Din nou am fost aleși ca „sandbox” pentru o operațiune din SUA

Vă mai amintiți mizeria cu „Ciclonul Ashley”? Timp de câteva zile infractorii de la ANMH, împreună cu televiziunile, au repetat un scenariu monstruos legat de ceea ce ar urma să se petreacă. Practic, iadul pe pământ urma să se prăvălească peste România. Ce am avut în realitate? Precipitații normale în contextul toamnei. Chiar nimic deosebit. Mizeria mi-a puțit din start a „poligon de încercare” însă nu înțelegeam ce anume testau și, mai ales, pentru ce. Ei bine, iată că negura începe să se destrame.

De ceva vreme tot auzim de nebunia Milton! Urmează să lovească SUA, va fi ceva înfiorător. Un reporter prezenta fenomenele extreme cu o animație care arăta cum apa va ajunge la peste doi metri acolo unde filma el. Mesaje alarmiste peste tot. Părăsiți zona sau veți muri. Apoi, pentru cei care au hotărât să nu plece, mesaje crâncene: „să vă scrieți numele pe piele cu o cariocă pentru a putea fi identificați dacă muriți!”. Și multe altele similare.

Știrile au fost rostogolite, oamenii au fugit iar după fentă și am văzut autostrăzi aglomerate de nebunia fugii din calea dezastrului. Cei care-au rămas în zonele care urmau să fie șterse de pe fața pământului, s-au apucat să jefuiască, pentru a o șterge mai târziu. Chestii tipice: viermii devorează totul înainte de disoluția finală.

Doar că treaba s-a fâsâit rău. Milton a fost declasat și, de la nivelul 5, a ajuns de nivelul 2! Înțelegeți ticăloșia? Așa cum jigodiile de la INMH au ținut-o langa cu „sfârșitul lumii” având ca denumire Ashley, la americani Ashley s-a transformat în Milton.

Care-i treaba cu Milton? Vine după Helene, care a fost o furtună destul de puternică (în final clasificată la gradul 4). Ceea ce este necesar să înțelegem e că furtunile tropicale sunt fenomene cât se poate de normale în acea zonă climatică. De asemenea, e cât se poate de normal ca, din timp în timp, anumite furtuni să fie devastatoare. Asta se petrece de când lumea!

Să înțelegem acum care este situația cu Milton. Este strict un exercițiu de inginerie socială. După ce a fost clasificat inițial cu gradul 1, apoi s-a revenit fiind clasificat cu gradul 5 (maxim), pentru ca apoi, când a lovit coastele americane, să fie reclasificat la gradul 2. Cel mai probabil, este tot o furtună de gradul 1, dar i s-a pus 2 pentru a arăta că, iată, a fost destul de puternică. În timpul acesta, oamenii și-au luat toată agoniseala la spinare, fugind din calea „tragediei”. Iar în final totul se dovedește o farsă înfiorătoare. Oare câți oameni au murit sau au fost răniți ca efect al „fugii în disperare”? Câți bolnavi în stare gravă nu și-au mai făcut tratamentul și pentru câți „migrația” a fost fatală? Sunt cifre care nu sunt și nu se doresc a fi contorizate.

Oricum, schema de funcționare e simplă:

Furtună normală de gradul 1
Furtună dezastruoasă de gradul 5, mortală
Furtună de gradul 2

Unde am mai văzut această schemă? Ia să ne amintim:

E o simplă răceală
E un virus ucigaș!
E o gripă, o răceală pentru care nu se poate da un concediu medical mai mare de 2 zile!

Ați înțeles? Vă mai amintiți cu masca? „Masca este necesar să fie purtată doar de cei bolnavi” – „Masca este necesar să fie purtată de toată lumea” – „Masca este necesar să fie purtată opțional”. Schemele sunt identice. Se repetă într-un ritm infernal. Și cel mai groaznic e că funcționează. Cu precizie, de fiecare dată!!!

Dacă vă întrebați cine-i atât de nebun și de ce, există o explicație: totul e strict despre control. Când autoritățile se contrazic într-un mod atât de flagrant, se induce sentimentul urgenței. Toată lumea știe că autoritățile sunt proaste. Când au spus prima dată că „e doar o răceală” (peste tot în lume, după același calapod) și apoi au revenit cu îngrijorare, au făcut-o pentru a amplifica, pentru a părea că „au fost prinși pe picior greșit”. Oamenii știu că în interiorul statului e prostie și delăsare, motiv pentru care, atunci când îi văd îngrijorați pe proștii de la vârf, chiar cred că e veridic. Oricine se așteaptă ca prostovanii din vârful statului să fie prinși pe picior greșit. Doar sunt proști, incompetenți ș.a.m.d. Abia când îi văd îngrijorați și țipând din toți rărunchii, abia atunci se îngrijorează. E o schemă cât se poate de clasică.

Așadar, ceea ce vedem acum nu este nimic altceva decât o perpetuă manipulare. Și, așa cum România a fost sandbox-ul SUA, adică un „studiu de caz pentru reglarea tirului”, tare mi-e că farsa macabră nu se va sfârși aici. Bănuiala mea e că, pe fondul iremediabilei prăbușiri economice și sociale, se pune de o nouă farsă la nivel mondial. Iar ceea ce am văzut până acum e insignifiant pe lângă ceea ce urmează!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Pandemia de ciclon
Ciclonul care a existat doar în isteria media și pornografia fricii indusă de autorități
HAARP controlează uraganele

 

yogaesoteric
19 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More