Mint. Trișează. Fură. Bombardează. Apoi fac pe naivii…….

Psihopații Talmudului nu numai că au fost obsedați să arunce flăcări împotriva Axei Rezistenței, dar mai nou, acum, lovesc și interesele naționale rusești.

S-ar putea argumenta că Noaptea Represaliilor Balistice a Iranului, un răspuns măsurat la nenumăratele provocări în serie ale Israelului, este mai puțin importantă când vine vorba de eficacitatea Axei Rezistenței, fiind mai mult legată de asasinarea conducerii Hezbollah.

Totuși, mesajul Iranului a fost suficient pentru a-i trimite pe genocidarii talmudici într-o frenezie de nedescris, aceștia negând isteric și prostind mediatic întreaga Planetă că „Iron Dome”-ul și sistemul „Arrow 3” au distrus „99,99% dintre rachete”, chiar dacă aceste sisteme de apărare au fost de facto inutile.

IRGC, Armata Iranului, a făcut cunoscut faptul că salba de rachete a fost deschisă de un singur Fatteh 2 hipersonic care a scos din funcțiune radarul sistemului de apărare aeriană „Arrow 3”, israelienii nemaifiind apoi capabili să intercepteze rachete în atmosferă.

Și surse militare iraniene bine informate au declarat că hackerii au intrat în modul intens de atac cibernetic pentru a perturba sistemul „Iron Dome” chiar înainte de începerea operațiunii.

IRGC a confirmat în cele din urmă că doar aproximativ 90% dintre țintele vizate au fost atinse, planul a fost ca fiecare țintă să fie lovită de mai multe rachete, dar unele dintre ele au fost interceptate.

Este deschisă o speculație amplă cu privire la câte F-35 și F-15 au fost în cele din urmă distruse sau avariate la cele două baze aeriene, dintre care una, la Nevatim, în Deșertul Negev, a devenit literalmente inoperabilă.

Alianța militară dintre Iran și Rusia, parte a parteneriatului lor strategic cuprinzător care urmează să fie semnat în curând, a fost în vigoare. IRGC a folosit bruiajul electromagnetic al instalațiilor recent furnizate de Rusia pentru a orbi sistemele GPS ale Israel/NATO, inclusiv pe cele ale aeronavelor americane. Așa se explică de ce „Iron Dome”-ul doar a privit prostește, în noapte, către cer.

Represaliile Iranului, un casus belli

Nimic din toate acestea nu a modificat substanțial ecuația de descurajare. Israelul continuă să bombardeze sudul Beirutului. Tiparul rămâne același: ori de câte ori bruschează pe alții, ucigașii sioniști strigă de durere ca și cum ei au fost loviți și se plâng ca niște bebeluși enervanți, chiar dacă mașina lor de ucidere continuă să funcționeze la turație maximă, cu civili neînarmați ca ținte prioritare.

Bombardamentele din Palestina până în Liban și Siria și Asia de Vest nu se vor opri niciodată iar „Noaptea Balistică a Iranului” a fost doar „răspunsul” la toate aceste atrocități nebunești ale genocidului sionist.

Iranul se află într-o poziție geopolitică și militară extrem de dură, ca să nu mai vorbim de cea geoeconomică, fiind încă sub un tsunami de sancțiuni. Evident, conducerea de la Teheran este pe deplin conștientă de capcana întinsă de grupul sionisto-american, care vrea să ademenească Iranul într-un război major.

Jake Sullivan, unul dintre fanaticii grupării Biden, care dictează cu adevărat politica SUA în numele sponsorilor lor, având în vedere starea jalnică a zombiului de la Casa Albă, aproape a spus-o:

Am clarificat că vor exista consecințe, consecințe grave, pentru acest atac și vom colabora cu Israelul pentru a ne asigura că așa se va și petrece.”

În traducere, „Noaptea represaliilor” este prezentată ca un casus belli. Statele Unite și Israelul dau deja vina pe Iran pentru un posibil mega-război în Asia de Vest.

Acest război este Sfântul Graal încă din zilele Regimului Cheney, fiind dorit de acum două decenii. Și totuși, Teheranul, dacă ar decide astfel, are deja ceea ce este necesar pentru a pune Israelul la pământ. Nu o va face pentru că prețul de plătit pentru toată zona ar fi insuportabil.

Chiar dacă psihopații talmudici și neoconservatorii sioniști și-au îndeplinit în sfârșit dorința, o posibilitate îndepărtată, acest război, după o campanie de bombardamente devastatoare, ar putea fi câștigat doar cu o prezență masivă a SUA pe teren. Și oricâte manipulări ar fi pe acest subiect în mlaștina media controlată de sioniști, asta nu se va petrece niciodată.

