A treia tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Un bărbat înarmat, cu legitimație de presă falsă, a fost arestat

Este a treia tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump!

Polițiștii locali au arestat în data de 12 octombrie un bărbat înarmat în fața unui miting al lui Donald Trump în California, iar șeriful local a confirmat afirmațiile potrivit cărora a fost prevenită o a treia tentativă de asasinat – chiar dacă l-a lăsat pe suspect în libertate după ce a plătit o cauțiune infimă pentru acuzațiile legate de arme, scrie NY Post.

Cred cu adevărat că am prevenit o nouă tentativă de asasinat”, a declarat șeriful comitatului Riverside, Chad Bianco, reporterilor la o zi după ce suspectul Vem Miller a fost arestat la un punct de control din fața mitingului lui Trump din Coachella Valley.

Vem Miller

Miller, în vârstă de 49 de ani, a fost prins la un punct de control al poliției încercând să intre la miting cu un permis de presă fals.

Când polițiștii au observat că mașina sa nu era înregistrată, au percheziționat vehiculul și au descoperit o ascunzătoare de pașapoarte și permise de conducere false, împreună cu o pușcă, un pistol încărcat și un încărcător de mare capacitate, au declarat oficialii.

Acesta a fost arestat pentru posesie de arme și eliberat după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de dolari.

Potrivit surselor, Miller are o istorie bogată de mici probleme cu legea și pare să fie membru al mișcării cetățenilor suverani – un colectiv de extremă dreapta bazat pe teorii ale conspirației care afirmă că guvernele nu au nicio autoritate asupra lor.

Citiți și:
Au știut cu 20 de minute înainte de a se trage în Trump! 10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a fostului președinte american
Donald Trump, ținta unei noi tentative de asasinat

 

yogaesoteric
25 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More