În Europa, Democrația este moartă și îngropată
Peste tot în Occident, elitele progresiste folosesc același scenariu pentru a pune pumnul în gură popoarelor și a rămâne la putere.
În trecut, elitele progresiste nu erau, în general, amenințate de campaniile vechilor partide de centru și centru-dreapta, deoarece aceste grupări au fost multă vreme conduse de conservatori falși, fără nicio intenție de a perturba devierea ferestrei Overton către stânga radicală.
Dar vremurile nu mai sunt la fel. Opoziția legitimă față de extrema stângă se ridică sub forma partidelor politice care luptă pentru frontiere sigure și pentru inițiative împotriva progresismului, iar progresiștii sunt furioși.
Ei au simțit gustul puterii cvasi-totale și, deși pretind că sunt sfinții patroni ai Democrației, adoptă în mod deschis idealuri autoritare pentru a rămâne la butoane.
În SUA, extrema stângă duce un război propagandistic total și abuzează de ani de zile de Justiție pentru a împiedica revenirea conservatorilor la guvernare. Tacticile juridice folosite împotriva lui Donald Trump au fost unele fără precedent, dar, în cele din urmă au eșuat.
În Europa, însă, stângiștii au mai mult succes.
În Germania, puterea încearcă să interzică partidul AfD (care se bucură de un succes tot mai mare), pe motiv că ar reprezenta o „întoarcere la fascism”. Peste 100 de parlamentari au sprijinit proiectul de lege pentru interzicerea AfD, deși nu este clar când va avea loc votul. AfD este al doilea cel mai popular partid din Germania și a propus recent un candidat la funcția de cancelar, pentru viitoarele alegeri din februarie. Toate celelalte partide din Germania sunt doar variațiuni ale spectrului progresist.
Stângiștii spun că, dacă AfD va obține o putere guvernamentală semnificativă, vor refuza să colaboreze cu ei, preferând să lase guvernul german în aer decât să accepte voința alegătorilor. De remarcat că actualul guvern de coaliție din Germania se prăbușește deja, iar țara este în criză.
În Franța, succesul din ce în ce mai mare al Marinei Le Pen și al partidului său, Adunarea Națională, a fost întâmpinat cu bășcălie de elitele progresiste. Establishmentul condus de Emmanuel Macron s-a angajat în șicane politice, după ce Adunarea Națională a câștigat primul tur al alegerilor legislative.
Centriștii au creat o coaliție cu stângiștii radicali pentru a împiedica preluarea puterii de către dreapta. Manevra a fost legală din punct de vedere tehnic, dar a fost considerată de mulți ca un gest imoral, având ca scop să le refuze alegătorilor conservatori francezi dreptul de a se exprima.
Elitele încearcă și aici să recurgă la forța legii împotriva lui Le Pen, invocând acuzații de folosire abuzivă a fondurilor UE cu intenția de a o împiedica să participe la alegerile prezidențiale din 2026.
La fel ca în Germania, coaliția creată pentru a ține dreapta departe de guvernare s-a prăbușit acum în urma unui vot de neîncredere dat premierului Barnier, iar Franța se află în criză.
În Marea Britanie, nu mai există niciun partid de dreapta care să reprezinte interesele publice. Actualul regim progresist/globalist a încălcat spiritul votului pentru Brexit și a deschis larg granițele țării pentru imigrația din lumea a treia. Rezultatele au fost catastrofale. Guvernul și mass-media britanice își petrec acum cea mai mare parte a timpului încercând să ascundă creșterea infracțiunilor cu violență comise de imigranți în Europa și în Marea Britanie.
Rămasă fără reprezentare politică, populația britanică a ieșit în stradă pentru a protesta. Drept răspuns, stângiștii au restricționat libertatea de exprimare, arestând persoanele care critică online imigrația masivă. În Marea Britanie, democrația este moartă și îngropată.
În România, Curtea Constituțională a anulat pentru prima oară în istorie alegerile prezidențiale deoarece un candidat „de dreapta” a câștigat în mod neașteptat, în primul tur. Puterea susține că dl Călin Georgescu ar fi fost impulsionat online pe contul său TikTok din surse rusești și că acest fapt ar fi reprezentat o „denaturare a votului”. CCR nu a prezentat nici o dovadă concretă în sprijinul acestei afirmații și nici nu a explicat cum se traduce traficul artificial rusesc de pe contul de TikTok al lui Georgescu în voturi românești. Organele puterii decid acum dacă vor depune plângere penală împotriva lui Georgescu. Până la urmă, nu pot organiza alte alegeri riscând ca același candidat să câștige din nou și demonstrând astfel că acuzațiile rusești au fost o făcătură.
Procurorii fac percheziții la aparenții finanțatori ai campaniei sale, căutând dovezi ale interferenței electorale.
Georgescu spune că nu a avut legături cu Rusia sau cu orice altă entitate străină, el a numit CCR o „curte mafiotă” care participă la o lovitură de stat împotriva poporului român.
Încă o dată, aceasta este moartea absolută a Democrației, așa cum o promovează stânga.
Explozia de entuziasm popular din Europa, mai ales în rândurile tinerilor, față de mișcările de dreapta cu politici conservatoare legitime a dovedit că deriva spre stânga nu este dorită de populație. Nici nu a fost vreodată.
Cu toate acestea, Establishmentul progresist a considerat că această afirmare a sentimentului popular este inacceptabilă și a decis să recurgă la orice mijloace pentru a rămâne la putere.
Chiar dacă aceasta înseamnă abandonarea Democrației, pe care susține că o apără.
Citiți și:
Dictatura s-a instaurat oficial în România
Clasele sociale în România epocii democrației controlate
yogaesoteric
16 decembrie 2024