21 octombrie 2004: Scoala de yoga MISA cere procurorilor restituirea bunurilor reţinute abuziv

Bucureşti, 20 octombrie 2004. Şcoala de Yoga MISA continuă seria protestelor împotriva abuzurilor la care sunt supuşi practicanţii Yoga printr-o adunare publică ce va avea loc joi, 21 octombrie, intre orele 10-12, în faţa sediului Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, str. Scaune nr. 3-5.


Protestul vizează tergiversarea soluţionării cererilor de restituire a bunurilor ridicate abuziv în cursul perchezitiilor, lipsa de profesionalism şi onestitate a procurorilor Curţii de Apel Bucureşti care au acţionat din comandă politică în cazul MISA şi al mentorului său spiritual Gregorian Bivolaru.  


Cu aceasta ocazie, un grup de divertisment si umor din cadrul scolii de yoga MISA va interpreta un moment satiric pentru a sublinia ridicolul mascaradei care continua de peste 7 luni.


Pentru că reparaţiile morale şi returnarea bunurilor rămîn în stadiul de promisiuni, şcoala de yoga MISA anunţă că va continua protestele pînă cînd Parchetul va dezminţi şi va prezenta scuze public pentru acuzele nefondate şi deosebit de grave formulate la 18 martie la adresa şcolii de yoga MISA şi a mentorului său spiritual Gregorian Bivolaru, şi va returna integral bunurile reţinute abuziv.  


Inca din luna martie noi ne intrebam, si intrebam si Parchetul, in ce fel ajuta la solutionarea cauzei zecile de telefoane mobile ridicate, certificatele de nastere si diplomele de studii, camerele foto si video, fardurile, incaltamintea, cartelele Romtelecom sau CD-urile cu muzica de Bach. Chiar si cursurile de yoga, desi multe la numar, au putut fi deja studiate integral pana in acest moment, si am aprecia sa le primim inapoi. Asteptam in continuare un raspuns.


Pentru informatii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A.
Telefon: 021-211.72.62, fax: 021-211.72.55
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More