25 mai 2005: 200 de yoghini vor participa la un miting în sprijinul reformei promovate de Ministerul Justiţiei

Alţi 100 vor protesta şi în faţa CSM, împotriva corupţiei şi abuzurilor
unor reprezentanţi ai justiţiei române

Bucureşti, 25 mai 2005. Pentru că facem parte dintre românii care suferă din cauza abuzurilor inimaginabile ale unor reprezentanţi ai justiţiei române, 200 de cursanţi yoga vor manifesta în faţa Ministerului de Justiţie, pentru a-şi exprima sprjinul faţă de reforma promovată de această instituţie.

Joi, 26 mai 2005, între orele 9:30-10:30, vom fi în faţa sediului ministerului, din str. Apolodor, nr. 17, unde vom cere şi o audienţă la ministrul Justiţiei, deoarece, din păcate, abuzurile procurorilor şi judecătorilor în „cazul M.I.S.A.” pot fi studiu de caz în orice analiză şi argument în favoarea reformei din acest domeniu, reformă pe care puţini magistraţi dovedesc că o doresc.

Între orele 11.30-14.00, 100 de cursanţi yoga vor protesta, ca şi săptămîna trecută, la Consiliul Superior al Magistraturii, str. Petofi Sandor nr. 47. Sperăm ca şi CSM-ul, sau măcar o parte din membrii lui, să înţeleagă că justiţia trebuie reformată şi curăţată de corupţie şi jocuri de interese, pentru a ajunge la un nivel european.

***

Pentru cei care totuşi vor să ştie…

… amintim că Şcoala de Yoga M.I.S.A. oferă cursuri de yoga integrală, care sintetizează principalele ramuri tradiţionale ale sistemului milenar yoga şi ale altor curente spirituale sau domenii conexe de graniţă. Pe lângă aceasta, M.I.S.A. organizează cursuri de filosofie shivaită, alchimie, ayurveda, precum şi simpozioane şi conferinţe internaţionale, tabere de yoga şi parapsihologie.

Şcoala de Yoga M.I.S.A. are 22 de membri fondatori şi un mare număr de cursanţi, atât în România, cât şi în cadrul filialelor din peste 20 de ţări din întreaga lume.

Pentru informatii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A.
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More