Cancerele agresive extermină personalul medical vaccinat
Medicii semnalează că în spitale tot mai mulți oameni din rândul personalului medical sunt secerați de cancere agresive, care nu răspund la niciun tratament. Toți au în comun vaccinul anti-covid, însă subiectul a devenit oficial tabu, astfel că puțini sunt cei care îndrăznesc să-l abordeze. Într-o singură unitate sanitară din țară, 13 angajați au fost diagnosticați cu neoplasme în ultimii doi ani, din care doi au decedat, iar unul se află în fază terminală.
Despre turbo cancer, Wikipedia ne spune că este doar o teorie a conspirației anti-vaccinare care susține că persoanele vaccinate împotriva covid-19, în special cu vaccinuri ARNm, suferă de o incidență ridicată a cancerelor cu dezvoltare rapidă.
„Deși ideea a fost răspândită de un număr de oponenți ai vaccinului, inclusiv de mai mulți profesioniști din domeniul sănătății, cancerul turbo nu este susținut de cercetătorii din domeniul cancerului și nu există dovezi că vaccinarea anti-covid cauzează sau agravează cancerul”, precizează Wikipedia. În realitate, însă, în ultimii doi ani, tot mai multe cazuri de cancere agresive apar la oameni din ce în ce mai tineri, în fața cărora medicii se declară neputincioși.
„Oamenii și-au dat seama că vaccinul anti-covid a avut efecte adverse, chiar dacă nu au apărut imediat, ci la o lună, la două luni, la un an, la doi ani, la trei ani. Sunt oameni care nu au vrut să se vaccineze, sunt oameni care nu au vrut, dar au fost presați de certificatul verde și sunt foarte revoltați, și sunt oameni care au crezut în vaccin, au crezut că vor scăpa și că vor fi bine. Iar aceștia din urmă au văzut că au făcut și covid, au făcut unii dintre ei și forme grave, iar acum s-au trezit și cu efecte adverse foarte serioase. În cadrul personalului medical din Spitalul Onești, pe care îl cunosc eu, avem 13 persoane bolnave de cancer, din care două au și decedat, iar una este în fază terminală. Și toate sunt vaccinate cu acel produs ARN mesager”, ne spune dr. Oana Secară, de la Spitalul Onești.
„Toate aceste cazuri de boală au survenit într-un interval de doi ani și nu s-a petrecut niciodată ca în doi ani de zile să fie diagnosticate 13 neoplasme”, susține dr. Oana Secară. Toți cei care s-au îmbolnăvit sunt relativ tineri, fără factori de risc și fără comorbidități. „Mai mult, au fost cancere galopante și acești oameni nu au putut fi ajutați. Avem și medici vaccinați care au dezvoltat ulterior vaccinului boli autoimune și tot felul de probleme cardiovasculare”, a mai precizat dr. Oana Secară.
Statisticile confirmă
Potrivit datelor din Statistica sanitară, în anul 2022 s-au înregistrat 70.687 cazuri noi de cancer (incidența fiind de 371,1%000 locuitori) comparativ cu 54.708 cazuri noi de cancer (incidența fiind de 286,0%000 locuitori) în anul 2021.
Numărul bolnavilor rămași în evidență în anul 2022 a fost de 547.483 față de 520.561 bolnavi rămași în evidență în anul 2021. În anul 2023 s-au înregistrat 71.619 cazuri noi de cancer (incidența fiind de 375,7%000 locuitori) comparativ cu 70.687 cazuri noi de cancer (incidența fiind de 371,1%000 locuitori) în anul 2022.
Numărul bolnavilor rămași în evidență în anul 2023 a fost de 542.932 față de 547.483 bolnavi rămași în evidență în anul 2022. În perioada ianuarie-iunie 2024 s-au înregistrat 37.183 cazuri noi de cancer (incidența fiind de 394,0%000 locuitori) comparativ cu 34.574 cazuri noi de cancer (incidența fiind de 366,3%000 locuitori) în aceeași perioadă a anului 2023.
Numărul bolnavilor rămași în evidență în perioada ianuarie-iunie 2024 a fost de 560.532 față de 554.160 bolnavi rămași în evidență în aceeași perioada anului 2023.
Avertizări de la OMS
Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului (IARC), din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, a avertizat că, în următorii 20 de ani, numărul de cazuri de bolnavi de cancer la nivel global ar putea crește cu 55%. Bineînțeles, fără nicio legătură cu vaccinarea, OMS consideră că factorii care vor contribui la această majorare sunt tutunul, alcoolul, obezitatea, îmbătrânirea populației și poluarea aerului. Și în Europa, potrivit OMS, numărul de cancere ar putea crește cu 32% în următorii ani.
Citiți și:
Statistica cazurilor de cancer după vaccinare din ultimii 6 ani
Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm anti-covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish
yogaesoteric
14 octombrie 2024