Lumea conștientizează și deja începe să observe că sistemul se străduiește din răsputeri să pună în cap umanitatea și să degenereze specia
Pe când aveam 19 ani, aveam un șef foarte deștept și uman pe care îl admiram și îl respectam foarte tare. Nu mai știu ce i-a venit într-o zi să ne spună o chestie pe care am reținut-o și care se verifică la milimetru: „aveți grijă ce faceți, între 20 și 30 de ani oamenii riscă cel mai mult să se rateze”.
Pentru că între 20 și 30 de ani îți ies toate de minune datorită vârstei, ai senzația că totul va merge strună tot timpul și vei avea toată viața înainte, astfel că nu mai investești în educație și nu mai pui osul la muncă dacă treaba merge oricum. Și dacă nu apeși accelerația eforturilor personale, mai târziu nu vei mai putea face nimic, ai pierdut toate trenurile posibile. Modificând puțin perspectiva, în general devenirea ființei umane se face pe bază de durere și suferință. Durerea și suferința sunt ingredientele de bază ale oricărui succes și se află la baza clădirii caracterului puternic și integru. Nu există realizare fără muncă susținută la bază, iar munca susținută presupune fix asta: și durere și suferință.
Arhitecții noii lumi care și-au propus degenerarea omului și confiscarea tuturor vieților au știut foarte bine aceasta, drept pentru care au umplut lumea cu filosofia lor toxică și înlănţuitoare mai întâi, după care acum culeg roadele, omenirea aflându-se în prezent în plin proces de degenerare a condiției umane sub toate aspectele și într-un declin cognitiv accelerat provocat de tehnologie și mass-media, ambele sub stăpânirea globaliştilor. Cel mai simplu și la îndemână le este cu copiii și tinerii, dar și aceștia sunt și ei victimele familiilor din care se trag mai întâi. Se lucrează grozav cu materialul clientului. Copiii au primit libertate nelimitată de a folosi smartphone-ul și tableta, folosirea intensivă a acestora distrugându-le la propriu creierul. Capacitatea de concentrare, de memorare, de a face asocieri sau motivația de a atinge un obiectiv le este distrusă sistematic de jocuri sau inepţii de pe TikTok privite la nesfârşit. Școala vine în completare şi se adaptează acestui declin, de la an la an subiectele la examene fiind mai uşoare, teste grilă X şi 0 sau, ca să fie mai simplu, s-au scos pur şi simplu tezele, extemporalele astfel încât să promoveze toată clasa.
În paralel cu acest trend al deşcolarizării care este global, nu vă gândiţi că doar noi suntem afectaţi; globaliştii împrăştie lumii prin toate mijloacele mass-media care e cumpărată de ei în totalitate o filosofie new-age-istă care zice că e suficient să îţi doreşti ceva şi acel ceva se va îndeplini, Cohelo sintetizând acest borhot într-o frază atent meşteşugită: „atunci când îţi doreşti ceva foarte tare, tot universul conspira la realizarea dorinţei tale”. Mai departe tot felul de escroci mai mari sau mai mici în funcţie de câţi bani se învârt prin ţările din care se trag, ne învaţă că dacă ne place ceva, atunci nu vom mai munci niciodată în viaţă practicând acel ceva care ne place. Alţi escroci promovează escrocheriile şi cazinoul planetar cu bitcoin, îi învaţă pe copii că dacă vor ajunge să deţină câţiva bitcoini, nu va mai fi nevoie să muncească la nimic. Se promovează din greu facilul, fie că este vorba de vedete de instagram sau de aşa-zişi antreprenori în IT care construiesc castele în nori cu uşurinţă. Orice copil şi adolescent e vrăjit de această uşurinţă cu care se petrece totul, practic succesul este la o palmă distanță, dincolo de ecranul smartphone-ului, tot ce este necesar să facă e să fie ca ăia.
