Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor, 27 octombrie – 3 noiembrie, online și la săli

Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor este un eveniment unic, plin de lumină și revelații, care deschide porțile pentru o înțelegere profundă a revelațiilor dumnezeiești prezentate în cartea „Dialoguri cu îngerul” de Gitta Mallasz referitoare la anumite Atribute Dumnezeiești, în ediția din acest an fiind alese următoarele atribute: Eroismul Dumnezeiesc, Iubirea Dumnezeiască, Discernământul Dumnezeiesc, Răbdarea Dumnezeiască, Umilința Dumnezeiască și Detașarea Dumnezeiască. Totodată în ziua consacrată Îngerului păzitor și Arhaghelului Metatron vom putea asimila în mod nuanțat o lecție esențială pentru noi toți, și anume cum să Îi acordăm primul loc lui Dumnezeu în viața noastră.

Acest eveniment se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, atât online, cât și la două locații din București, unde vă așteptăm într-o atmosferă de lumină și pace, pentru a simți prezența blândă și iubitoare a îngerilor și pentru a descoperi înțelepciunea arhanghelilor.

În perioada 27 – 31 octombrie vă așteptăm la sala Open HeART, str. Alecu Russo nr. 9.

În perioada 1 – 3 noiembrie vă așteptăm la sala cursului de Tantra Yoga Ezoterică din str. Grigore Manolescu 7A, etaj 3.

Programul la sală va fi între orele 18:30 – 22:00, la unison cu programul care se va desfășura online. În unele zile sunt programate momente spiritual-artistice la sală și după ora 22:00. Participarea este gratuită.

Pentru detalii referitoare la înscriere și la programul evenimentului vă rugăm să accesați site-ul paradisulangelic.ro.

 

yogaesoteric
21 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More