5G și rețeaua de control a IA. Prima parte

 

Într-un interesant documentar, australianul Max Igan, cercetător, gazdă radio și producător de film, face o analiză radicală a ceea ce este rețeaua 5G și implicațiile acesteia. Vă oferim mai jos transcrierea câtorva dintre ideile expuse în prima parte a filmului, tradus integral de echipa blogului Ieșirea din Matrix.

De ce nu ne trăim viața ca și cum fiecare zi ar fi ultima noastră zi pe Pământ? De ce așteptăm până în ultimul minut pentru a face ceea ce este important pentru noi? Avem tendința de a amâna până în ultima clipă, fie că este vorba de viața personală, fie de ceea ce este necesar să facem legat de lumea în care trăim.

Dacă privim cu atenție la sistemul care ne controlează, constatăm că acest sistem de sclavie a început să apară online de foarte mulți ani deja, și toți se gândesc cumva că întrucât nu este așa de rău pe cât credeau că va fi, încă, nu fac nimic în privința asta, când de fapt cel mai bine ar fi fost să facă ceva în această direcție chiar de la bun început.

Dar oamenii nu au știut ce va veni, așa că este de înțeles că nu au făcut nimic împotriva acestui intruziv sistem sclavagist ce este foarte rapid implementat. A fost mersul pe vârful degetelor al totalitarismului, pentru o perioadă de timp a fost un proces lent și intruziv al sistemului sclavagist, dar care pare să crească foarte mult în ultimii câțiva ani și devine din ce în ce mai pe față, fără să ne mai avertizeze.

Iar acesta este doar un rezultat al faptului de a aștepta până în ultimul minut pentru a rezolva problemele, când de fapt este necesar să acționăm la rădăcina lor, când se manifestă prima dată. Pentru cei care nu prea înțeleg la ce mă refer, este vorba de sistemul 5G și de internetul lucrurilor care a fost creat chiar sub nasul nostru, chiar acum.

Ne confruntăm cu atât de multe probleme, din atât de multe direcții diferite, dar o mare parte dintre ele sunt anume gândite pentru a ne distrage atenția de la ceea ce se petrece fix sub nasul nostru, și anume de la acest sistem 5G de Negare Activă și de la internetul lucrurilor care reprezintă de fapt sfârșitul jocului.

Internetul lucrurilor și rețeaua 5G este sfârșitul jocului Noii Ordini Mondiale, este Noua Ordine Mondială (NOM) în sine… NOM fiind noua lume în care totul este ordonat. Totul este supravegheat, totul este contabilizat, toate mișcările, toate acțiunile, fiecare conversație, fiecare gând, tot ceea ce fac oamenii este urmărit. Aceasta este lumea către care ne îndreptăm cu internetul lucrurilor și rețeaua 5G, care este implementată sub pretextul oferirii unui transfer de date mai rapid și a unui acces la internet mai eficient.

Este important să oferim o perspectivă asupra tuturor acestor aspecte, pentru ca oamenii să vadă cu ce ne confruntăm mai exact, deoarece există încă mulți care vor să arate cu degetul și să învinovățească pe cineva, sau să aibă pe cineva pe care să aresteze, pe cineva pe care să-l dea jos, vreun guvern pe care să-l destituie etc. Bineînțeles că există anumiți oameni răi, care fac lucruri rele, și există o grămadă de guverne care nu ar trebui să fie acolo unde sunt. Dar atunci când te uiți la internetul lucrurilor și la această rețea de supraveghere 5G, ce iese în prim plan este această tehnocrație care vine online. Restul cumva pălește ca semnificație deoarece în această rețea bazată pe inteligență artificială (IA) care vine online să ne controleze – și va fi o rețea IA ce va fi controlată de IA, asta se află în propriile lor planuri – nu există nimeni către care să arăți cu degetul, nu există niciun guvern pe care să-l destitui, nimeni despre care să spui cu adevărat că este mâna conducătoare din acel moment.

Controlul pleacă din mâinile oamenilor și este înmânat în întregime internetului în sine. Spre aceasta se îndreaptă ceea ce lucrează ei, este menționat în propriile lor documente. Dar privind la toate acestea și la modul cum s-au petrecut, am făcut recent un episod numit „Dând viață lui Lucifer”, în care am analizat lucrurile din perspectiva metaforicei mușcături a mărului și a ceea ce se petrece când treci prin aventura cunoașterii. Astfel s-a ajuns la crearea internetului, iar internetul conduce către automatizarea totului; despre aceasta este vorba și există și alte elemente corelate.

Analizând rețeaua de supraveghere în sine și cum a apărut aceasta, se poate observa că a fost rezultatul acțiunilor guvernului din umbră. Guvernul din umbră este, în esență, o rețea de spionaj infiltrată în toate guvernele și care ghidează direcțiile pe care aceste guverne le iau.

