Dr. Norman Bergrun, un fost inginer și cercetător al NASA, susține că a găsit mai multe nave spațiale extraterestre ascunse în inelele lui Saturn

 


Un fost inginer și cercetător al NASA a făcut la jumătatea anului 2014 o declarație care a monopolizat titlurile principalelor publicații de interes din media americană și internațională. El a susținut în cadrul unui documentar că nave spațiale extraterestre de dimensiuni foarte mari se află în sistemul nostru solar și că acestea „se ascund” în inelele masive ale lui Saturn.

Este Enceladus un vehicul electromagnetic care captează energie din inelul E al lui Saturn?

„Enceladus spun că este electromagnetic, pentru că pot identifica modele simplificate în ceea ce privește astfel de vehicule. Astăzi știm că ceea ce noi numim «linii potențiale» sunt de natură electrică. Pot spune că acele linii au demarcat exteriorul acestor obiecte și astfel le-am putut descoperi”, a răspuns dr. Bergrun unei întrebări în cadrul unui documentar al canalului Sputnik News.

Dr. Bergrun a explicat nu demult într-un videoclip misterul din spatele inelelor lui Saturn și al numeroasele nave spațiale extraterestre despre care susține că se află acolo. În videoclip, dr. Bergrun vorbește despre „obiecte lungi cilindrice” care par să aibă „sisteme de evacuare”, printre alte descoperiri aparent uimitoare.

Declarațiile dr. Bergrun au fost puternic criticate de mai mulți sceptici, după ce SecureTeam 10 a postat mai multe clipuri video despre OZN-uri pe canalul său de YouTube, pe care aceștia le-au considerat a fi false.

Dr. Norman Bergrun a mai afirmat ulterior că astfel de nave spațiale extraterestre ca cele din jurul lui Saturn se regăsesc și în jurul altor planete precum Jupiter, Uranus și Neptun. Dr. Bergrun – care este un important cercetător OZN – este de părere că navele spațiale extraterestre „se hrănesc din energia planetei” prin inele (în cazul planetei Saturn), pentru a „prolifera”, iar acest fapt generează o situație îngrijorătoare.

În cartea sa Ringmakers of Saturn, publicată în 1986, dr. Bergrun a susținut că inelul lui Saturn asupra căruia a fost făcută descoperirea nu doar că a fost „afectat” de nave spațiale extraterestre, ci și faptul că acești „vizitatori din alte lumi” ar putea fi cei care au „creat inele”.

To be or not to be… true (A fi sau a nu fi adevărat)

Vânătorii de OZN-uri și cercetătorii paranormali cred în povestea dr. Bergrun, spunând că Bergrun a fost cel mai probabil martor la imagini top secret ale NASA în timpul petrecut în cadrul Comitetului Național Consultativ pentru Aeronautică (NACA) și în Lockheed Martin la proiecte aerospațiale înalt clasificate, iar concluziile sale au la bază dovezi pe care le-a adunat din imagini și documente în întreaga sa carieră.

După cum a remarcat Inquisitr: „Dr.Bergrun este un fost inginer distins din Divizia de Cercetare a NASA, care a adus contribuții inovatoare majore la mai multe programe americane de aeronautică, propulsie și rachete. A câștigat premiul Societăţii Inginerilor Profesionişti din California, Archimedes Engineering Achievement Award, precum și alte numeroase premii de top în domeniul științei și ingineriei.”

Citiți și:

General (r) Haim Eshed, Israel: ‘Extratereștrii există și sunt în contact cu noi!’

Imagini uluitoare cu ceea ce se presupune a fi interiorul unei nave spaţiale extraterestre

Enceladus, luna lui Saturn, întrunește toate condițiile de bază ale existenței vieții extraterestre!

 

yogaesoteric
12 februarie 2021


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More