CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (XII)

 

Citiți partea a unsprezecea a articolului

CRIMINALII INTERNAȚIONALI vor să ne șteargă conștiința de neam

Lacheii mafiei internaționale care conduc acum România țin foarte din scurt frâiele libertății poporului român și urmăresc să îi distrugă pe toate căile identitatea națională, morală, religioasă și chiar teritorială.

Un exemplu: pentru pregătirile ce se fac în vederea celebrării în 2018 a 100 de ani de la revenirea la trupul țării a Transilvaniei, Ministerul Culturii a interzis să se pomenească în logo-uri sintagma „România Mare” sau hărți cu România așa cum era ea, de exemplu, în perioada interbelică. Cu alte cuvinte, Ministerul Culturii, care are între atribuții și conservarea identității naționale, impune un centenar în care să nu se pomenească de faptul că Basarabia ne-a fost furată prin aranjamentele imperialiste, fapt care aproape că i-a distrus etnic și cultural pe românii de peste Prut. În contrast, Ungaria a finanțat cu nu mai puțin de 300 de milioane de Euro proiectul TRIANON 100 prin care duce o campanie uriașă de lobby la nivel internațional pentru a convinge tot mapamondul că Transilvania i-a fost chipurile „luată pe nedrept de români”.

Reaua voință a trădătorilor care ne guvernează este atât de mare, încât aceștia parcă fac tot posibilul să îngroape la propriu istoria românilor. Astfel, deși în Transilvania avem clar identificate cetățile conducătorilor valahilor (românilor) din secolele IX-X (Gelu, Glad și Menumorut) aceste cetăți sunt total ignorate de oficialii români! Valoarea acestor cetăți este cu atât mai mare cu cât ele constituie dovada concretă că românii erau demult în Transilvania în secolele IX-X, când au venit triburile migratoare de unguri. Cu toate acestea, nu numai că nu există nici măcar un singur panou lângă aceste cetăți care să ateste identitatea lor, mai mult decât atât, în cetatea lui Menumorut din Biharia (județul Bihor) este amenajat un teren de fotbal, iar în cetatea lui Gelu din Dăbâca (județul Cluj) se cultivă porumb și se ară cu plugul!!!

Tot la fel sunt lăsate în paragină și ruinele cetății lui Burebista de la Argedava, la 20 km de București. Conform arheologului Radu Vupe, 80% din totalul descoperirilor din domeniul olăriei făcute pe teritoriul vechii Dacii au fost găsite în Argedava. Situl este încă plin de artefacte dacice (cioburi, monezi, obiecte de podoabă) pe care le fură braconierii, dar cu toate acestea localnicii sunt lăsați de autorități să își arunce acolo gunoaiele!

Toate acestea reprezintă veritabile CRIME la adresa conștiinței naționale a poporului român, sunt acte deliberate, la fel ca nenumărate altele asemănătoare.

Cazul Colectiv – un exemplu de crimă cu premeditare, dictată de guvernanți

Ceea ce s-a petrecut în octombrie 2015 la clubul Colectiv a fost o operațiune de sacrificare deliberată, tipic teroristă, a unor cetățeni români, menită să mușamalizeze o afacere murdară în care au fost (și mai sunt) implicați înalți demnitari români.

Este vorba despre afacerile cu droguri care se făceau prin compania Hexi Pharma. Cazul a ajuns în atenția media doar pentru infecțiile dezastruoase din spitale datorate diluării dezinfectanților. Ceea ce nu s-a spus în presă este că la Hexi Pharma se produceau droguri, mai exact heroină industrială, ce era apoi traficată sub acoperirea unor politicieni români de prim rang. Afacerea era intermediată de Gabriel Oprea, ministrul internelor la acea vreme și vicepremier pe probleme antitero, care încheiase un contract cu compania americană Dow-Chemical. Dow Chemical este singura companie din lume ce are licență pentru producția amfetaminei (un precursor industrial al heroinei) și a napalmului (un explozibil extrem de violent). Ei bine, napalmul de la Dow Chemical a fost solicitat de unitățile MAI din România, dar unii „băieți deștepți” s-au gândit că aceasta ar fi acoperirea perfectă și pentru o afacere cu heroină.

