Tabăra Internaţională de Șivaism, 14 – 17 noiembrie, online

Unanim considerată de cunoscători ca fiind cea mai elevată, mai rafinată și mai pură formă de Tantra, tradiția Șivaismului cașmirian oferă atât o metafizică deosebit de complexă, cât și unele dintre cele mai directe, rapide, complete și extraordinare modalități de realizare spirituală. Cadrul teoretic și practic al acestei tabere spirituale – ce este cu totul unic prin abordarea deopotrivă foarte eficientă, dar și perfect accesibilă omului modern, a tradiției Șivaismului din Cașmir – va oferi tuturor participanților posibilitatea translației euforice pe niveluri net superioare de conștiință, precum și accesul la autentice stări de iluminare spirituală.

Această ediție a taberei va fi dedicată în principal inițierii în ezoterismul unei forme esențiale, unice, a Supremei ShaktiDURGA – Marea Protectoare, Mama Universală, Eroina și Salvatoarea Invincibilă.

 Vor fi incluse, de asemenea:

  •  Revelații tradiționale referitoare la misterioasele energii creatoare universale ce sunt cunoscute sub numele de Yogini-uri și care pot declanșa, printre altele, trezirea energiei fundamentale, nesfârșite a ființei, Kundalini Shakti, precum și atingerea a numeroase realizări spirituale extraordinare (siddhi-uri)
  • Modalități eficiente de atingere a stării de iluminare spirituală precum și a numeroase efecte binefăcătoare, cum ar fi: trezirea și dezvoltarea condiției superioare de Shakti (femeile) și a condiției ideale de Vira (bărbații), vindecare spirituală și emoțională, regenerare, protecție spirituală infailibilă, purificare și alchimizare karma-ică etc.

 Participarea la această tabără spirituală vă va oferi accesul la selecția (prin tragere la sorți) pentru inițierea în bija-mantra marii zeițe Durga!

(Această inițiere va fi oferită la anumite date ce vor fi anunțate în prealabil).

 

yogaesoteric
26 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More