187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (II)

În martie 2016, Rich Swier, un cunoscut blogger american, a făcut revista presei americane și a identificat 187 de organizații finanțate în mod direct de Soros, care îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii „ILUMINAȚI”.
 
Citiți prima parte a articolului

 
Continuăm lista organizațiilor care în anii precedenţi au primit finanţare directă şi asistenţă din partea lui George Soros şi a Institutului pentru o Societate Deschisă (OSI):
 
Center for Economic and Policy Research: acest grup s-a opus reformei pentru ajutor social, susține legislaţia salarială medie, respinge reducerile fiscale, și în mod constant laudă realizările regimurilor socialiste, mai ales ale celui din Venezuela.
 
Center for Reproductive Rights (CRR): misiunea CRR este de a garanta că avortul la cerere şi contracepţia sunt efectuate în condiții de siguranță, la preţuri accesibile chiar şi pentru adolescente. Organizația a demarat procese juridice statale şi federale, în scopul de a obţine accesul la fondurile publice pentru efectuarea avorturilor (prin intermediul Medicaid) în cazul femeilor cu venituri reduse.

Center for Responsible Lending (CRL): această organizație a fost un exponent important în criza creditelor ipotecare subprime (credite generoase acordate chiar şi persoanelor care nu îşi puteau plăti ipoteca, care au condus în anul 2008 la o criză financiară majoră). Potrivit lui Phil Kerpen (vicepreşedinte al organizaţiei Americans for Prosperity), CRL „a hărţuit şi a pus presiune asupra băncilor pentru ca acestea să acorde credite neperformante unor debitori necalificaţi”. În plus, CLR a negociat un contract care să îi permită să funcționeze ca o „conductă” de credite cu risc ridicat la Fannie Mae (Asociaţia naţională federală de credite).
 
Center on Budget and Policy Priorities: pornind de la premisa că, în general, reducerile fiscale îi ajută doar pe cei bogați, această organizație susține cheltuielile fiscale semnificative în ceea ce priveşte programele de asistență socială pentru persoanele cu venituri reduse.
 
Center on Wisconsin Strategy (COWS): cu scopul de a redistribui averile prin intermediul unor impozite mai mari aplicate celor ale căror venituri sunt peste medie, COWS susține că „este important ca administrația de stat să primească o contribuție echitabilă provenită de la toate segmentele societății – inclusiv de la corporații și de la cei bogați”.
 
Change America Now: organizaţia a fost formată în decembrie 2006 şi se descrie drept „o organizație politică independentă creată pentru a educa cetățenii cu privire la politicile eșuate ale Congresului republican și a le arăta diferenţele majore dintre acest eșec record şi promisiunile oferite în programa democrată”.
 
Citizens for Responsibility and Ethics in Washington: acest grup atacă în instanţă, aducând acuzații legate de etică, „oficialii guvernamentali, care sacrifică binele comun în favoarea unor interese particulare”, „trădând încrederea populaţiei”. Aproape toate ţintele acestei organizaţii sunt republicani.
 
Coalition for an International Criminal Court: acest grup urmărește subordonarea procedurilor justiției americane unei instanțe internaționale.
 
Common Cause: această organizație își propune să introducă unele schimbări în ceea ce priveşte finanţarea campaniilor electorale, să continue reforma mass-media conform Fairness Doctrine (prezentarea problemelor de importanţă publică într-o manieră sinceră şi echilibrată) și să reducă bugetele militare în favoarea ajutorului social și a cheltuielilor de mediu.
 
Constitution Project: această organizație urmărește să conteste legalitatea comisiilor militare şi să pună capăt detenţiei „combatanților inamici”. Condamnă supravegherea teroriștilor de către guvern și vrea să obţină limitarea privilegiilor executive ale președintelui.
 
Defenders of Wildlife Action Fund: această organizaţie se opune explorării pentru petrol în Arctic National Wildlife Refuge din Alaska. Condamnă exploatarea forestieră, construirea de ferme de animale şi agricole, mineritul și chiar utilizarea vehiculelor motorizate de agrement, considerându-le pe toate activități distructive pentru mediu.
 
Democracy Alliance: Soros este un finanțator important al acestei alianţe care se autoproclamă drept o „organizație liberală” și care are ca scop strângerea de fonduri în valoare de 200 milioane de dolari pentru crearea unui centru de schimb de finanțare pentru grupările socialiste.
 
Democracy 21: acest grup este un susținător fervent al Bipartisan Campaign Reform Act of 2002 (lege privind finanţarea campaniilor electorale), cunoscută, de asemenea, sub numele de McCain-Feingold Act.
 
