Viitorul – Cum ne vor controla pe toți. „Statul profund” se pregătește pentru o altă plandemie

Despre viitor nu putem face decât speculații. Dar, în acest moment, merită menționate unele tendințe, pentru ca oamenii să-și facă o imagine despre ceea ce analiștii cred că s-ar putea petrece.

Nu există nicio îndoială că Statul profund (Serviciile Secrete în numele instituțiilor Big Finance, IT și Big Energy) acționează prin Forumul Economic Mondial (FEM), ONU și OMS, precum și prin Consiliul European (CE).

Niciuna dintre aceste entități nu a fost aleasă vreodată. FEM și organismul politic al ONU, sub conducerea marionetei Guterres, au încheiat un acord de cooperare ilegal în iunie 2019, pentru punerea în aplicare a Agendei 2030.

ONU a încetat de mult să mai fie pacificatorul și mediatorul pentru pace al lumii, așa cum a fost conceput inițial. În schimb, Statul profund a pus în fruntea lui marionete care se conformează pe deplin „agendei” sale – și această agendă nu vizează binele oamenilor, ci dimpotrivă. Recent, domnul Tedros, directorul general al OMS, – niciodată ales liber, dar numit cu puterea financiară a Fundației Bill Gates – a declarat o urgență de sănătate la nivel mondial.

În jargonul de protocol al OMS, se numește „urgență de sănătate publică de interes internațional” (PHEIC), pentru presupusa epidemie de Monkeypox (variola maimuței), numită acum, dintr-un motiv ciudat, așa-zis „de nediscriminare”, Mpox.

Se spune că focarul a avut loc în Congo – o țară bogată în pământuri rare, aur și multe alte minerale valoroase. Potrivit directorului general al OMS, Tedros (9 august 2024): „De la începutul acestui an, Republica Democrată Congo se confruntă cu un focar sever de Mpox, cu peste 14.000 de cazuri raportate și 511 decese. În ultima lună, aproximativ 50 de cazuri confirmate și mai multe suspecte au fost raportate în patru țări învecinate RDC”.

Unii experți medicali care nu au fost cumpărați încă, spun că este o formă mai blândă decât variola originală. Adică mai puțin decât nimic, în comparație cu infecția anuală cu gripă; între 40 și 60 de milioane de cazuri pe an numai în SUA.

Este necesar să remarcăm faptul că aceste așa-numite „cazuri confirmate” în Congo sunt rezultatul testului de reacție în lanț a polimerazei aplicat la mpox (testul PCR), care nu detectează virusul.

Deci, de ce PHEIC?

– În primul rând, pentru a speria oamenii de pe tot globul;
– În al doilea rând , pentru a vedea până unde poate OMS să-și impună tirania, pentru că așa-numitul Tratat Pandemic, care i-ar fi conferit puteri dictatoriale universale, nu a fost aprobat la Adunarea Mondială a Sănătății (AMS) din mai 2024. Nu vă faceți griji, nu vor renunța. Multe activități în direcția tiraniei OMS sunt planificate pentru viitoarea Adunare Generală a ONU;
– În al treilea rând, cu PHEIC în vigoare, ei pot solicita blocări, purtarea măștilor și mandate criminale de vaccinare.

Să nu uităm că, de acum înainte, TOATE „vaccinurile”, produse de industria farmaceutică se vor baza pe tehnologia ARNm, despre care știm, după experiența covid, că este dezastruoasă și chiar fatală. Ea servește în continuare, la fel ca în timpul experimentului covid, la decimarea populației mondiale. Progresele în încercările criminale de a reduce populația mondială nu sunt suficient de rapide, așa că ei sunt nevoiți să inventeze tot mai multe plandemii, urmate de obligativitatea vaccinării – despre care se spune că va fi impusă de NATO, care va avea grijă ca nimeni să nu scape. Dar oricum, unde s-ar mai putea duce? Toate cele 194 de țări au fost cooptate, presate, șantajate și chiar amenințate. Ce înseamnă aceasta, am văzut în timpul covidului, când mai mulți șefi de stat, mai ales din Africa, care au refuzat să facă acest joc, au murit în circumstanțe neobișnuite,

Kary Mullis, inventatorul tehnicii de reacție în lanț a polimerazei (PCR) – testul care a permis plandemiei să înflorească – a primit Premiul Nobel pentru Chimie în 1993 împreună cu Michael Smith. Kary Mullis a murit în mod misterios pe 7 august 2019, cu doar câteva luni înainte ca plandemia covid-19 să lovească lumea la miezul nopții de 31 decembrie 2019 – deschiderea Agendei 2030?

Dr. Mullis a spus de la început că PCR nu detectează nicio boală.

În ciuda dovezilor cunoscute la nivel mondial că testul PCR nu detectează nicio boală, în prezent este utilizat din nou pentru a determina prezența Mpox la oameni.

Sinceritatea dr. Mullis cu privire la testul PCR – ce face și ce nu face – l-a costat viața.

