Simţindu-se în pericol, Francmasoneria din România atacă din nou MISA

de Mihai Vasilescu
 
Francmasoneria română a reacţionat din nou cu promtitudine după lansarea publică, de către editura Shambala, a celor două volume ale lucrării „Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media”. În seara zilei de 6 martie, nici nu se închiseseră bine porţile Salonului de carte şi presă, că ziarul Ziua pregătea deja pentru ediţia de a doua zi o lovitură sub centură, credeau ei, la adresa MISA. Lovitură care de fapt i-a descalificat pe ziariştii care s-au pretat la un asemenea joc murdar şi i-a demascat pe aceia care l-au comandat. Dacă masoneria nu s-ar fi simţit cu musca pe căciulă, nu s-ar fi grăbit atât de tare să aplice din nou binecunoscuta tactică de discreditare a MISA în presă, pe baza dictonului „cea mai bună apărare este atacul”. 

O sursă „din interiorul MISA” plecată de la curs în urmă cu 13 ani

În articolul publicat de Ziua, autoarea, una dintre cele mai active colaboratoare ale ziarului Ziua pe teme masonice, face mari eforturi pentru a-l discredita pe Gregorian Bivolaru. Pentru a-şi face articolul credibil, Miruna Munteanu invocă povestea unui aşa-zis fost cursant, Valeriu Frunteş, astăzi medic în Franţa. Din modul în care este construit articolul, este imposibil de stabilit cât din conţinutul acestuia reprezintă afirmaţiile lui Valeriu Frunteş şi cât invenţiile ziaristei.

Chiar autoarea declară, dar abia la finalul materialului, că Valeriu Frunteş a frecventat cursurile MISA doar din 1991 până în 1995. Nu mai are rost să verificăm dacă acest lucru este real. Simplul fapt că această persoană este prezentată ca fiind o sursă viabilă de informare, care povesteşte chipurile „din interior” despre lucruri petrecute cu mult după momentul în care aceasta a părăsit cursurile de Yoga (în anul 1995) şi ţara, vorbeşte de la sine.

În plus, Valeriu Frunteş (aşa-zisul fost cursant MISA) afirmă chiar el: „N-am niciun regret faţă de aceşti patru ani, nu cred ca i-am pierdut. N-am ieşit din MISA nici cu sănătatea (fizică sau psihică) zdruncinată, nici cu vreo ură faţă de ceva sau cineva.” Aceste cuvinte ar fi putut să îi atragă atenţia ziaristei în cauză, dacă ea nu ar fi fost atât de preocupată să creioneze o imagine cât mai nefavorabilă a MISA (aşa după cum i se ceruse); căci ceea ce spune Valeriu Frunteş, citat de ziarista de la Ziua, contrazice flagrant portretul pe care presa se străduieşte atât de mult să îl propage în rândul populaţiei cu privire la şcoala de yoga MISA.

Un lanţ de minciuni şi gogomănii

O persoană aflată în Franţa, care a frecventat (după cum susţine Ziua) în urmă cu 13 ani cursurile de Yoga din cadrul MISA nu avea cum să ştie ce se petrecea în 2001 sau în 2004 „în interiorul” MISA. Astfel, cei care citesc cu atenţie acest articol, observă imediat că el este plin de minciuni.

Un exemplu de o prostie crasă în acest sens este pasajul în care se spune că „prăbuşirea celor două turnuri ale World Trade Center a fost interpretată la MISA ca o validare implicită a profeţiilor, ca un succes al meditaţiilor şi rugăciunilor de „fărămiţare” a cutremurului din 2001 şi, nu în ultimul rând, ca o pedepsire a masoneriei.” Gogoaşa este uriaşă. Căderea turnurilor gemene nu a fost niciodată interpretată „la MISA” în acest mod. Pe site-ul yogaesoteric au apărut chiar mai multe materiale, care demască evenimentele de la 11 septembrie drept un act criminal pus la cale de masonerie, în încercarea ei de a instala Noua Ordine Mondială pe această planetă. Însă ziarista de la Ziua nu s-a sinchisit nici măcar să verifice afirmaţiile repective (articolele despre 11 septembrie sunt vizibile pe homepage-ul site-ului yogaesoteric.net, site-ul oficial al MISA), mulţumindu-se să trântească în articolul său această aberaţie, fabricată cu intenţia vădită de a trezi în minţile cititorilor noi şi „originale” suspiciuni cu privire la yoghinii de la MISA; în demersul ei „eroic” ea s-a bazat probabil pe faptul că oamenii iau de bun tot ce scrie în ziare şi astfel nu mai contează care este adevărul.

