16 iunie 2005: Yoghinii vor manifesta la Cotroceni şi la Km 0 din Piaţa Universităţii în sprijinul reformei din justiţie

 
– Vineri, 17 iunie, orele 9.00, Palatul Cotroceni
– Vineri, 17 iunie, orele 13.00 – Piaţa Universităţii

Bucureşti, 16 iunie 2005. Vineri, 17 iunie, între orele 9.00-11.30, în faţa Palatului Cotroceni, intrarea Leu, şcoala de yoga M.I.S.A. va organiza un miting cu participarea a 500 de persoane în sprijinul reformei în justiţie, precum şi în semn de protest faţă de măsurile abuzive aplicate de procurori în cazul unor membri, cursanţi şi simpatizanţi ai şcolii de yoga M.I.S.A.

Şcoala de yoga M.I.S.A. va cere cu această ocazie o audienţă la Preşedintele României.

Între orele 13.00-15.30, în faţa Teatrului Naţional, la km 0 al democraţiei, se va desfăşura o a doua manifestaţie de sprijin pentru reforma în justiţie şi un protest public faţă de discriminarea practicanţilor de yoga din cadrul şcolii de yoga M.I.S.A.
 

***

Amintim că Şcoala de Yoga M.I.S.A. oferă cursuri de yoga integrală, care sintetizează principalele ramuri tradiţionale ale sistemului milenar yoga şi ale altor curente spirituale sau domenii conexe de graniţă. Pe lângă aceasta, M.I.S.A. organizează cursuri de filosofie shivaită, alchimie, ayurveda, precum şi simpozioane şi conferinţe internaţionale, tabere de yoga şi parapsihologie.

Şcoala de Yoga M.I.S.A. are 22 de membri fondatori şi un mare număr de cursanţi, atât în România, cât şi în cadrul filialelor din peste 20 de ţări din întreaga lume.

Şcoala de yoga M.I.S.A. este full member al International Yoga Federation, al European Yoga Alliance şi al Federaţiei Internaţionale de Yoga şi Meditaţie ATMAN, iar domnul Gregorian Bivolaru este membru onorific în European Yoga Council.

Pentru informatii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A. – E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More