În data de 26 septembrie 2015, SRI a anunțat DEA (Drug Enforcement Administration – structură a Departamentului de Justiție) din SUA cu privire la faptele savârșite în România cu complicitatea companiei americane Dow-Chemical, cerând începerea unei anchete de către oficialitățile americane. În informarea SIE, înregistrată cu nr. SS04610/04.10/2015, se face dovada implicării unor persoane care se aflau pe lista de cercetare a Interpolului, dar care nu au putut fi puse sub acuzare datorită statutului înalt și a imunității conferite de pozițiile cheie pe care le aveau în conducerea guvernului României și a altor instituții importante.

În data de 3 octombrie 2015 o delegație de specialiști ai DEA din SUA a sosit în România (vezi aici) și a început cercetările. Se anticipa un scandal internațional imens, din care cei care n-ar fi avut cum să scape erau: ministrul de interne Gabriel Oprea, șeful politiei române Petre Tobă, primul ministru Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis. Se poate dovedi (prin registrul de intrări secrete de stat din cadrul administrației prezidențiale) că toți aceștia erau complici în afacere întrucât deși fuseseră informați oficial de SRI asupra gravelor ilegalități existente, nu au luat nicio măsură!

În noaptea de 30 octombrie 2015 a avut loc explozia de la clubul Colectiv, care a fost cu totul atipică față de un incendiu obișnuit, fiind în realitate declanșată prin folosirea de napalm. Acest lucru reiese cu claritate din viteza uluitoare cu care s-a declanșat un foc devastator și din faptul că multe dintre cadavre aveau o particularitate pe care pompierii și medicii nu o mai văzuseră niciodată: aveau capul și gâtul complet carbonizate (de la inhalarea unui gaz emanat de napalm). De asemenea, era complet neobișnuit că atunci când cineva încerca să ridice cadavrele, rămânea cu bucăți de piele sau carne în mână.

Oficial s-a concluzionat că focul ar fi izbucnit de la artificiile folosite, dar ceea ce presa a ascuns este că cei trei procurori de caz au refuzat depunerea la dosar a actelor doveditoare (invocate de firma de pirotehnie care a fost găsită țap ispșitor) că artificiile erau „reci”, adică era imposibil să dea foc la ceva! Pe baza manipulării mediatice că guvernul nu ar fi luat măsurile necesare prevenirii incediilor în țară și prin propagarea instigatoare a sloganului „corupția ucide”, populația a fost manipulată de presă și televiziuni să iasă în stradă, iar prim ministrul Ponta a demisionat suspect de rapid, pe… facebook! Debandada națională care a urmat (scandal politic, restructurări ale guvernului, proteste prelungite în stradă) a făcut ca specialiștii DEA, ce veniseră să investigheze rețeaua de trafic de heroină pe linia Dow Chemical – Hexi Pharma – MAI să își suspende cercetările și să plece.

Ciudățeniile au continuat prin faptul că supraviețuitorii incendiului mureau pe capete în spitale, aparent de la dezinfectanții diluați distribuiți de Hexi Pharma. În luna mai 2016, opinia publică a fost adormită față de acest subiect prin faptul că „singurul vinovat” de la Hexi Pharma, și anume patronul, ar fi murit subit. Astfel, în data de 11 mai 2016 (după mai mult de jumătate de an în care nu fusese deloc audiat), s-a anunțat public că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost chemat la Parchet. Apoi, chiar cu o zi înainte de a doua audiere, când se prefigura că va fi arestat, acesta „moare”, pe 25 mai 2016, într-un accident aproape hilar înscenat, în care fața unui cadavru „nu a putut fi recunoscută” din cauza desfigurării, dar actele cu identitatea lui Dan Condrea erau puse la vedere, lângă corp. Cu aceasta dosarul Hexi Pharma și cazul Colectiv au fost închise și întreaga afacere de trafic de droguri a guvernanților a fost băgată sub preș.

