8. CAPITOLUL 3 – Programul planetar de acţiune urgentă „NU APOCALIPSA” (prima parte)

de profesor yoga Gregorian Bivolaru
 
 
Citiţi partea a treia a CAPITOLULUI 2 din Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA

Acest program planetar vizează evitarea (doar prin intermediul ajutorului ce ne vine de la DUMNEZEU a) unei catastrofe ce a fost prevestită şi totodată înfăţişată printr-o înfricoşătoare viziune, în faţa a peste 70 de mii de fiinţe umane, de către Fecioara Maria în cursul apariţiilor şi al manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima în anul 1917

 

Aspecte introductive
 

Este necesar să amintim că Programul Planetar de acţiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!” pe care îl vom începe în anul 2010 nu este primul de acest gen pe care această şcoală spirituală îl lansează. Anterior, începând cu anul 1993, această şcoală spirituală de yoga (MISA®) a lansat un program planetar de acţiune ce a purtat un nume similar şi care a fost, după cum se ştie, încununat de succes.

În cadrul programului planetar de acţiune urgentă pe care l-am realizat atunci anunţam că: „Am devenit conştienţi de faptul că planeta Pământ împreună cu întreaga umanitate de pe acest glob se va afla cu siguranţă în viitorul apropiat într-un mare pericol apocaliptic, dacă nu se va acţiona într-un mod ferm şi sistematic, la unison, în singurul mod eficient care este actualmente posibil pentru a se evita ciocnirea cu un asteroid care se îndreaptă în fiecare clipă cu o viteză de sute de kilometri pe secundă către planeta Pământ.”

În cadrul apelului ce a fost difuzat atunci se spunea: „Vom expune în continuare, pe scurt, ceea ce se ştie despre această piatră a Apocalipsei care, dacă se va ciocni cu planeta Pământ, în conformitate cu unele calcule ale unor savanţi, atunci vom muri cu toţii într-un groaznic cataclism care va însemna totodată un apocaliptic Sfârşit al Lumii despre care se vorbeşte în unele texte profetice. Atât echipa profesorului Duncan Olsson-Steel de la centrul de cercetări ştiinţifice al Universităţii din Adelaide, cât şi astrofizicianul francez Anny Chantal (în mod independent), au descoperit fiecare în parte un imens asteroid, sau altfel spus, un «bolovan» ceresc cu un diametru de aproximativ 1.000 de metri care  cântăreşte aproximativ 1.000.000.000 (un miliard) de tone şi care se îndreaptă către planeta Pământ cu o viteză uluitoare, de aproximativ 1.000 de km pe secundă. În fiecare zi, acest cumplit bolid spaţial se apropie de planeta Pământ cu 8.600.000 de kilometri. În anul 2000, în luna septembrie sau poate chiar mai devreme, acest asteroid va întretăia traiectoria Pământului şi (dacă nu va fi deviat cu mult timp înainte prin singura metodă eficientă ce este expusă în cadrul acestui Program Planetar, fiind descrisă mai jos) va lovi inevitabil în plin globul pământesc. Referitor la această eventualitate cumplită şi în mod sigur posibilă, neputinţa totală a ştiinţei actuale este clar mărturisită. Iată ce afirmă referitor la toate acestea oamenii de ştiinţă: «Nu ştim momentan cum se poate modifica traiectoria unui asteroid care se îndreaptă către Pământ.»
Tradiţia înţelepciunii milenare YOGA cunoaşte, însă, o metodă simplă şi eficientă care le permite fiinţelor umane să capteze cu ajutorul ce le vine de la DUMNEZEU o anumită energie tainică ce este apoi direcţionată în vederea devierii acestui asteroid, prin intermediul unei energii atotputernice de natură subtilă care este acumulată printr-o acţiune planetară sincronizată ce este efectuată de un număr cât mai mare de fiinţe umane, efectele benefice ale acestei metode fiind amplificate graţie realizării sale la unison (toate acestea declanşând anumite procese de rezonanţă ocultă® benefice). Prin intermediul acestei metode sperăm că va putea fi deviată traiectoria acestui asteroid, iar aceasta va face ca această coliziune să nu se mai producă deloc. În cazul în care un număr cât mai mare de fiinţe umane va înţelege cât mai repede că, atât soarta planetei, cât şi propria lor existenţă în lumea fizică după anul 2000 depinde de angrenarea lor în număr cât mai mare la orele stabilite, pentru a pune fiecare umărul, prin intermediul acestei metode milenare YOGA (care în acelaşi timp este singura modalitate posibilă şi eficientă pe care o putem folosi cu succes la ora actuală pentru a evita o coliziune apocaliptică) atunci groaznicul cataclism care poate însemna, totodată, un sfârşit apocaliptic ce ar putea să apară pe planeta noastră nu va mai avea loc!”.

