O mărturie avizată a unui fost membru al Guvernului României arată cine era să conducă America


Aflată în vizită oficială în România ca primă doamnă, Hillary Clinton a refuzat să intre într-o biserică ortodoxă, deși era în programul oficial


Alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii de la sfârșitul anului 2016 au fost, fără îndoială, evenimentul numărul 1 din atenția opiniei publice mondiale.

Favorita absolută a scrutinului a fost candidata Partidului Democrat, Hillary Clinton, dar totuși, alegerile au fost câștigate de Donald Trump, candidatul sprijinit de Partidul Republican.

În timp ce Trump este exponentul naționalismului american, Hillary Clinton a fost considerată candidata ideologiei globaliste, a liberalismului extremist, motiv pentru care a fost susținută cu frenezie de organe media precum Digi24, Hotnews, Adevărul sau Realitatea TV.

Observațiile publicațiilor și analiștilor independenți care arătau că Hillary Clinton este exponenta unei ideologii cu accente vădit anti-creștine au fost taxate rapid drept „conspiraționism” și „paranoia” de către deontologii de serviciu.

Iată că acum vine o mărturie, din partea unei persoane foarte avizate, care arată totalul dispreț pe care Hillary Clinton îl are pentru creștinism și valorile sale.
Istoricul Alex Mihai Stoenescu a dezvăluit că în cadrul unei vizite oficiale efectuate în România, Hillary Clinton a refuzat să intre într-o biserică ortodoxă din București, deși era inclusă în programul oficial al celei care era pe-atunci „doar” prima doamnă a Americii. Precizăm că vizita respectivă s-a petrecut în 1996, cu câteva luni înante de alegerile parlamentare din noiembrie, câștigate de Convenția Democratică.

Alex Mihai Stonescu a fost subsecretar de stat în Guvernul Radu Vasile, fiind șeful Departamentului de Relații Publice al MAPN, între 1998 și 1999.
„Alegerea lui Trump, dincolo de avantaje și dezavantaje strategice estimate, impune României o condiție esențială, pe care trebuia să o îndeplinim de mult, pentru care măcar ar fi trebuit să facem ceva, și anume necesitatea de a ne dezvolta singuri un sistem democratic organic și o economie cât de cât sănătoasă. Trump a cerut asta tuturor statelor care se sprijină pe ajutor american, întorcând mesajul: nu vă ajutăm ca să faceți ceva, ci faceți ceva și atunci vă ajutăm! Noi ne aflăm încă într-o iluzie, iluzia «vin americanii!», deși Statele Unite sunt abia pe locul 7, undeva lângă Luxemburg, în investiții pe piața românească, iar implicarea militară este provizorie, nu stabilă. Realitatea imediată a acestei situații este tocmai faptul că ea depinde de viziunea unui om, Donald Trump, despre relația țării sale cu Rusia. O Românie solidară național, democratică și dezvoltată economic, chiar mediu, ar fi avut un alt statut strategic: capacitatea de a produce pierderi atât de mari unui inamic, chiar în cazul unei victorii previzibile, încât să nu merite atacul. Am convingerea că Trump nu va cere altceva României. În ce mă privește, am optat pentru Trump, asumându-mi riscul oricărei surprize, întrucât am ținut minte că Hillary Clinton, aflată în vizită oficială în România ca primă doamnă, s-a pronunțat deja în privința noastră: a refuzat să intre într-o biserică ortodoxă, deși era în programul oficial”, a spus recent, istoricul și scriitorul Alex Mihai Stoenescu, într-o conversație cu avocatul Marian Nazat.

În ceea ce privește globalizarea, Stoenescu afirmă că este tot un fel de comunism, care va duce în final la conflicte regionale și/sau globale.
„Ideologia bipolară a fost înlocuită cu ideologia globalizării, care este, o subliniez, tot ideologie universalistă, ca și comunismul. Criza generală a lumii, sprijinită pe consum și pe omul controlat instituțional intern și extern, pe principiul cretin «dacă ești liber și ai ce mânca, nu contează cine ești», va conduce, după violențe regionale și globale la o revenire în spațiul normativ necesar de tip ONU, absent astăzi. Reamintesc că ONU înseamnă Organizația Națiunilor Unite, a națiunilor! Fără asta va fi ca în titlul unei cărți a profesorului Buzatu: «România în Imperiul Haosului». Vom ieși cu pierderi, dar poate vom reveni la a avea un ideal național, ceea ce nu mai avem acum”, a declarat autorul volumului Armata, Mareșalul și evreii.

Stoenescu afirmă că globalismul a eșuat, făcând victime în rândul clasei de mijloc.
„Ca imagine vagă, specifică oricărei națiuni despre istoria și condiția sa, ideologia globalizării, care a înlocuit ideologia comunistă cu o nouă ideologie universalistă, este un eșec mai ales pentru clasa medie și submedie. Criza din 2009 – 2012 a dezvăluit mai întâi falsitatea imaginii insistent proiectate după război că economia se conduce după legi, când în realitate funcționează după convenții, apoi, cum îmi spunea Sorin Ovidiu Vântu prin 2001, a adus la lumină un mare defect al sistemului economiei de piață globalistă: lăcomia. Raportul FBI din 2009 semnala că peste 8000 de miliarde de dolari erau plasate în bănci elvețiene, în majoritate de către politicieni, oameni de afaceri, conducători și agenți bancari și speculatori pe bursă”, a susținut Stoenescu.


Citiți și:

Hackerul Guciffer confirmă că Hillary Clinton este în realitate o înaltă preoteasă a așa-zișilor «iluminați»

Administraţia Trump: o contra-revoluție culturală cu implicaţii globale? (I)

 

 

yogaesoteric
5 aprilie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More