17 noiembrie 2004: M.I.S.A. organizează al 11-lea miting de protest

 
MIŞCAREA DE INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT, M.I.S.A.
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti
Centrul de Comunicare M.I.S.A., tel/fax 211 72 55


 


M.I.S.A. organizează al 11-lea miting de protest
în faţa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti


 Parchetul aruncă cu praf în ochi cursanţilor yoga restituind hârtii fără importanţă


      
Bucureşti, 17 noiembrie 2004. Şcoala de Yoga MISA organizează al 11-lea protest în faţa  sediului Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, din str. Scaune nr. 2-4, care se va desfăşura joi, 18 noiembrie, între orele 12:00 -13:30.


Scopul acestui protest îl constituie recuperarea bunurilor reţinute abuziv de catre procurorii şi jandarmii implicaţi în descinderile care au avut loc în luna martie la locuinţele private ale unor cursanţi şi simpatizanţi MISA.


Datorită reţinerii abuzive a unor acte de identitate, au existat persoane care nu s-au putut prezenta la vot la alegerile locale din 6 iunie, incălcându-se astfel în mod grav Constituţia României. Cu ocazia apropierii alegerilor din 28 noiembrie a.c. , Parchetul a chemat, prin citaţie, câteva persoane menţionându-se că li se vor înapoia bunurile reţinute: surpriză însă! Au fost restituite numai actele de identitate -reţinerea lor fiind oricum un act abuziv- şi anumite hârtii fără importanţă. Considerăm că aceste restituiri sunt doar praf în ochi şi chemăm societatea civilă să se solidarizeze cu noi pentru soluţionarea acestor restituiri de bunuri care sunt pe deplin justificate, bunurile reţinute neavând nici o legătură cu aşa-zisa anchetă în desfăşurare.


Şcoala de yoga M.I.S.A. va continua protestele publice până la restituirea tuturor bunurilor ridicate în urma descinderilor şi a abuzurilor incompatibile cu un stat democratic.
 
Umorul nu va lipsi nici de la acest miting unde cursanţii yoga vor face haz de necaz, satirizând procurorii şi jandarmii demni de contracte pe termen lung la Circul Globus. De asemenea, cursanţii yoga vor aprinde câte o lumânare pentru învierea Justiţiei în România, o Justiţie prin care procurorii şi jandarmii să respecte legea şi drepturile omului.
 


 


Pentru informaţii suplimentare:
Biroul de presă M.I.S.A.
Telefon: 021-211.72.62, fax: 021-211.72.55
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More