Răsturnarea unui guvern PSD pornind de la un incendiu într-un club și înlocuirea acestuia cu un guvern de tehnocrați care ulterior a favorizat masiv interesele corporațiilor care jefuiesc România ridică însă serioase semne de întrebare pentru cei care încă mai gândesc cu propriul lor cap.

Tentanta Românie

Tot mai mulți români au ajuns în ultimii ani să înțeleagă că preluarea conducerii României de la Ceaușescu, în decembrie 1989, nu a avut nicidecum loc printr-o „revoluție populară”, așa cum (încă) se susține oficial, ci a fost pregătită minuțios din afara țării, cu mulți ani înainte, iar planul ce a fost pus în aplicare se desfășoară în continuare și astăzi, sub ochii noștri.

Punctul esențial pe care prădătorii vor să îl ascundă este că în 1989 România se afla în plină ascensiune economică. Înainte de „Revoluție” funcționau la capacitate maximă aproape 1.300 de fabrici și uzine, ceea ce făcuse ca România să ajungă în anii ʼ80 printre primele 10 ţări din Europa ca putere industrială, cu cea mai rapidă creştere economică.

În aprilie 1989 Republica Socialistă România ajunsese nu doar să achite integral datoriile externe, dar avea peste 20 de miliarde de dolari în conturile externe ale țării (proveniţi din activitatea de comerţ exterior) și alte aproximativ 13 miliarde de dolari sub formă de lichidități bancare, rezerve valutare, creanțe și sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate. Mai mult decât atât, Ceauşescu a făcut presiuni să se voteze o lege prin care i se interzicea pe viitor guvernului român să mai apeleze la credite străine, adică să se îndatoreze.

În plus, Ceaușescu era pe punctul să înființeze o bancă prin care să intermedieze comerțul cu petrol dinspre statele arabe către Occident și prin care urmărea să acorde împrumuturi țărilor slab dezvoltate, cu dobânzi mult mai mici decât cele pe care le impunea FMI. De asemenea, Ceaușescu pusese la cale încă din 1985 un plan de exploatare a zăcămintelor de aur, argint și metale rare din munții Apuseni, doar cu tehnologie românească, ceea ce urma să aducă României un venit uriaș. Estimările arătau că în 2013 România ar fi ajuns să aibă un profit de 4-500 miliarde de euro, iar planul era prevăzut să continue până în 2040.

Acest succes extraordinar intra însă în conflict cu feudalismul capitalisto-liberal al întregului Vest, prin care averea era de fapt acumulată în mâinile unor „Elite” oculte masonice, cu ramificații internaționale. Tocmai de aceea „Oculta Mondială” a hotărât ca naționalistul Ceaușescu să fie eliminat, iar industria României să fie stopată. Este adevărat, Ceaușescu a făcut și foarte multe greșeli, printre care se detașează faptul că s-a lăsat înconjurat de oameni lingușitori, care i-au speculat megalomania și care l-au mințit că poporul îl iubește și că are de toate. Strategia de subminare a autorității comuniste a fost în anii ’80 tot mai pregnant impusă de serviciile secrete străine și în acest sens au contribuit din plin posturile de radio „Europa Liberă” și „Vocea Americii” (înființate și susținute de CIA).

