România se conformează politicilor globale. Elevii, îndoctrinați în spiritul teoriei schimbărilor climatice
Executivul a decis să schimbe educația copiilor într-o îndoctrinare climatică extremă, pregătind, astfel, o armată de activiști de mediu. Pe modelul deja existent al ONG-urilor de mediu finanțate din afara țării, care se luptă cu îndârjire, în numele protecției mediului, împotriva oricărei dezvoltări și a oricărui progres al României, elevii vor învăța, în „Săptămâna verde”, cum reciclarea va stopa încălzirea globală, încălzire care, la modul vizibil, s-a răcit atât de tare încât a devenit schimbare climatică.
Deși pare inofensivă, introducerea Săptămânii verzi în școli anunță o modelare a gândirii copiilor în spiritul noilor teorii climatice apocaliptice, care se încăpățânează să nu se confirme. Pentru că, din motive de epuizare la locul de muncă și de stres permanent cauzat de factori sociali și economici, părinții nu mai au timp să le explice copiilor care este situația, formarea gândirii acestora a rămas în atribuția exclusivă a școlilor. Și atunci școlile, cu ordine precise venite de sus, vor îndoctrina viitoarea armată de activiști de mediu cu o ură acerbă împotriva CO2, scos vinovat pentru încălzirea globală, care a devenit răcire globală, un CO2 care reprezintă doar 0,039% din atmosfera Pământului, desigur, un amănunt omis de fiecare dată. Însă ura față de CO2 înseamnă să pui umărul la distrugerea sistemului energetic care îndrăznește să emită dioxid de carbon, că, deh, oceanele, principala sursă de CO2, nu le pot seca.
Astfel, în școli, copiii vor învăța că mașinile cu combustie internă pot ucide și o să ne trezim cum, din conștiințele tulburate și de perioada dificilă a adolescenței, se vor emana acte criminale îndreptate împotriva posesorilor de astfel de mașini și ale vehiculelor în sine. Într-o societate rămasă fără repere morale, orice cauză, chiar și cu nuanțe extremiste, va putea fi îmbrățișată cu ușurință.
Se plantează semințele radicalismului
Pentru 2024 și 2025, Guvernul va aloca 100 milioane de lei din Fondul de mediu, bani cu care se vor finanța activitățile din „Săptămâna verde” în școli. Activitățile eligibile în cadrul programului sunt participarea la excursii în domeniul educației pentru mediu și schimbări climatice, cu transport, cazare și masă – dacă este cazul, intrare la grădini botanice / în parcuri naționale, la muzee, bilete la evenimente sau la cinema – filme documentare etc.), inclusiv deplasări pentru cercetare în teren (rezervații, situri de importanță comunitară – plante / animale ocrotite), precum și amenajarea spațiului verde al școlii / amenajarea de minigrădini botanice sau minisere / amenajarea de grădini (mobilier de grădină din materiale reciclate / reciclabile sau recuperate, material săditor, pământ, fertilizant, unelte, mănuși, folie de plastic, pietriș, scoarță de copac, gărdulețe, vopsea ecologică etc.).
Totodată, unitățile de învățământ urmează să organizeze acțiuni de ecologizare, colectare de deșeuri (cu asigurarea de mănuși, saci, unelte etc.) și să amenajeze un „colț verde” în interiorul unității de învățământ, cu mobilă din materiale reciclate sau recuperate, unelte, pufuri și perne, plante în ghiveci, diverse resurse ludice și educative pe tema educației pentru mediu și schimbări climatice.
Educație pentru schimbări climatice
Programul „Săptămâna verde” mai cuprinde participarea la competiții locale, județene sau naționale de ecologie, protecția mediului, educație pentru mediu, organizarea de minitabere urbane de educație pentru mediu și schimbări climatice, dar și participarea și organizarea de schimburi de experiență cu alte unități de învățământ din comunitate sau din țară, în domeniul educației pentru mediu și schimbări climatice. Pe de altă parte, din banii alocați din Fondul de mediu vor fi plătite, pentru profesori, cursuri de formare în domeniul educației pentru mediu și schimbări climatice, urmate de aplicarea noilor cunoștințe și abilități la clasă. Scopul final al programului este ca 600.000 de preșcolari și elevi să beneficieze de aceste activități, în care să fie implicate 6.000 de unități de învățământ.
Citiți și:
Statul Florida elimină prin lege referinţele la schimbările climatice
Franța: Un meteorolog renumit a fost concediat de la postul TV France 2 deoarece a demonstrat cu mult curaj minciuna schimbării climei
yogaesoteric
13 iunie 2024