06 octombrie: Peste 150 de manifestanţi au cerut din nou demisia lui Ilie Botoş

Peste 150 de persoane au participat azi la un miting organizat de Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut în faţa Parchetului General. Scopul acestui miting a fost din nou demisia sau demiterea lui Ilie Botoş. Cursanţii MISA care au fost supuşi în ultimile 18 luni la numeroase abuzuri din partea ministerului public condus de Ilie Botoş  şi a unei justiţii corupte sunt hotărâţi să continue seria acestor proteste până când li se va face dreptate.

În timpul mitingului a fost citit memoriul adresat lui Ilie Botoş în care sunt prezentate motivele pentru care şcoala de Yoga MISA şi cursanţii ei îi solicită acestuia demisia. Reprezentanţii MISA au depus un memoriu şi  la Ministerul de Justiţie în care se solicită demisia sau demiterea lui Ilie Botoş din aceleaşi considerente.

Spre deosebire de săptămâna trecută acest eveniment a atras şi atenţia mass-media. Alături de noi la Parchetul General s-au aflat OTV, Radio Info Pro, reporteri de la  Libertatea şi Adevărul  şi reprezentanţi de la agenţiile de ştiri Mediafax  şi Romnet. Acestora le-au fost furnizate toate informaţiile privind protestul de astăzi. Dat fiind faptul că până acum presa a ignorat o mare parte din aceste acţiuni, în ciuda faptului că ele implică participarea unui număr mare de persoane şi sunt foarte vizibile în spaţiul public bucureştean, aşteptăm cu interes modul în care va fi reflectat acest eveniment.
 
A consemnat pentru yogaesoteric.net
Gabriel Dobrescu

Citiţi şi:

Memoriul adresat lui Ilie Botoş, 6 octombrie 2005

Memoriul adresat Ministrului Justiţiei, 6 octombrie 2005

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More