Puciștii care au preluat puterea după 1989 au urmărit sistematic să ascundă sau să minimalizeze realizările României dinainte de 1989. Petre Roman, de exemplu, primul prim-ministru post-decembrist, a lansat o afirmație care este adeseori repetată și în prezent, cum că „economia României din perioada comunistă nu era decât un morman de fiare vechi”. În realitate chiar evreul Petre Roman a dat astfel de directive criminale ca marile fabrici și uzine ale României să fie închise, privatizate, vândute pe nimic, ceea ce a condus la o pagubă colosală, de aproximativ 250 de miliarde de dolari (vezi detalii aici). Sute de mii de tone de utilaje care abia fuseseră achiziționate au fost scoase din uz și date la fier vechi. România era înainte de 1989 pe locul trei în Europa ca dezvoltare a rețelei de căi ferate, dar după 1989 trei sferturi din vagoanele și locomotivele României au fost date la fier vechi, chiar dacă multe dintre acestea erau în 1990 aproape noi (cam 12 vagoane zilnic, timp de 27 de ani, detalii aici). În același mod criminal a fost distrusă flota de 300 de vapoare a României, care era situată în 1989 pe locul patru în Europa și pe locul 12 în lume, și care a fost vândută pe un preț de batjocură (vezi detalii aici).

Date concrete despre performanțele industriei românești înainte de 1989 pot fi consultate de exemplu în acest interviu  acordat de prof. dr. Constantin Ciutacu, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Române.

Cum a ajuns România astăzi

După 1989 economia naţională a fost oferită pe tavă CRIMINALILOR internaționali care organizaseră prăduirea țării, iar România s-a transformat într-un paradis al multinaţionalelor care controlează industria, agricultura, transporturile, construcţiile, comerţul, sectorul financiar-bancar etc. Toată economia autohtonă este acum la pământ, peste 4 milioane de hectare din terenul agricol al țării (aproximativ 45%) au fost date în folosință la străini, pentru a fi exploatate în folosul lor, și peste toate acestea datoria totală externă a României a ajuns la aproape 100 de miliarde euro. În fața acestui prăpăd național aproape 20% din populația țării a emigrat, România fiind după cum arată rapoartele oficiale pe locul doi după Siria într-un top mondial al migraţiei (vezi aici).

Conform comunicatului nr. 102/2015 al Institutului Naţional de Statistică, 88% din capitalul utilizat în România la nivelul anului 2015 era deja controlat de corporaţiile străine, restul, de 12%, fiind controlat de cele autohtone (în 2017 corporațiile controlează, cu siguranță, și mai mult). Cu toate acestea agenții corporatiști declară că au profit aproape de zero pentru a nu plăti taxe statului român. De obicei multinaționalele declară la sfârșitul anului profit 0,1%, deși 70% din ce se vinde la supermarketurile din România sunt produse străine. Este absolut evident că în realitate profitul lor este imens și că jefuiesc românii aproape pe față! Evitarea taxelor (evaziunea fiscală) se face prin diverse manevre financiare, de exemplu prin intermediul firmelor fantomă (care există doar în acte), adică al așa-numitelor „off-shore”-uri. Șmecheria este că în acte profitul se face pe tranzacțiile din off-shoruri și după aceea tranzacția din România apare fără profit. Legile sunt în așa fel făcute, cu aprobarea guvernanților români, încât nimeni nu poate să reclame că ar fi ceva ilegal.
Pe ansamblu, calculele specialiștilor arată că România a fost prădată în ultimii 27 de ani de către Imperiul Transnațional de o avuție echivalentă cu 1.610 miliarde de euro!!

Corporațiile au ajuns datorită privatizării criminale dictată de FMI și Banca Mondială (și executată docil de agenții lor puși de 27 de ani în guvernele României) să dețină aproape totul în România, exact ca într-o colonie. Este un fapt nemaiîntâlnit în vreun stat din Europa ca multinaționalele să dețină inclusiv structurile și companiile de bază ale economiei naționale, fiind bine știut de către orice politician că aceasta poate periclita siguranţa statului. În alte țări este total interzis să fie privatizate reţelele de înaltă tensiune, petrolul şi gazul, şi mai ales pământul. În plus, criminalii internaționali au pus mâna pe toate instituțiile de forță ale statului, pe serviciile secrete, pe învățământ, pe mass-media, ca să numai vorbim de politicieni.

