O invazie NATO a Rusiei nucleare este în prezent în desfășurare, dar lumea nu știe că se află în al Treilea Război Mondial

Toate liniile roșii au fost depășite de mai multe ori. Răbdarea președintelui Putin își va atinge oare limitele?

O invazie NATO a Rusiei nucleare a avut loc, iar lumea nu știe că se află deja în cel de-al treilea război mondial, după cum a raportat Megatron (14 august 2024). Regiunea Kursk din Rusia a fost plină de arme, trupe și logistică NATO, multe dintre ele distruse.

Au apărut imagini video cu zeci de vehicule NATO, sisteme de apărare antiaeriană, tancuri și multe altele; chiar dacă erau distruse și capturate de forțele ruse în regiunea Kursk.

Forțele Kievului, cu un efectiv de aproximativ 11.600 de oameni, sub conducerea trupelor NATO, nu au reușit să cucerească orașul Kurchatov și centrala sa nucleară. Se pare că președintele Zelenski a folosit pentru aceasta toate trupele rămase la Kiev, plus forțe poloneze (NATO) suplimentare.

Generalul rus Apti Alaudinov a remarcat că scopul invadării regiunii Kursk a fost de a asigura Ucrainei o poziție puternică pentru viitoarele negocieri cu Rusia. Cu toate acestea, odată cu înfrângerea Kievului și a stăpânilor lor occidentali, Regimul de la Kiev și-a semnat propria condamnare la moarte. Pierderile Kievului au fost de peste 2.000 de oameni.

Generalul Alaudinov mai precizează că Operațiunea Specială va fi încheiată până la sfârșitul anului 2024, cu o victorie totală a Armatei Ruse și cu capitularea Regimului de la Kiev și a stăpânilor săi de la Washington și Londra. (Borzzikman 15 august 2024).

Rămâne însă de văzut dacă capitularea din partea Vestului va avea loc cu adevărat. Nu este un obicei al Vestului, chiar și în condiții terminale, să renunțe la imaginea sa, astfel că mai multe agresiuni sau poate chiar un atac direct al NATO asupra Rusiei rămân posibile.

În acest moment, președintele Putin încă refuză să declare război, deși teritoriul Rusiei a fost invadat și rușii au fost uciși pe teritoriul lor de forțele NATO. Și mai multe atacuri directe ale NATO ar putea fi încă planificate. Deocamdată, Washingtonul a reușit să scape.

Pas cu pas, Washingtonul și partenerii săi din NATO au trecut o linie roșie după alta:
– În primul rând, armele NATO în Ucraina;
– apoi trupele NATO în Ucraina;
– apoi avioanele de luptă F-16 în Ucraina;
– apoi soldații NATO care comandau armamentul sofisticat furnizat de Vest;
– apoi trupele NATO pe teritoriile ruse;
– apoi dronele și aeronavele NATO care atacă ținte rusești pe teritoriul Rusiei;
– și în cele din urmă trupele NATO au încercat să preia un întreg district rus, luând prizonieri ruși, ucigând ruși.

Aeroporturile din Rusia au fost bombardate constant timp de câteva săptămâni de dronele NATO

La 9 august 2024, presa de stat rusă a raportat o explozie, urmată de un incendiu la baza aeriană rusă din regiunea Lipetsk, la aproximativ 280 de kilometri de granița cu nord-estul Ucrainei, ca și cum forțele Ucrainei/NATO ar fi atacat aerodromul și ar fi distrus un depozit și alte câteva facilități cu bombe aeriene ghidate (evident) de experți NATO.

Unii speculează că Kievul/NATO ar fi folosit o mică armă nucleară tactică. Nu există însă nicio dovadă pentru o astfel de agresiune, iar Rusia rămâne tăcută.

Potrivit armatei ruse, propria ofensivă (rusă) a implicat aproximativ 1.000 de militari și peste două duzini de vehicule blindate și tancuri. Armata rusă avansează constant în Donbas, apărând populația vorbitoare de rusă de atacurile lașe azov-naziste, care au ucis în ultimii 10 ani aproximativ 18.000 de oameni, majoritatea femei și copii.