După ce a fost lansat acest program, un mare număr dintre cursanţii acestei şcoli de YOGA au realizat zi de zi metoda eficientă ce a fost propusă şi pentru aceasta s-a recurs chiar la o anumită YANTRA pe care o expunem aici pentru aducerea aminte.
Mulţi cursanţi ai acestei şcoli au acţionat zi de zi, plini de dăruire şi perseverenţă, fiind animaţi de speranţa că această metodă va da roade şi va permite evitarea unei catastrofe planetare.

Chiar dacă cei sceptici şi obtuzi au considerat că aceasta a fost o coincidenţă, noi înclinăm să credem în proporţie de 99% că o catastrofală ciocnire cosmică cu acel asteroid de care am vorbit a fost evitată datorită realizării în prealabil la unison a acestei metode unice şi eficiente.

În luna mai 1996, respectivul asteroid a trecut chiar foarte aproape de planeta Pământ, la o distanţă cu puţin mai mare decât distanţa lunară. Traiectoria acelui obiect cosmic fusese însă calculată din timp (cu numai trei zile înainte) şi de aceea astronomii ştiau că respectivul asteroid nu ne va lovi. Ulterior, oamenii de ştiinţă au spus că dacă acel obiect ne-ar fi lovit, pe uscat ar fi produs un crater cu diametrul de 10 km. Praful împrăştiat în atmosferă ar fi blocat apoi lumina soarelui pentru cel puţin doi sau trei ani, cu consecinţe dezastruoase pentru agricultură. Dacă ar fi căzut în ocean, respectivul asteroid ar fi produs un tsunami înalt cât aproximativ un bloc de treizeci de etaje. În ambele cazuri, zeci de milioane de oameni ar fi murit din cauza impactului. Dar cel mai trist aspect al acestei apropieri periculoase a fost acela că astronomii au detectat respectivul asteroid doar la trei zile după ce a trecut de noi. Ciocnirea ne-ar fi luat cu totul prin surprindere. Obiectul venise dinspre Soare, a cărui lumină difuzată în atmosferă nu a permis realizarea unor observaţii de pe Pământ în direcţia lui. Doar cu aparatele plasate în afara spaţiului terestru, aşa cum este telescopul Hubble (primul dispozitiv de acest gen) se pot capta imagini din direcţia Soarelui.
La vremea respectivă, atât oamenii de ştiinţă, cât şi astronomii au comentat pe larg despre acest pericol care a ameninţat Pământul. Unele articole au avut drept titlu: „Pământenii au evitat o ciocnire cosmică catastrofală”, „Apocalipsa a fost mai aproape de noi ca niciodată”.