Având în mâinile lor toate aceste mijloace, corporatiștii scot cu ușurință, ca la comandă, oamenii în stradă, la proteste, pentru a-i pune imediat la punct pe hoții din PSD, care în pofida faptului că au furat pe rupte, aproape 27 de ani neîntrerupți, mai au totuși din când în când unele accente naționaliste. Dar să nu ne iluzionăm: PSD-iștii nu sunt naționaliști din grijă pentru popor, ci din teama că li se va fura „ciolanul” (adică bogățiile acestei țări), pe care îl considerau bunul lor personal.

Manipularea corporatistă prin mass-media

Televiziunile și ziarele din România sunt practic în totalitate deţinute, controlate și patronate de mafia corporatistă a criminalilor internaționali. Nu doar în România, ci în toate țările lumii unde emit posturi corporatiste, acestea au rolul de a menţine iluzia că oamenii sunt liberi, dar în realitate distrug mental și îndobitocesc acele națiuni. Exact aceasta fac și canalele media din România: distrug capacitatea românilor de a înțelege ce li se petrece și de a reacționa împotriva sistemului de exploatare în care sunt ținuți.

De fiecare dată când apare cineva care încearcă să ia măsuri economice și politice în apărarea suveranității și independenței României și care demască propaganda neo-liberală venită de la Washington, Bruxelles sau alt centru de putere globalist, atunci respectivul este înfierat imediat de un cor de „analiști prestigioși” ca fiind „populist”, „extremist”, „pro-rus” şi alte asemenea epitete aruncate de propagandiştii de serviciu, permanent vigilenţi, inclusiv în mediul online. A devenit aproape oficial interzis a se privi spre alte puncte cardinale decât spre Vest.

Posturile media din România care cântă de zor în strună americanilor și patronilor corporatiști, nici măcar nu trebuie să își mai plătească datoriile la stat. Un astfel de exemplu este Realitatea TV, care la data de 30 iunie 2017 datora statului român suma de 24,5 milioane euro. Realitatea TV este singura firmă din România care funcționează de mai bine de șase ani fără să plătească absolut nicio taxă sau impozit la stat și care de șase ani se află în insolvență fără să se atingă nimeni de ea! Asta în timp ce ANAF-ul blochează conturile micilor companii pentru datorii imaginare sau pentru câţiva lei.

În schimb, Nașul TV, singura televiziune din România care nu are datorii la stat și unde se vorbește necenzurat, a fost închisă în mod abuziv, în octombrie 2017, de către Sistemul mafiot. Drept dovadă că este așa, instituțiile statului care aveau datoria să protejeze valorile democratice reprezentate de Nașul TV, nu au făcut absolut nimic să restabilească dreptatea, deși fuseseră avizate cu câteva luni înainte cu privire la atacul abject care se pregătea. Chiar și după ce Nașul TV a fost redeschisă, media corporatistă din România nu a pomenit nimic despre gravul abuz care a avut loc, dovedind încă o dată că nu este altceva decât un servil instrument de dezinformare și manipulare a cetățenilor români.

Un alt caz tipic de agresiune la comandă prin mass-media în România este campania mediatică furibundă care se duce împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a membrilor Școlii de Yoga MISA, care au fost și încă mai sunt grav persecutați de autorități. Școala de yoga MISA a fost sistematic atacată în stil mafiotic, evreiesc, masonic, chiar și satanist. De exemplu, în data de 20 martie 2004, la postul corporatist Realitatea TV, Emanuel Isopescu instiga populaţia României la linșaj şi crimă împotriva membrilor şcolii de yoga MISA. În acel caz nici Radu Filip, fostul şef al CNA (care a închis OTV-ul pentru faptul că s-a vorbit despre evrei, SIDA şi masonerie) şi nici autorităţile statului român nu s-au sesizat în vreun fel asupra acestui atac ce implica instigarea la linşaj şi crimă împotriva unor tineri cetăţeni români care pur și simplu practică yoga, fără să se fi adus vreodată niciun fel de probe pentru fel de fel de acuzații care se tot vehiculează la adresa lor. Motivul real pentru care a fost declanșată această vastă campanie de linșaj mediatic a fost acela că în februarie 2004 Gregorian Bivolaru a îndrăznit într-o conferinţă ţinută la Paris să facă dezvăluiri despre ororile înfăptuite pe plan mondial de FRANCMASONERIE. Ca urmare, autoritățile române au declanșat o puternică operațiune de descindere cu mascați în casele yoghinilor cu scopul de a desființa MISA și de a-l aresta pe Gregorian Bivolaru. Pretextul aberant, trâmbițat pe toate posturile, a fost acela că „Bivolaru își cumpăra și citea reviste porno”.

