20 de caracteristici ale unei persoane sănătoase din punct de vedere spiritual

 

Atunci când întâlneşti o persoană sănătoasă din punct de vedere spiritual te simți imediat atras de ea. Aceşti oameni sunt veritabile întrupări ale fericirii, libertăţii şi generozităţii şi au o abilitate unică de a se bucura de momentul prezent. În preajma lor te simţi imediat bine. O cheie importantă pentru a atinge starea de împlinire spirituală este a urma mereu calea inimii.

Iată 20 de caracteristici care se regăsesc la o persoană sănătoasă din punct de vedere spiritual:

1. Ai ieşit din rolul de victimă şi acum joci jocul proiectării destinului tău.

2. Iubeşti viaţa pentru că trăiești scopul sufletului tău.

3. Simţi că aduci o contribuţie în viaţa celor din jurul tău.

4. Ai depăşit roller coaster-ul emoţional şi emoţiile tale sunt asemenea unor valuri netede în majoritatea timpului.

5. Conştientizezi rapid momentele în care îi judeci pe ceilalţi şi realizezi că ceea ce judeci se află într-o strânsă legătură cu propria ta acceptare de sine.

6. Nu te temi să iei decizii chiar dacă uneori pot fi greşite, pentru că eşti conştient de faptul că acestea se pot transforma în preţioase lecţii spirituale.

7. Ai înţeles că libertatea şi fericirea sunt calităţi ce le poţi cultiva din interior şi cu cât mai mult vei urmări să le amplifici în felul acesta, cu atât mai mult te vei dezvolta.

8. Nu mai simţi nevoia de a te ascunde, constrâns fiind de teama de judecata celorlalţi; te exprimi din plin atât pe plan profesional cât şi personal.

9. Îţi petreci zilnic un timp în tăcere, iar în zilele în care nu o faci simţi că ceva nu este în regulă.

10. Ai curajul să te detaşezi de unele relaţii din viaţa ta deoarece ai înţeles faptul că acestea şi-au atins deja scopul.

11. Sufletul tău este fericit pentru că îţi faci timp în fiecare zi să te joci şi să visezi cu ochii deschişi.

12. Nu te simţi singur sau deconectat şi ai învăţat să apreciezi timpul pe care-l petreci în mod creator în singurătate.

13. Observi detalii, culori, gusturi şi frumuseţea din jurul tău cu o sensibilitate care te face să te simţi ca un copil.

14. Îţi exprimi nevoile şi dorinţele cu încredere deplină, fără ca această exprimare să producă confruntări între tine şi cei din jurul tău.

15. Simţi că nu este nevoie să-ţi explici stilul de viaţă, deoarece ai înţeles cum te serveşte pe tine şi cum nu i-ar putea servi pe alţii.

16. Eşti capabil să rămâi pe deplin în momentul prezent tot mai mult timp.

17. Nu te îndoieşti de tine însuţi deoarece ai încredere în intuiţia ta şi acţionezi în concordanţă cu aceasta.

18. Ai încredere că viaţa este de partea ta, iar problemele pentru tine reprezintă lecţii care este necesar să fie învăţate.

19. Eşti capabil să te reîndrăgostești iar şi iar de ființa iubită, de locul tău de muncă, să menții prospețimea relațiilor cu prietenii tăi.

20. Îţi începi ziua cu intenţia de a fi un om bun şi adormi plin de recunoştinţă faţă de darurile pe care ţi le-a dat Dumnezeu în acea zi.


Citiţi şi:

Cum poate fi cunoscută o fiinţă iluminată spiritual

Cunoaşte-te pe tine însuţi – Reguli de aur pentru desăvârşirea spirituală 
În călătoria noastră spirituală oricine poate face un salt direct de la nivelul de jos, la cel mai înalt

 

yogaesoteric
1 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More