Aceste aspecte pe care le-am expus aici puteau fi verificate cu uşurinţă de oricine, dar ca întotdeauna, cei sceptici, cât şi gurile rele s-au grăbit să afirme că toate acestea au fost doar o coincidenţă. Merită, însă, să ne întrebăm ce s-ar fi petrecut dacă am fi rămas cu toţii cu mâinile în sân, aşteptând ca impactul acelui asteroid să se producă. Noi credem într-o proporţie de 99% că acţiunea care a fost angrenată la unison a dat, fără îndoială, roade şi tocmai de aceea traiectoria acelui asteroid care urma să impacteze Pământul a fost totuşi, deviată, şi în felul acesta a putut fi evitată o cumplită catastrofă planetară ale cărei urmări ne-ar fi afectat pe toţi. A fost, de asemenea, semnificativ pentru toată lumea că, deşi existau estimări că acel asteroid urma să se apropie de Pământ în anul 2000 în luna septembrie, el şi-a făcut apariţia şi a trecut chiar foarte aproape de Pământ în anul 1996 în luna mai. Este de la sine înţeles că în cazul unor astfel de evenimente care sunt prevestite, dacă ne complacem să nu facem nimic, atunci tot ceea ce va fi prevestit chiar se va produce, iar în cazul în care un grup destul de mare de fiinţe umane se mobilizează şi acţionează la unison, reuşind prin intermediul ajutorului ce îi vine de la DUMNEZEU TATĂL, să facă până la urmă cu putinţă evitarea unei astfel de catastrofe, se vor găsi multe guri rele şi mulţi sceptici îndârjiţi care se vor grăbi să afirme că: „Iată, totul nu a fost altceva decât o păcăleală, pentru că în final nu s-a produs ceea ce fusese prevestit”. Tot aşa s-au petrecut lucrurile şi în cazul evitării impactului cu respectivul asteroid şi tocmai de aceea nimeni nu a luat în considerare eforturile noastre, ce au fost încununate de succes datorită ajutorulu pe care ni l-a oferit DUMNEZEU TATĂL.

Dincolo de toate acestea, cei care au participat cu perseverenţă, dăruire, abnegaţie şi entuziasm la acest program urgent de acţiune planetară, au conştientizat ceea ce se petrecea şi mulţi dintre ei s-au simţit profund transformaţi pe măsură ce au realizat metoda eficientă unică. Ei au descoperit că, pe măsură ce prin fiinţa lor se manifesta energia tainică, atotputernică ce venea de la DUMNEZEU TATĂL, în fiinţa lor s-au produs totodată transformări gradate, profunde, şi definitive. În felul acesta, mulţi dintre cei care au participat atunci la acest program au descoperit că, „punând umărul” la acest Program Planetar şi dăruind ceea ce le venea de la DUMNEZEU atunci când realizau această metodă unică, ei s-au tranformat totodată şi au conştientizat că, dăruind, au receptat totodată în universul lor lăuntric o parte din energia ce era tranzitată prin ei şi, în felul acesta, făcând bine cu ajutorul lui DUMNEZEU, totodată şi-au făcut lor înşişi foarte mult bine. Ştim că vor apărea în continuare astfel de fiinţe umane sceptice, îndârjite şi răutăcioase care vor contesta, datorită ignoranţei şi materialismului în care se complac, până şi posibilitatea ca astfel de acţiuni să fie încununate de succes. Noi, însă, nu trebuie să pierdem din vedere că atunci când au fost oferite profeţiile Fecioarei Maria, ele au avut fără îndoială menirea de a ne oferi o alternativă ce face cu putinţă evitarea unei alte catastrofe care se profilează pentru această planetă în viitorul apropiat. În cazul în care ne vom complace să stăm cu mâinile în sân, gândind într-un mod prostesc că nu se poate face nimic sau speculând într-un mod cretin cum că aceste profeţii care au fost realizate de Fecioara Maria la Fatima sunt nişte aiureli ce sunt menite, chipurile, doar să ne sperie (pentru că, vezi Doamne, oricum nu se va petrece nimic, deoarece în ciuda tuturor profeţiilor sumbre ale unor falşi profeţi, până acum nu s-a produs niciodată nimic), avem toate şansele sau, altfel spus, 100% şanse ca ceea ce Fecioara Maria a prevestit, atât în cadrul apariţiilor ei la Fatima, cât şi după aceea, să se producă întru totul. Nu trebuie să pierdem din vedere că estimările recente, atât ale unor savanţi de prestigiu, cât şi ale unor cercetători lucizi, prevăd deja pentru viitorul apropiat iminenţa unei catastrofe planetare care ar putea să apară în cazul în care o uriaşă „minge“ de foc ar fi ejectată de globul solar şi apoi s-ar îndrepta în direcţia planetei noastre, impactând-o. Prin urmare, este cazul să dăm dovadă de bun-simţ şi de inteligenţă şi să ne gândim că acele apariţii ale Fecioarei Maria care au culminat cu miracolul de la Fatima, ce a fost contemplat de peste 70.000 de oameni, nu au fost şi nu vor putea fi niciodată considerate drept o banală întâmplare. Numărul imens de fiinţe umane care au asistat la acea înfricoşătoare viziune când Soarele a părut că se desprinde de pe cer şi că se îndreaptă către Pământ ar trebui să ne dea serios de gândit şi totodată ar trebui să ne determine să tragem semnalul de alarmă măcar acum, când de curând atât anumiţi cercetători, cât şi unii savanţi au anunţat că o astfel de catastrofă urmează să se petreacă în viitorul apropiat şi că avem toate şansele ca ea să se dezlănţuie.

