UNADFI, vârful de lance în lupta împotriva spiritualităţii din Franţa, este condus de o femeie mason
de George Preda
UNADFI (Uniunea Naţională a Asociaţiilor de Apărare a Familiilor şi Indivizilor Victime ai Sectelor) este una din cele mai virulente organizaţii din Franţa, care sub pretextul protejării societăţii de pericolul sectar, plasează în aceeaşi oală cu sectele periculoase pe toţi cei care adoptă un mod de viaţă alternativ sau se orientează spre spiritualitate.
Puţini ştiu însă că preşedinta UNADFI, Caterine Picard, este membră în Marea Lojă Naţională Feminină din Franţa. Prezenţa ei la conducerea UNADFI transformă acţiunile acestei organizaţii, într-o luptă a francmasoneriei, o sectă satanică prin definiţie, împotriva tuturor celor care i se opun.
Numirea doamnei Picard la conducerea UNADFI a reprezentat o premieră. Această organizaţie, care până atunci făcuse paradă de faptul că este apolitică, a ajuns astfel să fie condusă de un fost deputat şi membru în Consiliul Naţional al Partidului Socialist.
Caterine Picard mai este cunoscută şi pentru faptul că a creat, împreună cu parlamentarul de centru dreapta Nicolas About, o lege împotriva sectelor. Legea care le poartă numele (About-Picard) a fost adoptată în unanimitate (cu excepţia unui vot), fără nicio modificare şi extrem de rapid în iunie 2001. Acest fapt este unul extrem de semnificativ, fenomenul în cauză producându-se doar atunci cînd parlamentarii de dreapta şi de stânga, în marea lor majoritate francmasoni, aprobă fără să crâcnească ceea ce li se dictează pe linie masonică.
Legea About-Picard înăspreşte pedepsele, introducând posibilitatea de a dizolva o organizaţie calificată drept sectă, dar nu rezolvă deloc problema termenilor vagi şi relativi, pe baza cărora se face această etichetare. De aici până la fabricarea de dosare pentru a distruge o organizaţie incomodă, nu mai este decât un pas.
Venirea la conducerea UNADFI a francmasoanei Caterine Picard nu a însemnat doar începutul unei acerbe ofensive împotriva a ceea ea numeşte „infiltrarea societăţii de către secte”. Acest moment deschide şi drumul către abuzuri fără precedent, comise de UNADFI în numele protejării societăţii. Aceasta i-a făcut pe unii analişti să compare UNADFI cu Inchiziţa. Thierry Bécourt a publicat o carte intitulată „Noua vânătoare de vrăjitoare” (La nouvelle chasse aux sorcières), iar într-o lucrare publicată de Universitatea Morelli din Bruxelles se vorbeşte de „secta adversară a sectelor”. Însă aproape nimeni, şi cu atât mai puţin mass-media, nu spune că „secta adversară a sectelor” este de fapt francmasoneria, marea absentă de pe listele UNADFI, pe care se găsesc în schimb multe organizaţii care nu sunt secte.
Apartenenţa preşedintei UNADFI la francmasonerie explică mai multe lucruri, cum ar fi :
– în ciuda numeroaselor plângeri depuse împotriva UNADFI, justiţia, în care sunt infiltraţi foarte mulţi masoni, muşamalizează cazurile sau scoate basma curată UNADFI,
– de fiecare dată când s-a cerut verificarea afacerilor care au legătură cu UNADFI, autorităţile au amânat, au tergiversat sau au refuzat pur şi simplu să demareze o anchetă,
– UNADFI este susţinută de instanţe masonice precum „Institutul de studiu şi cercetare masonică”,
– francmasoneria, cea mai periculoasă dintre sectele satanice, întrucât membrii ei sunt infiltraţi în poziţii de putere, nu este inclusă pe lista vizată de UNADFI.
Citiţi şi:
Noua Inchiziţie din Franţa este subvenţionată de stat şi susţinută de francmasonerie
Eticheta SECTĂ se lipeşte uşor
yogaesoteric
11 martie 2009
Also available in: Français