Pace pe planeta Pământ! Anulați calitatea de membru NATO
Articolul 13 din Tratatul Alianței Nord-Atlantice de la Washington descrie o procedură simplă prin care un stat membru NATO își poate anula calitatea de membru.
Mai jos este prezentat obiectivul declarat al NATO: pacea și securitatea, libertatea personală și statul de drept, salvgardarea libertății și a democrației.
Iată textul oficial:
„Părțile la acest tratat își reafirmă încrederea în țelurile și principiile Cartei Națiunilor Unite și dorința lor de a trăi în pace cu toate popoarele și toate guvernele. Ei sunt hotărâți să protejeze libertatea, moștenirea comună și civilizația popoarelor lor, întemeiate pe principiile democrației, libertății personale și statului de drept. Ei caută să promoveze stabilitatea și bunăstarea în zona Atlanticului de Nord. Sunt hotărâți să-și unească eforturile pentru apărarea colectivă și pentru păstrarea păcii și securității. Prin urmare, ei sunt de acord cu acest Tratat al Atlanticului de Nord”.
Sună bine, dar este o minciună sfruntată imensă.
NATO este un instrument al războiului continuu. Ce nonsens total! În fapt, ei nu susțin deloc Carta Națiunilor Unite.
Așa-zisele „războaie umanitare” ale SUA-NATO-Israel constau în crime împotriva umanității, genocid și distrugerea și fragmentarea unor țări întregi: Palestina, Vietnam, Cambodgia, Somalia, Sudan, Afganistan, Iugoslavia, Irak, Siria, Libia, Ucraina ……. ca să nu mai vorbim de lovituri de stat militare, schimbări de regim, revoluții colorate ……. sărăcie și foamete. Foametea bântuie în Afganistan (invadat de forțele NATO în octombrie 2001, sub pretextul că Afganistanul ar fi atacat SUA la 11 septembrie, prin presupusul sprijin acordat Al Qaeda).
Articolul 13 din Tratatul de la Washington descrie procedura de ieșire din NATO
„Articolul 13
După ce tratatul a fost în vigoare timp de douăzeci de ani, orice parte poate înceta să mai fie parte, la un an după ce notificarea sa de denunțare a fost transmisă guvernului Statelor Unite ale Americii, care va informa guvernele celorlalte părți cu privire la depunerea fiecărei notificări de denunțare.
Un stat membru al NATO poate înceta să mai fie «parte a NATO» la un an după ce notificarea sa de denunțare a fost transmisă Guvernului Statelor Unite ale Americii.”
Un stat membru al NATO poate decide „RETRAGEREA din NATO”
Ne aflăm la o răscruce periculoasă în istoria noastră, caracterizată de un sistem de alianțe ale statelor-națiune (și anume NATO) care sprijină și finanțează fără echivoc agenda militară a Statelor Unite. Aceasta din urmă include, de asemenea, opțiunea de a purta un război nuclear. Un program de arme nucleare în valoare de 1.300 de miliarde de dolari, programat să crească la 2.000 de miliarde de dolari până în 2030.
Deși articolul 13 din Tratatul de la Washington pare a fi simplist, sunt de așteptat numeroase presiuni și acțiuni frauduloase cu scopul de a împiedica un stat membru NATO să își anuleze această calitate.
Este esențială fracturarea și slăbirea NATO: o alianță interguvernamentală a 32 de state.
Există, de asemenea, problema alianțelor și a coalițiilor transversale, adică a țărilor care sunt membre ale NATO, având în același timp alianțe sau acorduri cu așa-numiții inamici ai NATO. De exemplu, Turcia este un stat membru NATO care are alianțe economice și strategice atât cu Rusia, cât și cu Iranul.
Retragerea din NATO a unuia sau mai multor state membre ar putea avea un impact semnificativ. Aceasta ar crea un precedent, care ar încuraja mai multe state membre NATO „să spună la revedere”.
Cum să inversăm valul războiului: „Spuneți adio NATO”
A. Retragerea (articolul 13 din Tratatul Atlanticului de Nord)
1. O mișcare de masă de la baza societății pentru retragerea din NATO (art. 13 din Tratatul Atlanticului de Nord)
2. Acțiuni în cadrul legislativului celor 32 de state membre. Moțiuni „pentru a înceta să mai fie parte” a NATO (art. 13)
B. NATO vrea bani și arme de la statele membre
„În timpul summitului din 2014, toți membrii NATO au fost de acord să cheltuiască cel puțin 2% din P.I.B.-ul lor pentru apărare, până în 2025”.
Faceți presiuni asupra guvernelor pentru a îngheța cheltuielile pentru apărare. Cereți retragerea soldaților din teatrul de război.
C. Restabilirea păcii și a democrației
3. Acțiuni persistente împotriva șefilor de stat corupți care susțin NATO.
4. Restabilirea procesului democratic, alegerea unor politicieni ferm angajați în direcția „ieșirii din NATO” (Art. 13)
D. Democratizarea mass-media
5. Acțiuni împotriva mass-media care susțin terorismul și crimele împotriva umanității comise de forțele NATO.
E. Acțiuni în cadrul sistemului Națiunilor Unite
6. Acțiuni semnificative în cadrul Sistemului Națiunilor Unite.
7. Acțiuni împotriva ONG-urilor care sprijină NATO.
F. Acțiuni juridice
8. Acțiuni în justiție împotriva complexului militar-industrial și a instituțiilor financiare;
9. Acțiuni împotriva „filantropilor” miliardari care susțin și finanțează actele de război ale SUA-NATO-Israel.
10. Acțiuni împotriva guvernelor membre NATO care comit crime de război, crime împotriva umanității, genocid.
Deviza NATO: „Creșteți cheltuielile de apărare. Pentru a preveni războiul, NATO este necesar să cheltuiască mai mult” – o minciună care a devenit realitate.
Citiți și:
Vladimir Lipaev: „NATO nu își ascunde intențiile de a face din România un avanpost anti-rus”
Prioritățile anunțate de Trump pentru prima zi de mandat – expulzarea imigranților ilegali, pace imediată în Ucraina, ieșirea din NATO dacă nu sunt îndeplinite anumite condiții
yogaesoteric
10 ianuarie 2025