Umanitatea se află la un punct de răscruce

Corelând aşa cum se cuvine profeţiile Fecioarei Maria ce au fost realizate la Fatima cu viziunea pe care ea a oferit-o atunci celor peste 70.000 de oameni, ne putem da seama că în viitorul apropiat este cu putinţă ca o astfel de catastrofă planetară să se dezlănţuie, în cazul în care ne vom complace să dăm din umeri, spunând că nu se poate face nimic sau susţinând într-un mod aberant că nu există niciun pericol, şi aceasta în ciuda avertismentelor recente pe care ni le-a oferit de curând nu un profet, ci chiar unii oameni de ştiinţă. Dată fiind experienţa anterioară pe care am expus-o aici (dar pe care atât cei sceptici, cât şi cei obtuzi şi ignoranţi n-o vor lua în considerare), vă propunem în cele ce urmează un Program Planetar de acţiune urgentă în vederea evitării (prin intermediul ajutorului ce ne vine de la DUMNEZEU a) unei catastrofe, ce a fost prevestită şi totodată înfăţişată prin intermediul unei cumplite viziuni de Fecioara Maria în cursul apariţiilor şi al manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima. Având în vedere aceste aspecte, considerăm că este stringent necesar să ne mobilizăm fiecare dintre noi într-un mod responsabil şi să participăm la realizarea cu succes a Programului Planetar de acţiune urgentă în vederea evitării (prin intermediul ajutorului ce ne vine de la DUMNEZEU a) unei catastrofe ce ne-a fost prevestită şi totodată înfăţişată printr-o viziune cutremurătoare de Fecioara Maria în cursul apariţiilor şi al manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima.

 

METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ
(NUMAI ATUNCI CÂND PRIN FIINŢA NOASTRĂ CE ESTE DESCHISĂ CĂTRE CEL PREAÎNALT SE MANIFESTĂ AJUTORUL ŞI ATOTPUTERNICIA LUI DUMNEZEU TATĂL)

Motto:
• „A şti şi a nu acţiona este o supremă laşitate, care poate avea consecinţe dezastruoase şi chiar mortale pentru mulţi dintre noi în viitorul apropiat.” (profesor yoga Gregorian Bivolaru)
• „Cereţi cu credinţă şi cu umilinţă şi vi se va da.” (Biblia)
• „Dacă veţi avea credinţă cât un bob de muştar şi  veţi zice muntelui
acestuia: «Mută-te de aici, dincolo!» acel munte se va muta şi în felul acesta veţi vedea că nimic nu vă va fi cu neputinţă.” (Matei 17, 20)


Câteva elemente introductive

Este încă de la început necesar să ne dăm seama că METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ (numai atunci când prin fiinţa noastră, ce este deschisă către Cel Preaînalt, se manifestă ajutorul şi atotputernicia lui DUMNEZEU TATĂL) este, totodată, o anumită formă de rugăciune tăcută, o asceză, o modalitate de ispăşire, ce face cu putinţă descoperirea realităţii tainice a lui DUMNEZEU TATĂL, împreună cu Atotputernicia şi Graţia Sa dumnezeiască.

Această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ face cu putinţă să simţim atunci când o realizăm realitatea cea tainică a Voinţei lui DUMNEZEU ce este supranumită „VOIA TATĂLUI CERESC“.