Și totuși, Marșul Nebuniei continuă neîntrerupt: proiectul sionist împotriva Iranului, o îmbrățișare mortală între SUA și Israel, împotriva Iranului. Dar cu o diferență puternică: susținerea Rusiei și, mai în spate, a Chinei. Aceste trei puteri sunt triada cheie a BRICS. Ele sunt în avangarda strădaniei de a construi o lume nouă, echitabilă, multinodală. Și nu întâmplător, se petrece ca acestea trei să fie etichetate ca fiind principalele „amenințări” existențiale la adresa Imperiului haosului, minciunilor și jafului.

Având în vedere că Proiectul Ucraina se scurge prin praful istoriei, îngropând definitiv „ordinea internațională bazată pe reguli” în pământul negru al Novorossiyei, adevăratul front major al Războiului Unic, noua încarnare a Războaielor Veșnice, este și rămâne Iranul.

În paralel, Moscova și Beijingul realizează pe deplin că cu cât Excepționalistanul se blochează mai mult în Asia de Vest, cu atât mai multă marjă de manevră au pentru a accelera eutanasierea agitatului leviatan.

Noua Gaza de pe râul Litani

Hezbollah are în față un blestem serios. Resursele, în special furnizarea de arme și echipamente militare, prin Siria și pe calea aerului din Iran până în Liban vor deveni din ce în ce mai rare. Comparați resursele Hezbollah-ului cu lanțul de aprovizionare nelimitat al Israelului dinspre Exceptionalistan, ca să nu mai vorbim de tone de bani.

Informațiile israeliene sunt departe de a fi șubrede, deoarece comandourile sioniste au pătruns adânc, în secret, pe teritoriul Hezbollah, strângând informații despre rețeaua de fortificații. Când, în fapt dacă, vor ajunge în zonele populate din sudul Libanului, atunci vor fi bombardamente demente ale artileriei grele împotriva zonelor rezidențiale.

Această operațiune ar putea fi numită „Gaza de pe râul Litani”. Se va petrece numai dacă rețeaua complexă a Hezbollah din sudul Libanului va fi spartă – un „dacă” major.

Jeffrey Sachs, un om atât de bine intenționat, formidabil de informat și imposibil de „dus de nas”, i-a caracterizat pe israelieni drept teroriști extremiști suprematiști, fără drept de apel. Practic, întreaga Majoritate Globală este acum conștientă de acest fapt.

Ceea ce urmează în planificarea neoconservatorilor talmudici poate include un „steag fals” îngrozitor, posibil după alegerile prezidențiale din SUA, de exemplu, scufundarea unei nave NATO sau un atac împotriva trupelor americane din Golful Persic, pentru a bloca noua Administrație într-un război al SUA împotriva Iranului. Dick Cheney va avea un orgasm și va tremura tot de fericire.

Summitul BRICS de la Kazan sub președinția Rusiei este la mai puțin de trei săptămâni. În contrast puternic cu genocidul și războaiele în serie din Asia de Vest, Putin și Xi vor fi, în numele BRICS+, la ușa deschisă către un viitor al păcii și prosperității, întâmpinând zeci de națiuni care fug de Occidentul colectiv ca de ciumă.

Rusia sprijină acum pe deplin Iranului și la ca în cazul Ucrainei, asta înseamnă că Rusia este în război cu SUA și Israel; la urma urmei, Pentagonul doboară în mod direct rachetele iraniene, în timp ce Israelul este statul preeminent de facto al SUA, susținut fiscal de contribuabilii americani.

Situația devine din ce în ce mai complicată. Imediat după o întâlnire foarte importantă între Alexander Lavrentiev, trimisul special al lui Putin în Siria, și Ali Akbar Ahmadian, secretarul Consiliului Suprem de Securitate Națională al Iranului, Tel Aviv a intrat în demență totală și a vizat depozite ale forțelor ruse din Siria.

A existat un răspuns comun Rusia-Siria al apărării aeriene. Ceea ce arată că psihopații talmudici nu numai că sunt obsedați să arunce cu foc împotriva Axei Rezistenței, dar acum urmăresc și atacarea intereselor rusești. Acest fapt poate deveni foarte urât pentru ei într-o clipită – și este încă o ilustrare a faptului că numele jocului (nou, mortal) este SUA/Israel vs. Rusia/Iran.

Autor: Pepe Escobar, Strategic Culture Foundation

Citiți și:
Războiul liniilor de aprovizionare
Asia va prelua controlul lumii?!

 

yogaesoteric
13 octombrie 2024

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More