Ce a surprins un astronaut rus filmând aurora boreală deasupra Antarcticii

 

Cosmonautul rus Ivan Wagner, aflat în prezent la bordul Stației Spațiale Internaționale, a publicat pe Twitter un video, unde se pot distinge cinci obiecte neidentificate în zbor, informează RIA Novosti.

El a explicat că filma aurora boreală deasupra Antarcticii.

„Dar în înregistrarea video veți observa și altceva decât aurora în sine… În secundele 9-12 apar cinci obiecte ce evoluează în zbor paralel și la aceeași distanță unul față de celălalt”, a comentat Vagner.

El s-a întrebat ce ar putea fi: meteoriți, sateliți sau altceva.

„Informația a fost adusă la cunoștința corporației Roskosmos. Materialele au fost transmise spre analiză Institutului Central de Cercetări Științifice în Domeniul Construcțiilor de Mașini (ȚNIImaș, principalul centru de cercetări științifice al Roskosmos, în care intră și Centrul pentru Coordonarea Zborurilor Spațiale, n.r.) și Institutului pentru Studii Spațiale al Academiei de Ştiințe a Rusiei”, a adăugat cosmonautul.

Citiţi şi:

John Glenn, primul astronaut american care a orbitat în jurul Pământului, a fost martorul unor apariții luminoase misterioase

4 nave extraterestre imense au fost surprinse de un telescop în Nebuloasa Orion


 

yogaesoteric
23 septembrie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More