21 decembrie 2020: «Marea conjuncție» Jupiter-Saturn

 

Luni, 21 decembrie, între orele 20.05-20.50, se va realiza o meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei JUPITER în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN.

Cele mai mari planete ale sistemului nostru solar, Jupiter și Saturn, se vor afla atât de aproape pe cer încât vor apărea întocmai ca un astru dublu, ele fiind vizibile cu ochiul liber pe cer ca un singur punct, deosebit de luminos. Această conjuncție perfectă este un eveniment astrologic rar (ultima oară a avut loc în anul 1961 și se va mai repeta abia în 15 martie 2080, după care se va mai produce abia după anul 2400) și se va petrece în ultimele două săptămâni ale lunii decembrie, momentul ei de maxim fiind în data de 21 decembrie. Și, cum tot în 21 decembrie va avea loc și Solstițiul de iarnă din acest an, se poate spune că încărcătura ocultă, subtil-energetică, a acestei zile (21 decembrie 2020) va fi cu totul aparte.

Efecte: Inspiră o perspectivă profundă asupra vieţii şi impulsionează asumarea și integrarea unor înalte principii morale, dar și a unor responsabilităţi superioare. Trezeşte şi amplifică optimismul și bunul simț, face să crească starea de aspiraţie ghidată de realism şi bazată pe experienţa de viaţă. Este un moment deosebit de de favorabil trezirii capacităţii de a demara acţiuni de anvergură pe termen lung, cu obţinerea unor rezultate atât foarte bune, cât și durabile, aceasta în pofida oricăror eventuale dificultăți. Tot în această perioadă există şansa – care se manifestă simultan cu capacitatea – de a dobândi bunăstare materială şi spirituală. Un alt aspect deosebit de important în legătură cu această conjunctură astrologică este favorizarea trezirii și amplificării calităților ce sunt necesare unui exemplar conducător înțelept, inspirat de Dumnezeu și manifestând mereu o sinceră și intensă aspirație de a ajuta, în multiple moduri, cât mai mulți oameni, precum și de a redresa din punct de vedere moral și spiritual întreaga societate din care face parte sau pe care o conduce.

Citiţi şi Elemente ezoterice despre conjuncția dintre sfera subtilă de forță a planetei JUPITER și sfera subtilă de forță a planetei SATURN 

yogaesoteric
8 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More