Testarea Covid, aruncată în aer – Generalul Ioan Sârbu, fost comandant al Direcţiei Medicale a Armatei, acuză

 

Potrivit fostului comandant al Spitalului Militar Central, aparatele pe care se fac testele Covid nu sunt omologate, iar gradul de eroare al testelor este de până la 30-40%. Ioan Sârbu a dezvăluit că RENAR-ul, instituţie care acreditează laboratoarelor de analize, a refuzat să facă acreditarea în privinţa aparatelor cu care se prelucrează testele Covid tocmai din cauză că acestea dau erori mari.

Doctorul Ioan Sârbu a mai acuzat că nu răspunde nimeni pentru rezultatele testelor, iar românii nu au pe cine să tragă la răspundere.

Iată declaraţiile făcute de fostul comandant al Spitalului Militar Central:

„Pandemia există şi e necesar să ne obişnuim să trăim cu ea. În privinţa testelor Covid, sunt nişte chestiuni care pe mine mă intrigă şi mă revoltă. Această comunicare haotică, cu certitudine, vrea să inducă degringolada în rândul populaţiei, ca să nu mai înţeleagă nimeni nimic. Grupul de Comunicare Strategică este o struțo-cămilă pe care nu am înţeles-o. Ce gândire patologică a putut să inventeze această structură care să ne comunice nişte aspecte alambicate, de neînţeles. Este foarte complicat şi pentru unii medici să traducă aceste comunicate.

Aceste rezultate e necesar să fie asumate. Dacă vrem să verificăm aceste date, nu avem de la cine să le luăm.

Nu semnează nimeni (pentru rezultatele testelor) şi nu răspunde nimeni. Tocmai asta au vrut.

Însă mai este o mare problemă. Cea a aparatelor care procesează aceste teste, dar şi a personalului. Este necesar să existe un personal calificat.

Aparatele nu sunt omologate. Structura responsabilă de acest aspect este RENAR-ul, care a refuzat să le omologheze pentru că aparatele dădeau erori de plus/minus 40%. RENAR a refuzat să facă asta, iar Guvernul a dat această treabă în responsabilitatea DSP-ului, care nu are tehnicieni, nu este abilitat de stat.

Sunt şi chestiuni de recoltare. Sunt şi chestiuni de transport. Există firme de curierat care aduc teste. Acestea ar fi necesar să fie transportate într-un regim special. Poate să existe eroare de recoltare sau de transport.

Ajungem la procesare, iar într-un aparat care face aceasta, care nu este omologat, gradul de eroare, mi-au spus colegii mei care sunt implicaţi în asta, este de până la 30-40%.

Aparatul are şase geode în care se introduc şase eprubete. Atunci când una dintre probe este pozitivă, aparatul semnalizează. Şi toate cele şase probe sunt declarate pozitive. Teoretic, ar fi necesar să ia pe rând fiecare din cele şase probe şi să testeze separat.”

Citiți și:

Profesor la Universitatea din Oxford, analiză despre câte rezultate false dau testele Covid

Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

Ofițer din Armata SUA: Atenție, testele pentru COVID ar putea conține și vaccinul!


 

yogaesoteric
21 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More