ONU tocmai a adoptat „Pactul pentru viitor” care stabilește bazele unei noi „ordini globale”. S-a încheiat un Acord Digital Global – Tirania tehnocratică digitală, climatică și medicală globală care ni se pregătește

Pe 22 septembrie, ONU a adoptat Pactul pentru viitor, disponibil online aici. Cea mai mare parte a populației nu a auzit despre Pactul pentru viitor, astfel că au existat foarte puține dezbateri publice despre adoptarea unui document care, după cum se menționează în acesta, stabilește bazele unei noi „ordini globale”.

În document se subliniază importanța unor acțiuni și obiective precum „schimbarea digitală”, „consolidarea colectării și utilizării datelor pentru a determina procesul decizional”; „atragerea și sprijinirea investițiilor din sectorul privat în știință, tehnologie și inovare și aprofundarea parteneriatelor public-privat prin promovarea unui mediu propice în țările în curs de dezvoltare, care încurajează investițiile și antreprenoriatul”; „acces echitabil la medicamente, vaccinuri, terapii și alte produse de sănătate sigure, accesibile, eficiente și de calitate, pentru a asigura o viață sănătoasă și pentru a promova bunăstarea generațiilor prezente și viitoare”; reafirmarea „Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă” ca un „set de obiective transformatoare universale” și „angajamentul nostru ferm de a atinge Obiectivele de Dezvoltare Durabilă până în 2030 și de a reactiva parteneriatul global pentru dezvoltare durabilă, lucrând îndeaproape cu toate părțile interesate relevante”.

Totuși, multe dintre cele mai importante prevederi sunt „îngropate”, fiind trecute spre sfârșitul documentului de 56 de pagini. Oamenii ar fi bine să-și rezerve timp să citească acest document, întrucât liderii globaliști tocmai ne-au implicat într-o agendă insidioasă, care acoperă realmente aproape fiecare aspect al activității umane. Însă omenirea nu e conștientă de tirania digitală, climatică și medicală globală care ni se pregătește, deghizată într-un limbaj de lemn tehnocrato-globalist.

Odată ce Pactul pentru viitor a fost adoptat, anunțul a fost postat pe site-ul oficial al ONU:

Liderii mondiali au adoptat astăzi un Pact pentru viitor, care include un Acord Digital Global și o Declarație privind Generațiile Viitoare. Acest Pact este punctul culminant al unui proces incluziv, desfășurat pe parcursul mai multor ani, de adaptare a cooperării internaționale la realitățile de astăzi și la provocările de mâine. Cel mai amplu acord internațional din ultimii ani, care acoperă domenii cu totul noi, precum și chestiuni asupra cărora nu a fost posibil, timp de decenii, un acord. Pactul urmărește mai ales să se asigure că instituțiile internaționale pot avea rezultate, într-o lume care s-a schimbat dramatic de când acestea au fost înființate. După cum a spus secretarul general, «nu putem crea un viitor adecvat pentru nepoții noștri cu un sistem construit de bunicii noștri»”.

De asemenea, în comunicatul de presă al ONU se declară că Pactul pentru viitor va „stabili bazele” pentru o nouă „ordine globală”, care să includă „toate popoarele și toate națiunile”:

Pactul pentru viitor, Pactul Digital Global și Declarația privind Generațiile Viitoare deschid calea către noi oportunități și posibilități neexplorate”, a subliniat secretarul general în declarațiile sale de la deschiderea Summitului pentru viitor. Președintele Adunării Generale a menționat că Pactul va „pune bazele unei ordini globale durabile, juste și pașnice – pentru toate popoarele și națiunile”.

Pactul acoperă o serie largă de aspecte, printre care pacea și securitatea, dezvoltarea durabilă, schimbările climatice, cooperarea digitală, drepturile omului, genul, tineretul și generațiile viitoare și schimbarea guvernanței globale.

