% (n=25) și 27% (n=15) în cazul pacienților neinfectați covid-19 [nevaccinați] și, respectiv, [vaccinați], la pacienții cu covid-19 ratele de mortalitate au fost de 37% [la pacienții nevaccinați] și 70% [la pacienții vaccinați]”.

Mai simplu spus, a fi injectat anti-covid crește aproape dublu riscul de deces din cauza infecției, în comparație cu un risc de mortalitate mult mai scăzut în rândul celor care și-au protejat imunitatea naturală alegând să nu se vaccineze.

Cercetătorii au constatat, de asemenea, că „scorul indicelui de comorbiditate Charlson (CCI) a fost, de asemenea, semnificativ mai mare în rândul persoanelor care au fost vaccinate față de cei care au decis să renunțe la vaccinare.”

Potrivit cercetătorilor, „în cadrul populației generale, persoanele cu cel mai mare risc de mortalitate/insuficiență imunitară din cauza covid-19 este probabil să fie cele vaccinate”.

Decesul prematur nu este singurul factor de risc asociat cu injecțiile anti-covid. Știm, de asemenea, că vaccinurile anti-covid sunt legate de alte complicații grave de sănătate, cum sunt afecțiunile potențial fatale ale sângelui, inimii și cele neurologice.

Cel mai amplu studiu la nivel global pe acest subiect a constatat că „vaccinurile” anti-covid sunt periculoase în general.

Acest studiu a fost publicat în perioada când AstraZeneca și-a retras vaccinul de pe piața globală, în urma dezvăluirilor că injectarea provoacă tromboze mortale, asociate cu sindromul de trombocitopenie (TTS).

Citiți și:
„Vaccinurile” anti-covid sunt asociate cu un risc cu 200 de ori mai mare de apariție a cheagurilor de sânge în creier decât alte vaccinuri, arată un nou studiu
Tucker Carlson a spus de ce nu s-a vaccinat anti-covid: Mi-am dat seama imediat că oamenii care îl promovau erau niște mincinoși și necinstiți!

 

yogaesoteric
23 iunie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More