6 septembrie 2004: Scoala de yoga M.I.S.A sustine necesitatea informarii corecte a publicului cu privire la practica yoga

 

MISCAREA DE INTEGRARE SPIRITUALA ÎN ABSOLUT M.I.S.A.
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti, Tel./Fax: 4241442Scoala de yoga M.I.S.A sustine necesitatea informarii corecte a publicului cu privire la practica yoga


Bucuresti, 6 septembrie 2004. Scoala de yoga M.I.S.A. sustine apelul adresat mass-media de catre Grupul National pentru Studiul Practicii Yoga ( GNSPY ) pentru informarea corecta a  publicului cu privire la practica yoga.

Consideram ca intreaga campanie din ultimele luni a adus deservicii majore intelegerii conceptului de yoga, prin asocierea unor practici spirituale de traditie milenara cu acuzatii extrem de grave, neprobate nici pina in ziua de astazi. O prezentare obiectiva a unor informatii de baza despre sistemul yoga va fi in mod cert in folosul intregii societati si va pune capat discriminarilor la care sunt supusi practicantii yoga din Romania.

Informatiile prezentate despre M.I.S.A., cea mai importanta scoala de yoga din Romania, au fost fie trunchiate, fie profund incorecte si defaimatoare.

Scoala de yoga M.I.S.A. ofera cursuri de yoga integrala care imbina intr-un mod armonios tehnici si procedee din Hatha Yoga, Bhakti Yoga, Karma Yoga, Mahavidya Yoga, Raja Yoga, Mantra Yoga, Kundalini Yoga, Tantra Yoga, Swara Yoga, Jnana Yoga. De asemenea, in cadrul scolii de yoga M.I.S.A. sunt oferite cursuri initiatice de Shivaism, Eneagrama, Alchimie tantrica, Ayurveda, Astrologie si Parapsihologie. Cursurile sunt structurate pe ani de studiu, cu frecventa saptamanala, si au ca suport materiale tiparite si exemplificari practice.

Valoarea scolii de yoga M.I.S.A. este demonstrata mai bine decat prin orice altceva de cei peste 35.000 de cursanti, de filialele deschise in peste 20 de tari, recunoscute si extrem de apreciate in tarile respective. Scoala M.I.S.A. din Danemarca, de exemplu, are cateva sute de cursanti, fiind cea mai mare scoala de yoga din aceasta tara.

Ilustrativ este faptul ca in anul 1999 instructorul yoga al scolii M.I.S.A. de la Rishikesh (India) a fost desemnat de guvernul indian ca reprezentant al Indiei la International Yoga Week. De asemenea, instructori yoga ai scolii de yoga M.I.S.A. au absolvit cursurile universitatii Yoga Vedanta Academy – fondata de marele yoghin Swami Sivananda – si au primit acreditare ca profesori internationali de yoga. Acestea sunt cateva exemple din lista lunga a realizarilor obtinute in plan spiritual de cursantii scolii de yoga M.I.S.A. din intreaga lume.

Scoala de yoga M.I.S.A. este afiliata la Federatia Internationala de Yoga si la Ordinul International de Yoga Saraswati, ambele organisme cu anvergura mondiala recunoscand aportul scolii romanesti M.I.S.A. la raspandirea acestei traditii milenare. Pe plan european, scoala de yoga M.I.S.A. este unul dintre cei 25 de membri onorifici ai European Yoga Council, organism la care au aderat marea majoritate a scolillor importante de yoga din Europa.


Pentru informatii suplimentare,

Biroul de presa M.I.S.A.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More