12.12.2004: O ZI BUNĂ!

Mă număr printre aceia convinşi că 12 decembrie 2004 este ziua în care destinul acestui popor va lua o turnură favorabilă. De câte ori mă gândesc înainte către acestă zi de duminică, o fac cu bucurie şi speranţă. Sunt sigură că românii îşi vor manifesta din plin bunul-simţ şi vor merge să voteze „cu cine trebuie”. Şi vor vota suficient de mulţi, astfel încât furtul electoral nu va mai putea să primeze. Îmi doresc să iasă Băsescu preşedinte pentru că el reprezintă o şansă reală pentru România şi pentru români. Dar şi ca să-i bage în puşcărie pe aceia care au fraudat alegerile în primul tur.


12 decembrie 2004 va fi cu siguranţă o zi excepţional de bună pentru români. Unii spun că doar un miracol ne mai poate salva de maşinăria bine unsă a votului aranjat. PSD-ul a exersat la primul tur, nimic nu s-a schimbat şi probabil vor să se perfecţioneze. Avem nevoie de un miracol? Ei bine, dacă nu ştiaţi, aflaţi că duminică, 12 decembrie 2004, se sărbătoreşte Sfântul Spiridon, făcătorul de minuni. Ce moment mai bun pentru a cere de la Dumnezeu un miracol? Şi de altfel această zi este extrem de auspiciosă. Uitaţi de ce: este 12.12.2004. Adică 12, din nou 12 şi 12×2 (=24). Iar dacă adunăm toate ciferele obţinem din nou 12: 1+2+1+2+2+4=12. E un număr foarte bun, acest 12.


Vă aduceţi aminte data alegilor locale? Acel sinistru 6.06.2004, echivalent numerologic cu 666, numărul Satanei? Stabilirea alegerilor locale pe 6.06.2004 a fost o sinistră sfidare ostentativă a guvernului Năstase la adresa poporului român. Dar acum nu mai au ce să facă. Data turului II al alegerilor prezidenţiale ne revelează o zi eminamente benefică. Sub semnul lui Dumnezeu.


12 decembrie 2004… o dată în care se tot repetă numărul 12. 12, alături de 7, este numărul cel mai prezent în Noul Testament şi este un număr foarte bun. Despre apostoli ştim cu toţii că au fost în număr de 12. Anul are 12 luni, iar cea de-a douăsprezece este luna cadourilor (ştim ce ne dorim noi, românii, cadou!). Dar mai mult decât atât: Noul Ierusalim, ne spune Apocalipsa, va avea 12 porţi, iar numărul celor mântuiţi va fi (simbolic) 144.000 (144=12×12). Ştiaţi că unele profeţii celebre asociază România cu Noul Ierusalim ceresc?


Să revenim la 12 şi la speranţele pe care ni le punem cu toţii în ziua de 12 decembrie 2004. Cel mai interesant este că 12 simbolizează încheierea unui ciclu şi intrarea într-o nouă etapă. Adică vom putea şi noi depăşi stadiul comunismului subteran şi vom intra într-o altă etapă, în care să ne regăsim demnitatea naţională. 12 reprezintă depăşirea unei stări de stagnare şi manifestarea Graţiei lui Dumnezeu.


Tarotul este şi mai explicit: 12 simbolizează sfârşitul unui ciclu descendent şi începutul urcării către lumină, a ciclului ascendent. Arcana 12 este Spânzuratul (of, ştiu, n-ar trebui să dorim asta nimănui…), adică inversarea energiilor care se întorc către în sus. Iar după 12 urmează 13, arcana Transformării, care înseamnă moartea definitivă a limitărilor.


Vedeţi? 12+13=25. La fix 13 zile după alegeri este Crăciunul. Nu ne supărăm dacă ne primim cadoul cu câteva zile înainte! Vom putea să ne bucurăm cu adevărat de Sărbători. Concluzionând această explicaţie, totul ne indică acelaşi lucru: pe 12 decembrie 2004 românii au o şansă reală să depăşească această fatalitate naţională care este jugul comunist (indiferent de deghizarea sa cosmetică). Ni se dă şansa să trecem într-o nouă etapă, încheindu-se ciclul vechi, descendent şi degradant, pentru poporul nostru.


Altfel spus, Dumnezeu ne întinde o mână şi ne oferă o şansă. Haideţi să mergem cu toţii la vot ca să putem beneficia de această şansă. Să ne luăm destinul, ca popor, în mâinile noastre. Ne vom aminti apoi mereu de ziua cea frumoasă care a împlinit speranţele noastre de libertate şi demnitate naţională: 12 decembrie 2004, O ZI BUNĂ!


8 decembrie 2004


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More