Năstase este satanist?
Câte caractere atâtea scrisuri…
Grafologia este de multă vreme o ştiinţă recunoscută de psihologii, psihiatrii şi criminologii din întreaga lume, fiind utilizată cu încredere în expertizele criminalistice, în stabilirea diagnosticelor psihiatrice şi chiar în resurse umane. În Franţa de exemplu există firme în care la angajare, pe lângă interviuri şi aplicarea de teste psihologice, este utilizată şi analiza grafologică.
Expertiza grafică pentru stabilirea autenticităţii unor înscrisuri este total diferită de grafologie care se ocupă cu analiza scrisului şi a semnăturii cu scopul de a afla date despre caracterul şi personalitatea cuiva. Nu este nimic paranormal sau imaginativ în interpretarea scrisului aşa cum ar putea crede cei care şi astăzi consideră grafologia o speculaţie sau o vrăjitorie. Aşa cum studiind gesturile unui om poţi afla mai multe despre ceea ce el vrea să exprime, la fel orice altă manifestare a lui, inclusiv scrisul, poartă amprenta fiinţei sale.
De ce semnătura lui Năstase este greu de găsit?
Vă mărturisesc că am căutat multă vreme fără succes semnătura lui Adrian Năstase, la fel cum am căutat ora la care s-a născut pentru a-i analiza astrograma. Semnătura lui nu apare nici măcar pe documentele oficiale făcute publice de guvern. Să fie vorba de o măsură de precauţie împotriva falsificării sau de străduinţa de a trece sub tăcere toate aspectele din care s-ar putea afla adevărul despre Adrian Năstase? Nu pot şti, cert este că de-abia acum am reuşit să văd în premieră semnătura sa pe câţiva fluturaşi electorali.
Iar cei care au avut ochi de văzut, au putut descoperi un adevăr înfiorător. Această semnătură conţine un element definitoriu pentru un om capabil să strivească libertatea de conştiinţă a unei naţiuni, la fel de uşor cum este capabil să omoare animalele pe care le vânează. Semnătura lui Adrian Năstase conţine crucea inversată, cel mai cunoscut simbol satanic ! Numai acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a ne da seama cu cine avem de-a face şi a decide să nu încredinţăm conducerea acestei ţări în mâinile lui. A trata cu ignoranţă această realitate evidentă este ca şi cum am spune că data la care au avut loc alegerile locale, 06.06.2004 (despre care s-a spus că au fost un fel de repetiţie generală pentru a testa modalităţile de fraudare a alegerilor generale) a fost aleasă întâmplător.
Un aforism al Greciei antice ne învaţă cu înţelepciune: „Cea mai mare păcăleală a diavolului este să te facă să crezi că el nu există”. Pentru că atunci nu mai ai imboldul de a te lupta cu el. E bine să fim lucizi şi să înţelegem cu ce persoană malefică ne confruntăm în persoana lui Năstase!
11 decembrie 2004