O altă pagină de pe site-ul oficial al ONU ne anunță că UN 2.0 se referă la crearea unei „familii moderne ONU”:

Deoarece ne aflăm la jumătatea drumului [în implementarea] Agendei 2030, lumea nu este încă angajată pe calea către atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Nu este prea târziu pentru a modifica acest curs, dacă ne vom mobiliza cu toții pentru a regândi și a ne refocusa. UN 2.0 cuprinde viziunea Secretarului General despre o familie modernă a ONU, reînsuflețită de o cultură progresistă și împuternicită prin capacități de ultimă oră pentru secolul XXI – pentru a accelera sprijinul nostru pentru omenire și planetă.

Ne vom strădui să promovăm această viziune, printr-o fuziune puternică între inovație, date, abilități și cultură digitală – o combinație dinamică pe care o numim «Cvintetul Schimbării». Este vorba despre evoluția către organizații ONU mai active, diverse, receptive și cu impact mai mare.”

ONU recunoaște deschis că Pactul pentru viitor a fost conceput special „pentru a accelera implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă”:

Întregul Pact este conceput pentru a accelera implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Cel mai detaliat acord încheiat vreodată în Organizația Națiunilor Unite privind necesitatea reformei arhitecturii financiare internaționale, astfel încât aceasta să reprezinte și să servească mai bine țările în curs de dezvoltare:

– Ajutarea țărilor în curs de dezvoltare să aibă un cuvânt de spus în modul cum sunt luate deciziile la instituțiile financiare internaționale;
– Mobilizarea mai multor finanțări din partea băncilor pentru dezvoltare multilaterală pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare să își satisfacă nevoile de dezvoltare;
– Revizuirea arhitecturii datoriei suverane pentru a ne asigura că țările în curs de dezvoltare se pot împrumuta în mod durabil pentru a investi în viitorul lor, cu ajutorul FMI, ONU, G20 și al altor actori-cheie care lucrează împreună;
– Consolidarea rețelei de siguranță financiară globală, pentru a-i proteja pe cei mai săraci în cazul unor șocuri financiare și economice, prin acțiuni concrete ale FMI și ale statelor membre; accelerarea măsurilor pentru a aborda provocarea schimbărilor climatice, inclusiv prin alocarea de mai multe finanțări pentru a ajuta țările să se adapteze la schimbările climatice și să investească în energie regenerabilă;
– Îmbunătățirea modului de măsurare a progresului uman, mergând dincolo de PIB, pentru a detecta gradul bunăstării și sustenabilității umane și planetare.
– Angajamentul de a găsi modalități pentru introducerea unui nivel minim global de impozitare pentru persoanele fizice cu averi nete ridicate.

În ceea ce privește schimbările climatice, confirmarea necesității de a menține creșterea temperaturii globale la 1,5° C peste nivelurile preindustriale și de a face tranziția de la combustibilii fosili în sistemele energetice, pentru a obține emisii nete zero până în 2050.

Într-un fel sau altul, toate formele de activitate umană contribuie la „schimbările climatice”.

Astfel, ei intenționează să reglementeze cu strictețe toate formele de activitate umană pentru a-și atinge obiectivele „de dezvoltare durabilă”.

Totodată, Pactul pentru viitor recunoaște un „rol central” al ONU și necesitatea unui „răspuns internațional coordonat și multidimensional” de câte ori vor apărea viitoare „șocuri globale”.

Recunoaștem necesitatea unui răspuns internațional mai coerent, bazat pe cooperare, coordonat și multidimensional la șocurile globale complexe și rolul central al Organizației Națiunilor Unite în acest sens. Șocurile globale complexe sunt evenimente care au consecințe grave perturbatoare și nefaste asupra unei proporții semnificative de țări și asupra populației globale și duc la impacturi în mai multe sectoare, ceea ce necesită un răspuns multidimensional și la nivelul întregii guvernări, la nivelul întregii societăți.”

Prin urmare, data viitoare când va exista o criză globală majoră, ONU va fi la cârma lumii și ne va spune tuturor ce este necesar să facem. Elita globalistă pare că și-a atins obiectivul, iar opoziția pe care a întâmpinat-o a fost abia perceptibilă.

Citiți și:
Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a planetei – munți, păduri, câmpii, ape…….
Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) – Accelerarea Agendei 2030

 

yogaesoteric
30 septembrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More