Democracy Now!: organizaţia a fost creată în 1996 de către Amy Goodman, director de știri al postului de radio WBAI, împreună cu patru parteneri, în scopul de a oferi publicului „perspective foarte rar prezentate în mass-media sponsorizată de corporaţiile americane”, adică punctele de vedere ale jurnaliștilor radicali și străini, ale activiștilor socialişti și ale adversarilor ideologici ai capitalismului.
 
Democratic Justice Fund: DJF se opune legii Patriot Act și majorităţii eforturilor de a restricționa sau de a reglementa imigrația în Statele Unite, în special pe cea din țările desemnate de către Departamentul de Stat drept „națiuni teroriste”.
 
Democratic Party: activitățile de finanțare ale lui Soros sunt dedicate în mare măsură susţinerii Partidului Democrat pentru a-şi consolida baza de putere. Într-un interviu acordat în noiembrie 2003, Soros a declarat că înfrângerea președintelui Bush în 2004 „este punctul central al vieții mele” … „o chestiune de viață și de moarte”. El a promis că va investi 75 milioane de dolari pentru a-l învinge pe Bush, și a donat personal aproape o treime din această sumă organizațiilor care luptau împotriva lui Bush. „America sub guvernare Bush”, a spus el, „este un pericol pentru întreaga lume, iar eu sunt dispus să acţionez cu privire la această problemă, nu doar să împrăştii cuvinte”.
 
Demos: această organizație desfăşoară lobby pe lângă legislatorii federali şi statali „pentru a aborda nesiguranța economică şi inegalitatea care caracterizează societatea americană în prezent”. Demos promovează idei pentru „reducerea diferenţelor uriaşe de avere, venituri şi influenţă politică” și se declară în favoarea măririi taxelor pentru cei bogaţi.
 
Drum Major Institute: organizaţia se descrie drept „o grupare de experţi non-partizană, non-profit, generatoare de idei care vor să alimenteze mişcarea progresistă”, cu scopul final de a convinge legislatorii și liderii de opinie să ia măsuri care să promoveze viziunea lor despre justiția socială și economică.
 
Earthjustice: acest grup încearcă să introducă restricții severe cu privire la modul în care pot fi utilizate terenurile SUA și căile sale navigabile. Se opune majorităţii inițiativelor de minerit și exploatare forestieră, întreprinderilor din domeniul pescuitului comercial, precum și utilizării vehiculelor motorizate în zonele neamenajate.
 
Economic Policy Institute: această organizație consideră că „guvernul trebuie să joace un rol activ în protejarea cetăţenilor vulnerabili din punct de vedere economic, asigurând șanse egale, precum și îmbunătățirea traiului tuturor americanilor”.
 
Electronic Privacy Information Center: această organizație a fost un critic dur al legii Patriot Act și a aderat la American Civil Liberties Union (Uniunea libertăţilor civile americane) apelând în instanţă pentru a cere celor de la FBI „să prezinte în mod public sau să depună mărturie în legătură cu mii de pagini de informații despre modul în care guvernul utilizează în favoarea sa legea Patriot Act”.
 
Ella Baker Center for Human Rights: organizația al cărei cofondator este revoluționarul comunist Van Jones luptă împotriva sărăciei şi susține că „decenii de neglijare a investiţiilor în orașele noastre”, agravate de „acţiunile rasiste şi exagerate ale poliţiei şi de recurgerea abuzivă la încarcerare” au „condus populația la disperare și la apariţia de oameni ai străzii”.
 
EMILY’s List: această rețea politică strânge fonduri pentru candidații democraţi de sex feminin, care militează pentru avortul la cerere finanţat de contribuabili şi accesul nelimitat la acesta pentru toate femeile.
 
Energy Action Coalition: fondată în 2004, această grupare se descrie drept „o coaliție de 50 de grupuri conduse de tineri care au ca scop justiția socială şi protecţia mediului, promovând împreună mişcarea tinerilor pentru mediu şi energie naturală”. În opinia EAC, acest lucru înseamnă „destructurarea opresiunii”, în conformitate cu principiile sale pentru protecția mediului înconjurător.
 
Equal Justice USA: acest grup vrea să promoveze reforme majore deoarece susţine că sistemul de justiție penală al Americii este afectat de „prejudecăți semnificative atât rasiale cât şi de clasă socială”.
 
Fair Immigration Reform Movement: este aripa pentru frontiere deschise a organizaţiei Center for Community Change.
 
Faithful America: această organizație promovează redistribuirea averilor, încetarea procedurilor abuzive de interogare a prizonierilor de război, adoptarea unor politici pentru combaterea încălzirii globale, precum și crearea unui sistem pentru monitorizarea problemei încălzirii, condus de către guvern.
 
