3 aprilie 2004: rapirea si sechestrarea minorei Dumitru Madalina

Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (M.I.S.A.) protestează faţă de abuzurile fără precedent ale procurorilor din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, ale Poliţiei şi Jandarmeriei, cu privire la acţiunea de răpire şi sechestrare a minorei Dumitru Mădălina, care a fost luată cu forţa din sediul Institutului Naţional de Medicină Legală Bucureşti, joi, 1 aprilie 2004, şi dusă într-o direcţie necunoscută.


Menţionăm că minorei Dumitru Mădălina nu i s-a permis să fie asistată de către avocatul ei ales cu delegaţie depusă la dosarul cauzei în care Dumitru Mădălina figurează ca parte vătămată şi nu ca învinuită. De asemenea, nu i s-a permis să ia contactul cu nici o persoană, nici măcar cu familia ei şi cu cei apropiaţi.


Totodată vă informăm că directorul Oficiului Naţional pentru Protecţia Martorilor (O.N.P.M.), chestorul Mihai Gheorghe a precizat că procurorii care instrumentează acest dosar nu au făcut nici o solicitare către O.N.P.M., prin urmare, Dumitru Mădălina nu este introdusă în acest program de protecţie.


 În aceste condiţii, considerăm că Dumitru Mădălina a fost răpită şi sechestrată de către organele de cercetare penală.


Avem cunoştinţă că în prezent minorei i se administrează tratament psihiatric.


Cerem ajutorul tuturor instituţiilor abilitate şi societăţii civile să ia atitudine faţă de acest abuz fără precedent din România aşa-zis democratică, care aspiră la statutul de membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană.


Asociaţia noastră va organiza un miting de protest în acest sens în faţa Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, marţi, 6 aprilie 2004, între orele 10:00-12:00. Menţionăm că acest miting de protest a fost adus la cunoştinţa Primăriei Municipiului Bucureşti, prin fax, în termenul legal.
 
Claudiu TRANDAFIR
Vicepreşedinte M.I.S.A.


Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la:
telefon: 021-424.23.69, fax: 021-424.14.42.

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More