Justiția – ultima verigă a lanţului criminalilor perfecţi

Justiţia română constituie instrumentul predilect al crimei perfecte cu care traficanții și speculanții internaționali, masoni şi satanişti, distrug cetăţenii României. Așa-zisa „Justiţie română” a devenit complice la agresiunea împotriva statului şi poporului român, la ordinele CRIMINALILOR INTERNAȚIONALI, și se opune cu înverşunare aflării adevărului despre ceea ce s-a petrecut în România după decembrie 1989.

Pentru a pune capac oricărei investigații despre lovitura de stat din 1989, ÎCCJ a închis dosarul Revoluției în decembrie 2016. Chiar dacă CEDO a condamnat de trei ori România pentru acest dosar (mai 2011, aprilie 2016 și noiembrie 2017) precizând că genocidul care a avut loc reprezintă o crimă împotriva umanității care nu se poate prescrie, procurorii militari au refuzat să primească la dosar deciziile CEDO, prin care s-a dispus reluarea anchetei în dosarul Revoluției. Refuzul Justiției române de a investiga cea mai mare crimă din istoria recentă a României demonstrează cu claritate intenția criminalilor perfecți (care îi păpușăresc de 27 de ani pe guvernanții români) ca orice investigație serioasă în acest dosar să fie blocată. Sancțiunile date de CEDO nu au pentru ei absolut nicio importanță pentru că banii oricum sunt plătiți tot de poporul român, pe care vor să-l distrugă.

De aproximativ 15 ani magistrații, politicienii și oamenii de afaceri sunt cu toții ținuți în frâu de mafia instituționalizată printr-o avalanșă de dosare fabricate la comandă de DNA. România întreagă este aproape terorizată de procurori, ajungându-se în prezent în situaţia ca aproximativ patru milioane de români să fie într-o formă sau alta vizați prin dosare penale ţinute la sertar şi scoase atunci când sistemul de represiune vrea să îi șantajeze.

Imperiul evreiesc, masonic şi satanist mondial are în România soldați „de nădejde” în toate instituțiile statului, de unde fură, sărăcesc, ucid și trăiesc numai din afaceri murdare ce sunt situate în afara legii. EI sunt acei CRIMINALI PERFECȚI, perfizi speculanți de stat.

Încheiem aici această serie de articole prin care am urmărit să demascăm Minciuna, Crima şi Întunericul prin care slujitorii Satanei vor să distrugă România. Suntem însă convinși că vremea trezirii conștiinței poporului român se apropie și că Adevărul, Dreptatea şi Lumina vor triumfa în această țară binecuvântată, dar greu încercată de DUMNEZEU.


Citiți și:

Îngrozitor și șocant: Jefuirea actuală a poporului român în cifre!

UN DOCUMENT SENZAȚIONAL. Actele care aruncă în aer justiția din România: 1.000 de magistrați au fost racolați de SRI

PSEUDO-JUSTIȚIA CUTREMURĂTOARE A JAFULUI INSTITUȚIONALIZAT ȘI A UNEI EVIDENTE DISCRIMINĂRI
 

yogaesoteric
21 noiembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More