Feminist Majority: caracterizând Statele Unite ale Americii ca o națiune inerent sexistă, acest grup se focalizează pe „promovarea egalităţii juridice, sociale și politice pentru femei, combaterea obstacolelor care împiedică promovarea femeilor, precum și recrutarea și formarea tinerelor feministe pentru a le încuraja să facă parte în viitor din conducerea mișcării feministe din SUA”.
 
Four Freedoms Fund: această organizație a fost concepută pentru a fi un intermediar prin care fundații importante ar putea finanţa organizaţii statale pentru deschiderea graniţelor mult mai uşor și rapid.
 
Free Exchange on Campus (FEC): această organizație a fost creată exclusiv pentru a se opune eforturilor unei singure persoane, David Horowitz, și campaniei sale de a convinge universitățile să adopte petiţia Academic Bill of Rights, precum și pentru a denunța cartea Profesorii pe care Horowitz a publicat-o în 2006. Organizațiile membre ale FEC includ: Campus Progress (un proiect al Center for American Progress), American Association of University Professors, American Civil Liberties Union, People For the American Way, United States Student Association, Center for Campus Free Speech,American Library Association, Free Press și National Association of State Public Interest Research Groups.
 
Free Press: această organizație care se implică în a reforma mass-media a lucrat îndeaproape cu multe personalităţi de stânga faimoase și cu organizații cum ar fi: Media Matters for America, Air America, Global Exchange, Code Pink, Fairness and Accuracy in Reporting, Revolutionary Communist Party, Mother Jones magazine și Pacifica Radio.
 
Funding Exchange: dedicat conceptului de filantropie ca mijloc pentru transformare socială, această organizație intermediază legături între fundații şi finanţatori de stânga, și grupări socialiste și activiști care vor să se implice pentru a aduce în atenţia publicului versiunea proprie asupra schimbării „progresiste” și justiției sociale. Mulţi dintre ei consideră că societatea americană este plină de rasism, discriminare, exploatare și nedreptate și trebuie să fie schimbată prin educație susținută, activism și mişcări sociale.
 
Gamaliel Foundation: modelându-şi tacticile după cele ale activistului radical din anii ʼ60 Saul Alinsky, acest grup adoptă o poziție fermă împotriva măsurilor actuale pentru securitatea națională și se opune restricțiilor de imigrare.
 
Gisha: Center for the Legal Protection of Freedom of Movement: această organizație anti-israeliană, urmăreşte să ajute palestinienii „să își exercite dreptul la libera circulație”.
 
Global Centre for the Responsibility to Protect: acest grup susține că, atunci când se dovedește că un stat nu poate sau nu vrea să-şi protejeze civilii de atrocitățile în masă care au loc în interiorul granițelor sale, este responsabilitatea comunității internaționale de a interveni în mod pașnic şi dacă este necesar chiar cu forțe militare.
 
Global Exchange: înfiinţată în anul 1988 de radicalul pro-Castro, Medeea Benjamin, acest grup condamnă în mod consecvent politica americană externă, practicile de afaceri și viața domestică din SUA. În urma atacurilor teroriste 9/11, Global Exchange a sfătuit americanii să examineze „cauzele profunde ale resentimentelor care există în lumea arabă împotriva Statelor Unite, începând cu dependența SUA faţă de petrolul din Orientul Mijlociu până la politica acesteia părtinitoare față de Israel”.

Grantmakers Without Borders (GWB): organizația se implică în susţinerea grupărilor socialiste pentru protecţia mediului, anti-război și pentru drepturile civile. Este în general ostilă față de capitalism pe care îl consideră unul dintre cele mai importante „sisteme politice, economice și sociale”, care a dat naștere la o serie de „boli ale societăţii”.

Green For All: acest grup a fost creat de Van Jones pentru a face lobby federal pentru probleme legate de mediu, energie și pentru inițiative de politică economică.
 
Health Care for America Now: acest grup susține modelul unui singur finanţator, conform căruia guvernul federal ar fi responsabil de finanțarea și administrarea întregului sistem de sănătate din SUA.
 
Human Rights Campaign: cel mai mare grup de lobby din SUA pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali și transsexuali, HRC sprijină candidații politici și legislațiile care promovează agenda LGBT. De-a lungul timpului, HRC a promovat cel mai intens legislația referitoare la HIV/SIDA, legile cu privire la „infracțiunile motivate de ură” („hate crimes”), abrogarea politicii armatei „nu întreba, nu spune”, legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

Citiţi continuarea articolului.


Citiţi şi:

Donald Trump face dezvăluiri sincere despre politica externă a SUA

Soros finanțează pe ascuns alte mișcări așa-zis civile, de această dată în Polonia, pentru a destabiliza guvernul democratic ales

 

yogaesoteric
29 octombrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More