În videoclipul „Așa ne vor controla pe toți!” apar planuri pentru pandemia 2.0 (17 august 2024)

Mpox în Congo. De ce?

În condiții de izolare și cu NATO la cârmă, exploatarea în Congo a mineralelor rare ar putea începe imediat.

Desigur, în timp ce noi speculăm, și ei – Statul profund & Co. – speculează la rândul lor. Pariul lor este că o mare parte a populației va accepta din nou toate acestea. În timp ce noi, poporul, sperăm că suficient de mulți oameni, medici, instituții de sănătate, au văzut acum adevărul și nu vor mai participa la această crimă împotriva umanității pentru a doua oară.

Drept urmare, ei au și o variantă de rezervă. Aceasta ar putea fi producerea haosului, a unui război civil – haos începând poate în Africa, dar mai probabil, într-una din țările occidentale, SUA, Europa – speculăm noi. Sau poate nu e doar o speculație. Filmul Civil War (Războiul civil) a fost realizat în afara Hollywood-ului, filmările au început în 2022 la Atlanta și a fost finalizat la Londra. În aprilie 2024, Civil War a fost lansat în întreaga lume. Cu excepția Chinei, a ajuns în cinematografe abia în iunie 2024.

Ar putea fi considerat filmul Civil War ca încadrându-se în ceea ce numim programare predictivă?

Există, de asemenea, acest obscur „modul de instruire” al CIA – care se adresează medicilor, avocaților, oamenilor de afaceri, profesorilor, directorilor de companii. Acești profesioniști vor fi recrutați drept cruciați sociali pentru grupul politic promovat de CIA, cu scopul de a răsturna guvernul (SUA).

Este vorba despre un manual oficial al CIA din 1983, desecretizat în 2017, care îi învață pe ofițerii CIA cum să organizeze revolte de stradă, să le facă să devină violente și să manipuleze populația civilă pentru a susține cauza revoltelor.

Ceva similar s-ar putea petrece, desigur, și în Europa. De fapt, este deja în curs, dar prin alte mijloace, și anume prin introducerea certificatelor digitale vaxx. Începând cu septembrie 2024, certificatul digital va fi testat în cinci țări selectate din UE, Letonia, Grecia, Belgia, Germania și Portugalia.

Adevărat sau fals?

Putem să speculăm că este vorba de o pură propagandă a fricii și că nu se va petrece, deoarece rezistența este prea mare.

Dar, dacă ne uităm mai atent la țările „pilot”, vom vedea că toate au antecedente de supunere extremă, din Portugalia până în Germania, și tot ce se află între ele. Dacă rezultatele testelor vor fi satisfăcătoare, ne putem aștepta ca exercițiul să fie extins în restul Europei și, în curând, și în SUA și în ceea ce încă numim „vestul global”.

Plandemia falsă de Mpox ar fi ideală pentru a „testa” cazul, prin mandate de vaccinare obligatorie – și asta cu ajutorul NATO, așa cum s-a spus în multe ocazii. NATO a devenit, de la o forță de apărare occidentală în 1949, unul dintre cei mai înverșunați agresori din întreaga lume și acum ar putea deveni și un executor al mandatelor de vaccinare, care își joacă rolul criminal în asistarea genocidului asupra unor mari segmente ale populației mondiale, dacă nu prin război, atunci prin vaccinuri.

Aceasta ar fi o modalitate de a se ajunge la controlul total, fără a folosi ca prim pas un sistem monetar digital. Digitalizarea avansează rapid, dar și rezistența față de ea este în creștere.

Vaccinarea forțată pentru un „virus” – probabil niciun virus – care nu provoacă nici măcar o boală mortală, ci este mai puțin dăunătoare decât gripa obișnuită, înseamnă în mod clar că vaccinarea este o condamnare la moarte pentru toți cei care o primesc sau sunt forțați să o primească.

Aceasta se înscrie în obiectivul numărul unu al Marii Resetări/Agenda 2030 a ONU – DEPOPULAREA. Profiturile industriei farmaceutice care se vor acumula în paralel vor fi, desigur, binevenite. Dar ele NU sunt prioritatea numărul unu.

Controlul UE al certificatelor de vaccinare va fi mai eficient decât digitalizarea completă a banilor. Acesta merge direct la esența problemei, viața și moartea.

Autor: Peter Koenig

[Peter Koenig este analist geopolitic și fost economist principal la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani, în toată lumea. Este cercetător asociat al Centrului de Cercetare asupra Globalizării (CRG). De asemenea, este Senior Fellow nerezident al Institutului Chongyang al Universității Renmin din Beijing.]

Citiți și:
Amendamentele OMS vor spori riscul de pandemii provocate de om – scurtă istorie a controlului asupra armelor biologice
Variola maimuței – Urmează vaccinarea……. de ambele părți ale Cortinei de Fier

 

yogaesoteric
7 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More