Expertul ONU pentru minorităţi sexuale vrea ca normativizarea homosexualității în spațiul public să fie o dogmă universală…

 
 … aflată deasupra oricăror tradiții, culturi și religii
 
La finele anului 2016, Vitit Muntarbhorn, primul expert ONU din istorie pentru probleme de Orientare Sexuală și Identitate de Gen (SOGI), care de altfel nici nu beneficiază de girul tuturor membrilor ONU, și-a făcut publică o agendă extrem de radicală. Obiectivele sale la nivel global numără interzicerea terapiei de reconversie a orientării sexuale la cererea persoanei care se confruntă cu atracția homosexuală și solicită această terapie; interzicerea învățăturilor religioase care susţin că homosexualitatea este un păcat din toate religiile şi învăţarea copiilor că homosexualitatea este normală și că există mai multe identități de gen decât bărbat și femeie.

Vitit Muntarbhorn

În ianuarie 2017, la o şedinţă ONU, Vitit Muntarbhorn a declarat în legătură cu libertatea religioasă: „Există drepturi absolute şi există unele care nu sunt absolute… [precum] libertatea de exprimare şi exprimarea religiei”.

Cu alte cuvinte, propune ca drepturile religioase să fie anulate atunci când ele intră în conflict cu normativizarea homosexualității în spațiul public.

Pe 9 iunie 2017, într-o întrunire a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului, Muntarbhorn a cerut „politici de eliminare” de pe Internet a „mesajelor homofobe şi transfobe”. În mod concret, traducerea acestei cerințe în practică ar însemna interzicerea liberei exprimări despre homosexualitate şi transsexualitate, pe motiv că ofensează homosexualii şi transsexualii sau persoanele transgender.

Tot atunci, expertul a mai afirmat că mandatul său nu este doar pentru acceptarea socială a homosexualilor şi combaterea violenţei îndreptată împotriva lor, ci „o provocare longitudinală care începe acasă, se continuă prin sistemul de educaţie, la locul de muncă şi în viaţa de dincolo de acestea”.

Cu alte cuvinte, noul expert spune clar că el nu luptă pentru nediscriminarea persoanelor homosexuale, ci pentru impunerea normativizării homosexualității în spațiul public.

Propunerea expertului ONU interzice părinților să le prezinte acasă copiilor opinii diferite de normativizarea homosexualității în spațiul public, chiar dacă acestea sunt conforme cu tradiția, cultura ori religia lor. De asemenea, propune ca ONU să elimine orice abatere de la noua dogmă a normativizării homosexualității în școală, la locurile de muncă și în general oriunde în spațiul public. Pentru state, asta înseamnă că indiferent de tradițiile și cultura locală, este necesar să fie acceptată normativizarea homosexualității în spațiul public. Pentru persoane, înseamnă că dreptul de a avea o opinie diferită este interzis.

Iată un exemplu pentru ce înseamnă normativizarea homosexualității în educație: atunci când un manual școlar va prezenta o imagine cu o familie bărbat – femeie, susținătorii normativizării homosexualității în spațiul public vor putea da în judecată editura pentru a introduce alături de această imagine și o imagine cu o „familie” homosexuală, și vor câștiga. La fel va fi valabil, de exemplu, în publicitatea stradală – dacă o firmă va face o reclamă cu o familie bărbat – femeie, va putea fi dată în judecată pentru că discriminează și va fi nevoită să facă și reclame stradale cu „familii” homosexuale.

Astfel, normativizarea homosexualității devine noua dogmă universală care se impune să fie acceptată de toate persoanele și instituțiile, în caz contrar aceștia suferind consecințe – luarea copiilor de către stat, interzicerea activității comerciale, excluderea din organisme internaționale și programe de sprijin etc.

Citiți și:

Strategii de (re)educare pentru epoca post-viață!

Bizara impunere în forţă a homosexualilor

Astăzi, homosexualii ocupă rolul de victimă nobilă, iar cei ce se opun ideologiei lor ocupă rolul de criminali culturali periculoși, habotnici

yogaesoteric

26 iunie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More