22 octombrie 2004: Şcoala de yoga MISA protestează împotriva lipsei de onestitate a ProTV

Declaraţie:
„Gregorian Bivolaru este singura persoană dată în urmărire generală în România pentru presupusa infracţiune de raport sexual cu o minoră”


 


Ştirea difuzată de PRO TV:
MISA militează pentru relaţiile sexuale cu minori 


Manipulare, rea credinţă sau pur şi simplu prostie?


Bucureşti, 22 octombrie 2004. Şcoala de yoga MISA protestează împotriva lipsei de profesionalism şi onestitate de care dau dovadă atît reporterii, cît şi redactorii din cadrul redacţiei de ştiri a PRO TV.


Considerăm lipsită de etică transmiterea trunchiată a unor declaraţii şi suprapunerea lor cu imagini de natură să le denatureze sensul şi să le prezinte într-un context negativ.


Şcoala de yoga MISA nu militează pentru legalizarea relaţiilor sexuale cu minori, ci pentru o justiţie corectă, liberă de presiuni politice.


Mesajul transmis la mitingul de ieri era că măsurile luate de procurori, poliţişti şi jandarmi împotriva mentorului spiritual al şcolii noastre de yoga, domnul Gregorian Bivolaru, au fost disproporţionate în raport cu presupusa – subliniem acest atribut – gravitate a infracţiunii.


Amintim că Gregorian Bivolaru este singura persoană dată în urmărire generală în România pentru presupusa infracţiune de raport sexual cu o minoră, fapt ce denotă influenţa politicului şi reaua credinţă cu care este instrumentat acest dosar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More