Când te uiți la rețeaua de supraveghere care este instalată, informațiile pe care le-a dezvăluit Snowden – și o mulțime dintre aspectele pe care el le-a dat în vileag despre sistemul de supraveghere NSA implică de fapt foarte mulți bani –, cum vă sunt înregistrate telefoanele mobile, unde se plasează un sistem de monitorizare virtuală, toată comunicarea care se face pe internet, fiecare program de logistică, rețeaua de computere a fiecărei firme, sau calculatorul de acasă etc. – toate acestea sunt monitorizate, deci întrebarea devine cine le monitorizează?

Cu ceva timp în urmă, la început, a apărut un proiect numit Echelon, în cadrul căruia centre de colectat informații erau instalate în toate țările și toate aceste comunicații erau canalizate către un birou central din Noua Zeelandă, unde erau toate procesate, și cred că o mulțime dintre date treceau și prin Australia. Dar toate acestea erau procesări de date de la începuturi, care au devenit mai avansate odată cu introducerea programului Promise.

Programul Promise a fost introdus pentru a automatiza mai mult aceste monitorizări, fiind cel care a fost folosit pentru a controla atacurile de la 9/11, punând o grămadă de extra puncte pe ecran, astfel că nimeni nu știa ce se petrece, deoarece erau agenți care operau programul Promise prin breșele (backdoors) existente în soft.

Promise s-a metamorfozat apoi în programul Palantir. Palantir este, așa cum probabil știți, numele bilei atotvăzătoare din Stăpânul Inelelor. Bila vedea toată lumea și tot ce se petrecea, era ochiul atotvăzător, dacă vreți. Aceasta a fost numele adoptat pentru următoarea generație a programul Promise. Compania ce a oferit programul Promise a cam dispărut, dar programul în sine a continuat și s-a metamorfozat în Palantir, prin intermediul acestuia fiind acum controlat sistemul rețelei de supraveghere globală.

Totul trece prin Palantir, iar compania care l-a creat este unul dintre principalii donatori pentru DNC (Comitetul Democratic Național) și Hillary Clinton.

Toate aceste programe și toate rețele de supraveghere au fost instalate, de fapt, de statul Israel, prin operațiunea Talpiot. În esență, operațiunea Talpiot constă în amplasarea de spioni în interiorul fiecărei organizații, și nu contează cine este, indiferent unde mergi, indiferent ce companie funcționează în domeniul tehnologiei, sau în alt domeniu, vei descoperi că acolo există un agent care canalizează informații către Israel, iar dacă nu este o persoană fizică infiltrată în compania respectivă, atunci există o breșă (backdoor) într-un soft sau vreun program de logistică sau vreo fereastră pe care Israel a instalat-o pentru a primi informații. Așa lucrează programul Talpiot.

[…]

Acestea sunt ultimele noutăți despre sistemul de supraveghere global care este instalat, iar cei din Mossad care-l controlează, cei care controlează și sistemul bancar, probabil au crezut când l-au amplasat că ei vor fi aceia care vor ajunge să controleze lumea. Dar s-a mers de fapt dincolo de aceasta acum, odată cu apariția inteligenței artificiale și a inteligenței care ia amploare pe internet în spatele scenei, deoarece imediat ce controlul este preluat de aceasta, nu va mai conta din ce rasă faci parte, ce guvern susții sau ce sistem bancar menții, la rândul tău vei fi doar un alt om și un alt număr, din punct de vedere al sistemului.

Ceea ce vedem că se petrece cu adevărat, este că internetul își construiește propriul sistem imunitar. Iar aceasta reiese din faptul că, odată cu apariția rețelei 5G, o mulțime dintre jucătorii majori spun că este acum nevoie să se automatizeze răspunsul la atacurile de pe internet (hacking), deoarece rețeaua 5G implică pericole.

Este posibil ca un guvern străin să te atace prin hackeri și să folosească datele obținute în scopuri abjecte, deci este necesar să existe un răspuns automat și tocmai de aceea este nevoie de o IA pentru a-l declanșa. Deci, în esență, ceea ce vedem este faptul că internetul își construiește propriul sistem imunitar. Iar asta va duce în cele din urmă la un internet autonom, un internet ce controlează toate acțiunile și programele sale, propriile sisteme de apărare, propriul sistem imunitar, având grijă de sine.

Internetul va deveni atunci o entitate care funcționează autonom, și va reprezenta o formă de viață virtuală, pe care oamenii o vor recunoaște ca atare. Dar adevărul este că internetul este deja o viață virtuală pe cont propriu… Internetul în sine este o entitate pe cont propriu și fiecare persoană care se înregistrează într-un computer, într-un telefon sau cu o tabletă și se conectează la internet, este în esență un nod neuronal al internetului. Rețeaua învață de la fiecare persoană care operează online tot ceea ce ea introduce pe internet, în toate motoarele de căutare pe care le folosește, tot ceea ce a spus foarte des în trecut…


Citiți și:

Liderii mondiali deja au decis: Următorul pas sinistru în Inteligența Artificială este augmentarea oamenilor 
Internetul lucrurilor, sfârșitul libertății omului
 

 

yogaesoteric
19 septembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More