Rusia, pe propriul ei teritoriu, a primit lovituri grele și dureroase de la armele NATO. NATO era peste tot, cu comunicații, logistică și comandă

Peste 35 de țări au investit sute de miliarde din banii contribuabililor pentru a furniza Ucrainei arme ca să efectueze aceste lovituri mortale împotriva Rusiei – pe teritoriul Rusiei, cu soldați NATO, pe care Occidentului îi place să-i numească „mercenari străini”.

La aproximativ 80 de ani după cel de-al Doilea Război Mondial, când Rusia a învins Germania nazistă, tancurile germane – oferite Ucrainei – au ajuns din nou în regiunea Kursk, unde a avut loc bătălia decisivă prin care Rusia a învins Germania nazistă, salvând Occidentul de fascismul german.

Fascismul este însă încă viu și în zilele noastre, amintind de vremurile anilor 1940. Acum neofascismul emană din Ucraina, un fost aliat al Germaniei naziste, prin batalioanele Azov ale lui Bandera, care au ucis zeci, dacă nu sute de mii de ruși în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Putin a fost categoric în ce privește eradicarea nazismului în Ucraina, o Ucraina neutră și liberă de NATO fiind o condiție cheie pentru negocierile de pace.

Mulți oameni sunt încă sub iluzia că Rusia se află într-un conflict militar minor cu Ucraina, fără să-și dea seama că acest război proxy Washington-NATO împotriva Rusiei este mult mai periculos decât situația din cel de-al Doilea Război Mondial, din 1943. NATO încearcă să creeze treptat brigăzi în Europa de Est, cu scopul de a se confrunta cu Rusia.

Este un joc de observare care vrea să sondeze „cât de departe ar putea merge”, în timp ce urmărește cu atenție reacția Rusiei. Dificultățile pe care le-ar putea întâmpina ar fi formarea brigăzilor de soldați, deoarece tinerii europeni nu sunt dispuși să moară pentru belicoșii occidentali și pentru profiturile industriilor de război occidentale.

Potrivit Megatron, există o mare probabilitate ca NATO să intenționeze în cele din urmă să invadeze Belarus.

Oare domnul Putin și consilierii săi au calculat greșit îndrăzneala NATO, sperând că nu vor trece din Ucraina în teritoriile rusești, pentru a evita escaladarea ulterioară?

Ce urmează acum, când se știe că aproape toate „liniile roșii” au fost depășite – și chiar de mai multe ori?

Dmitri Medvedev

Într-o declarație recentă, fostul președinte rus, Dmitri Medvedev, a spus că Rusia nu ar fi cazul să se mai abțină:

Din acest moment, operațiunea militară specială [de la Kiev] ar putea să devină în mod deschis de natură extrateritorială”, a susținut Medvedev, care îndeplinește funcția de vicepreședinte al Consiliului rus de securitate.

Putem și ar fi cazul să mergem mai departe în ceea ce încă există ca Ucraina. În Odesa, Harkov, Dnepropetrovsk, Nikolaev. În Kiev și mai departe. Nu am avea de ce să ne restricționăm în ceea ce privește frontierele recunoscute”.

Dacă președintele Putin rezistă la și mai multe agresiuni occidentale/NATO pe teritoriul Rusiei, este posibil să aibă pregătit un răspuns puternic, unul care nu ar putea fi acuzat că este un răspuns la un „steag fals”, pentru că ceea ce Kievul-NATO face pe teritoriile rusești nu este în mod clar un „steag fals”, ci o pură provocare.

Rusia are capacitatea militară de a distruge simultan centrele decizionale și militare occidentale, precum și centrele financiare, cu arme nucleare tactice supersonice ultraprecise, reducând la minimum pierderile de vieți omenești, dar dezactivând structurile de putere occidentale.

Autor: Peter Koenig

Citiți și:
Presiunile pentru un „răspuns dur” al Moscovei se întețesc
Războiul din Ucraina e o escrocherie – La fel și extinderea NATO

 

yogaesoteric
16 octombrie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More