4 nave extraterestre imense au fost surprinse de un telescop în Nebuloasa Orion

 

Pe 3 februarie 2019, un observator pasionat a capturat, cu ajutorul unui telescop Skywhatcher 8 la care a fost atașată o cameră ZWO-AS1174MM-USB3, o formațiune de 4 OZN-uri în formă de cilindru, care se deplasau prin spațiul cosmic în apropiere de Nebuloasa Orion (M42).

Nebuloasa Orion (cunoscută și ca Messier 42, M42 sau NGC 1976) este situată în Calea Lactee, aflându-se la o distanță de aproximativ 1.344 ± 20 ani-lumină faţă de Pământ, fiind cea mai apropiată regiune de noi în care s-au format stele masive.

Înregistrarea arată Nebuloasa Orion şi, în apropierea ei, un OZN în formă de cilindru mare de culoare albă, însoțit de alte două OZN-uri având aceeaşi formă, situate de o parte şi de alta a navei principale. Celelalte două OZN-uri erau mai puțin vizibile – o posibilă explicaţie ar fi aceea că zburau la o distanță mai mare faţă de OZN-ul principal.

Un al patrulea OZN tot în formă de cilindru era situat la o anumită distanță faţă de cele trei nave extraterestre uriașe. Având în vedere distanța pe care o acopereau într-un timp foarte scurt, viteza lor era cu siguranţă enormă.

Nu este prima oară când mai multe OZN-uri apar în apropierea Nebuloasei Orion; această înregistrare fiind încă o dovadă a faptului că nave spațiale interstelare străine sunt prezente în sectorul acestei constelaţii.

Citiţi şi:

O fotografie uluitoare a fost publicată de NASA în luna octombrie: Un OZN de mărimea Pământului apare la suprafața Soarelui!

Misteriosul și fascinantul fenomen OZN

Un OZN gigantic a fost descoperit de telescopul spaţial Hubble în nebuloasa Orion?

 

yogaesoteric
16 mai 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More