Suntem în 2024 și efectele „vitezei științei” abia acum devin cu adevărat evidente

În schema de compensare pentru vaccinuri din Marea Britanie, 14.000 de persoane au cerut plăți. Nu auziți asta la știri, nu e în titluri, nu e în ziare, doar Daily Telegraph a făcut o cerere de informații pentru a afla câți au aplicat, și într-adevăr, erau 14.000 de solicitanți.

Afecțiunile raportate: atacuri de cord, cheaguri, inflamația măduvei spinării, umflarea excesivă a membrului vaccinat, paralizie facială.

Aproximativ 97% sunt legate de vaccinul AstraZeneca, dar există și pentru Pfizer și Moderna.

Din 1979, schema a avut 16.000 de cereri, iar 14.000 sunt legate de injecțiile anti-covid.

Scandalos, mii de oameni au fost refuzați pentru aceste plăți deoarece nu sunt suficient de „invalizi” și suma maximă pe care o poți primi, care e din banii contribuabililor pentru că, amintiți-vă, companiile farmaceutice au primit imunitate absolută de la orice compensație, suma maximă e 120.000 de lire, ceea ce poate părea mult.

Dacă erai un director bine plătit la 30 de ani și ai făcut acest vaccin și ai fost vătămat, atunci 120.000 de lire nu-i nimic față de ce ai fi câștigat într-o viață la locul tău de muncă.

5500 de cereri au fost deja respinse și, desigur, vor fi multe, multe alte cazuri, al căror număr nu-l putem ști – oameni care au suferit dizabilități și leziuni, afecțiuni autoimune, dureri ciudate, umflături și inflamații care ar putea fi legate de vaccinuri, dar nu vom ști niciodată și nici ei poate nu vor ști niciodată.

Personalul administrativ care procesează aceste cereri a crescut de la patru la 80 de persoane anul trecut, pentru că solicitările curgeau într-un ritm rapid și peste 700 de oameni așteptau mai mult de un an o decizie. Dar nimeni nu vorbește despre ei, nimeni nu-i intervievează, nimeni din ziare nu le face profilul. Până în iunie 2021 erau deja înregistrate 300.000 de reacții adverse în sistemul britanic de raportare cu cartonașe galbene. 300.000 de reacții adverse! Și se știa de zeci de ani că sistemul cu cartonașe galbene e puțin cunoscut și prost administrat, înregistrând doar între unu și zece la sută din toate cazurile, deci 300.000 ar putea fi doar un procent din evenimentele adverse reale.

Citiți și:
„Vaccinul mi-a distrus viața complet”. Mărturiile cutremurătoare ale românilor care au dezvoltat boli grave ca efecte adverse ale vaccinului împotriva covid-19
Dezvăluiri bombă din armata canadiană: Vaccinul anti-covid a făcut ravagii în rândul soldaților. Creștere cu 800% a efectelor adverse în 2021

 

yogaesoteric
2 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More