În loc de argumente punctuale, atacul – arma prostului

Articolul este publicat în mod tendenţios la pompoasa rubrică „Dosare ultra secrete”. În realitate, autoarea articolului nu dezvăluie absolut nimic ultra-secret despre MISA. Demascarea masoneriei ca fiind o sectă satanică, acţiunile de contracarare a unor evenimente dezastruoase, meditaţiile şi rugăciunile la unison  organizate de MISA au fost mereu de notorietate publică. Chiar şi în acest articol se afirmă că programul acestor acţiuni spirituale era publicat în ziare, deci nu este vorba despre nimic ultrasecret aici. Însă, de fapt, exact acesta este lucrul care i-a deranjat întotdeauna foarte tare pe masoni: organizarea unor astfel de activităţi spirituale, profund benefice care au puterea de a contracara în mare măsură răul pe care ei vor să-l instaureze pe această planetă.  

Neavând argumente să răspundă punctual exemplelor concrete expuse în lucrarea „Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media” masoneria română a folosit şi de această dată arma prostului: atacul murdar în presă. Comanda a fost probabil aceeaşi: Gregorian Bivolaru trebuie să rămână în memoria opiniei publice drept un ciudat care se crede salvatorul omenirii. Ziariştii „uită” însă să menţioneze că Gregorian Bivolaru nu a susţinut niciodată că ar fi salvatorul omenirii. Aceasta este o idee ironică, tendenţioasă, inventată de masonerie şi foarte intens vehiculată de presă, pentru a crea în rândul populaţiei o stare de repulsie faţă de acesta. Cel mai elocvent argument în acest sens este chiar faptul că acţiunea armată organizată de autorităţi împotriva yoghinilor, în data de 18 martie 2004, a fost numită de acestea „Operaţiunea Christ”. 

Articolul neverosimil al Mirunei Munteanu, accentuează excesiv ideea că în jurul lui Gregorian Bivolaru „se strânge laţul”, că „este încercuit”, că „nu mai are nicio ieşire”. Nu ştim pe ce anume se bazează jurnalista când afirmă aceste lucruri. În realitate, recunoaştem tipicele ameninţări masonice, mai mult sau mai puţin voalate.

Ziua, cel mai cunoscut mijloc de comunicare în… masonerie
 
Neîntâmplător, masoneria a reacţionat şi de această dată prin intermediul ziarului Ziua. Alături de Gardianul, acesta este unul dintre principalele ziare de comunicare între masoni. În Ziua apar sistematic comunicate oficiale sau mesaje pentru „fraţi”, ceea ce face din această publicaţie nu un instrument de informare a publicului, aşa cum se crede, ci o „portavoce” secretă a masoneriei.

De-a lungul timpului, Ziua a fost unul dintre cei mai înverşunaţi atacatori ai MISA, la fel cum s-a dovedit a fi şi unul dintre cei mai fideli şi mai obedienţi propagatori ai mesajelor de propagandă masonică. În 2005, Ziua a fost implicată într-o acţiune fără precedent în istoria presei româneşti: a pus o recompensă substanţială pe capul lui Gregorian Bivolaru, instigând astfel, într-un mod mârşav şi complet inacceptabil într-o societate democratică (în care ar trebui să fie garantate drepturile fundamentale ale oricărui om), opinia publică împotriva acestuia.

Simplul fapt că tocmai un astfel de ziar publică din senin un articol în care Gregorian Bivolaru şi MISA sunt din nou ridiculizaţi şi acuzaţi de tot felul de prostii inventate, exact la o zi după lansarea unei lucrări anti-masonice, indică în mod evident faptul că dezvăluirile foarte bine documentate din această carte care se  referă la activitatea satanică, din umbră a masoneriei şi lupta pe care aceasta o duce împotriva omenirii sunt adevărate şi că se doreşte cu orice preţ tăinuirea lor faţă de publicul larg.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Lansarea lucrării Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media

Ameninţările liderilor PDSR (actualul PSD) din anul 1994 au fost confirmate de faptele şi acţiunile criminale pe care ei le-au comandat


14 martie 2008
yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More