Aşa milioane de copii şi adolescenţi cad în capcana asta şi sunt aruncaţi de sistem cu încuviinţarea părinţilor către ratare. Sistemul îi învaţă că pot fi orice, că pot avea orice, că pot fi oricât de fericiţi, că pot evita durerea şi suferinţa şi pot duce o viaţă lipsită de griji indiferent ce ar face. Astfel că îşi petrec cei mai importanţi ani ai devenirii pe toate planurile în distracţie ieftină, fiind convinşi de sistem că asta este calea. Viaţa este însă rotundă şi suferința sau durerea care nu au fost trăite corespunzător la vremea lor ajung să fie decontate atunci când nu se mai poate face nimic.
Ne aflăm în plină campanie de recrutare a ocupanţilor puşcăriilor digitale pe care sistemul ni le pregăteşte şi la a căror construcţie se foloseşte din plin de resursele noastre emoţionale, spirituale şi materiale. Toţi aceşti copii care sunt acum deprinşi să evite munca, eforturile şi deprivările vor fi ocupanții acestor puşcării pentru că ei vor fi nişte asistaţi social, dependenţi de un venit minim garantat, cu zero libertate de mişcare, conectaţi la internet şi racordaţi la o lume virtuală care nu există. Nişte oameni care nu pot practica nicio meserie din cauza unor probleme cognitive, au locul asigurat într-un ţarc foarte mare care va fi omenirea în viitor.
Să ne uităm puţin şi la nuanța enunţului globalist care ne-a fost anunţat: „Nu veţi mai avea nimic şi veţi fi fericiţi”. Adică voi, ăştia pe care vă recrutăm acum pentru pârnăi. Pentru noi regulile sunt altele.
Şmecherii viitorului vor fi ăia care vor avea libertate şi sănătate. Banii nu vor mai fi un diferenţiator aşa de important, iar libertatea înseamnă în bună măsură educaţie şi cine va fi inteligent şi va lupta împotriva curentului aruncând pe geam televizorul, tableta şi smartphone-ul copilului, va fi unul dintre ciumegii viitorului care își va perpetua genele mai departe.
Prin toate mijloacele la ora actuală se descurajează tot ce înseamnă muncă susţinută, efort şi dedicare. Prin toate mijloacele la ora actuală se încurajează superficialitatea, rezultatele obţinute instant, lipsa de concentrare pe obiective şi completa lipsă de rezistență la eşec. Una dintre cele mai înspăimântătoare trăsături ale generaţiei actuale este completa indiferenţă faţă de eşec. Ai picat un examen? Şi ce dacă? Ai fost dat afară de la job pentru că nu îţi faci treaba? Şi ce dacă? Suntem mai mult ca niciodată generaţia lui „şi ce dacă?”, depăşim cu mult şi de departe comuniştii cu marota lor preferată, „se poate şi aşa”.
Şi ca o concluzie finală, este o lege a firii umane că evitarea suferinţei şi a deprivării în tinereţe se decontează mai târziu în viaţă când toate trenurile vor fi pierdute şi nu se va mai putea face nimic şi tot la suferinţă se va ajunge, dar de astă dată la una mai greu de dus, desigur şi ea cu rol de modelare a caracterului şi sufletului. Cine cumpără harneala globalistă din prezent va ajunge client sigur al pârnăilor pregătite de aceştia.
Lumea conștientizează și deja începe să observe că sistemul se străduieşte din răsputeri să pună în cap umanitatea şi să degenereze specia.
Cea mai complicată întrebare la care nimeni nu vrea să răspundă și ceilalți care știu răspunsul îl aruncă în subconștient este următoarea: „ce facem cu o mare masă de cetățeni aflată în creștere exponențială care nu știu și nu pot să facă nimic, din cauză că au mansarda mucificată de expunerea la smartphone și tabletă, decât să existe și parțial să se reproducă? Ce facem cu aceasta plagă socială care se lăbărţează pe zi ce trece? Ce facem cu aceste rebuturi produse de societatea actuală, în cazul de față reprezentată de familie și şcoală?”
Și răspunsul se găsește fix în ce am scris mai sus, de-asta nu a venit nimeni să mă contrazică. Îi închidem pe toți în orășelele de 15 minute pentru care deja s-a dat lege și din care nu vor mai avea voie să iasă decât cu încuviințare de la sistem. Copiii pe care îi fac vor fi crescuți la comun și pentru asta s-a dat o nouă lege, aia cu observatorul copiilor. Pentru că sexul întâmplător va avea consecințe și de consecințele alea cine să aibă grijă decât societatea atâta timp cât genitorii, că ăia nu pot fi numiți părinți, nu își pot asigura nici măcar subzistența, fiind aflați pe venitul minim garantat. La ora actuală avem 20% dintre tinerii între 15-24 de ani care depind de părinți și nu sunt la şcoală sau în vreun job. Procentul ăsta va exploda în următorii ani.
Dar cum îi ţii în aceste orășele totuși ocupaţi? E banal. Uitaţi-vă că nu există cartier de săraci care să nu fie sufocat de păcănele. La fiecare colț de stradă este câte o păcănea. Bere la pet trebuie să îşi permită oricine aflat pe venitul minim garantat, ţigări la fel. Dar cel mai important este că trebuie să îşi permită etnobotanice. Etnobotanicele vor fi cheia.
Acum vreo 10-15 ani în România s-a desfăşurat un experiment, un soi de studiu clinic cu participanţi involuntari asupra etnobotanicelor. Era important ca acest studiu să se desfăşoare pe populaţie europeană, şi în acest sens era normal că în România se va desfăşura, că doar nu întâmplător am fost primiţi în UE, ca să fim maidanul Europei. Motiv pentru care s-au distribuit aproape gratis pliculeţe cu substanţe necunoscute despre care nu ştiau nimic nici măcar psihiatrii la care ajungeau victimele, nu puteau da antidoturi şi nicio medicaţie pentru că habar nu aveau ce au băgat oamenii aceia în ei. Acest studiu s-a desfăşurat cu concursul larg al tuturor autorităţilor care au permis nenorocirea copiilor care au intrat involuntar în el. Studiul s-a încheiat, au fost trase concluziile şi acum rezultatele pot fi scalate. Statisticile spun că avem cam un milion de consumatori de substanţe deocamdată interzise, dar cu sprijinul progresiştilor se va da lege că se poate consuma la liber pentru că trebuie să îi ţină şi pe ăştia prin puşcăriile alea fericiţi.
Nu uitaţi ce au zis conducătorii Europei: „nu veţi mai avea nimic şi veţi fi fericiţi”. În completare a mai venit o useristă de la Bruxelles, trasă pe dreapta pentru că s-a trezit vorbind despre traiul la comun, despre interzicerea proprietăţii şi celelalte scamatorii pe care mai vor să le facă ăştia, să nu mai existe graniţe şi naţionalităţi, ci doar o singură naţie.
Încă o observaţie: în condiţiile declinului demografic din ţara noastră, sunt investitori care îşi riscă banii pentru a construi mastodonţi cu sute de apartamente pe care nu ştie nimeni cine le va mai locui.
Numărul de naşteri în luna aprilie 2023 este de 11.000, în cădere liberă faţă de media a 5 ani anteriori. Cine ştie statistică şi ştie să se uite îndărătul cifrelor poate spune mai mult despre această cădere bruscă, trend existent inclusiv în UE.
Aşadar, se construiesc nişte structuri mastodont aparent fără noimă însă noima se va vedea în curând: ele vor fi ocupate de puşcăriaşii digitali.
Autor: Magdalena Radu
Citiți și:
Cum influențează Partidul Comunist Chinez creierele copiilor din întreaga lume. Efectele pornografiei prin rețelele de comunicare virtuală. Smartphone, TikTok, Instagram: dependență, pornografie, suicid (IV)
Gulagul digital
yogaesoteric
31 iulie 2023