Efectuând zi de zi această metodă, vom reuşi în mod gradat, prin intermediul gramului de practică, să contribuim fiecare dintre noi la ispăşirea anumitor păcate şi fărădelegi care, prin acumulare, au făcut să apară iminenţa acestei catastrofe planetare în viitorul apropiat. Realizând aşa cum este descrisă aici această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ, vom descoperi, de asemenea, prin intermediul anumitor experienţe mistice, realitatea tainică a prezenţei lui DUMNEZEU. Vom conştientiza, de asemenea, energia enigmatică a Graţiei dumnezeieşti şi vom descoperi susţinerea ce ne este oferită de manifestarea enigmatică a Duhului Sfânt.

Această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ este, la modul fundamental vorbind, o formă superioară de rugă tăcută. Ea este o cerere umilă şi plină de speranţă divină, ce se bazează pe credinţă puternică, profundă şi deplină în DUMNEZEU. În felul acesta, apare în universul nostru lăuntric un proces de rezonanţă ocultă® cu realitatea misterioasă a lui DUMNEZEU. Aceasta implică, înainte de toate, să ne dăm seama într-un mod inexprimabil că este cu putinţă pentru noi să comunicăm în mod intim cu DUMNEZEU.

În felul acesta, ni se revelează că este cu putinţă să trăim o indescriptibilă stare de comuniune cu natura misterioasă a lui DUMNEZEU. Aşa cum vom putea observa fiecare, această rugă se realizează lăuntric. Această rugă va fi trăită într-un mod cu mult mai profund, şi chiar cu o mare intensitate, de fiecare dată când vom acţiona la unison cu toate celelalte fiinţe umane care o vor realiza în simultaneitate cu noi. Toate acestea vor genera adeseori în fiinţa noastră o experienţă mistică nouă şi profund împlinitoare. Cu toate că această rugă a noastră va fi tăcută şi personală, ea va opera, totuşi, la unison. De îndată ce va apărea şi apoi va persista în fiinţa noastră o stare intensă şi profundă de comuniune cu Dumnezeu, se va putea spune atunci că ruga noastră este continuă. Gramul necesar de practică în această direcţie ne va ajuta, până la urmă, să descoperim că adevărata rugă este o stare intensă, profundă şi indescriptibilă de comuniune copleşitoare cu realitatea misterioasă a lui DUMNEZEU, ce este trăită ca atare prin intermediul unui sentiment pur, mistic şi înălţător.
Aşa cum vom putea observa fiecare dintre noi prin intermediul gramului de practică, METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ ne va ajuta, totodată, să descoperim fidelitatea perfectă a lui DUMNEZEU. Această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ este, totodată, o formă de asceză.
În felul acesta, prin intermediul procesului de ispăşire ce se amorsează, va fi cu putinţă să apară reîmpăcarea lui DUMNEZEU cu noi, oamenii. Prin simţirea din ce în ce mai intensă şi mai profundă în fiinţa noastră a acestor atribute ale lui DUMNEZEU, va apărea în mod spontan în noi aspiraţia sinceră, pură de a-I mulţumi, cu o mare recunoştinţă, pentru  toate darurile, revelaţiile şi trăirile pe care ni le oferă.

Prin realizarea METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE, vom putea descoperi că ruga nu constă numai în cereri ce sunt făcute doar pentru noi, căci în felul acesta vom descoperi că este cu putinţă să realizăm această rugă tăcută pentru alte fiinţe umane ce au nevoie de ajutorul lui DUMNEZEU.


METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ prezentată într-o desfăşurare pe care o implică realizarea ei în etape

 

METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ devine astfel (adică supremă şi eficientă) numai şi numai atunci când prin fiinţa noastră, ce este deschisă către Cel Preaînalt, se manifestă ajutorul şi Atotputernicia lui DUMNEZEU TATĂL. Metoda va fi realizată zilnic, exact la orele ce sunt stabilite pentru aceasta. De îndată ce vom avea la dispoziţie timpul necesar, vom realiza apoi, rând pe rând, în ordinea indicată, fiecare dintre etapele ce alcătuiesc METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ.
 

Modul în care trebuie să ne pregătim, în prealabil, pentru realizarea METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE
 

Mai întâi, cu ajutorul unei busole, vom stabili în ce direcţie se află Estul sau Răsăritul (Estul sau Răsăritul este punctul cardinal ce corespunde direcţiei din care răsare Soarele). Tocmai de aceea, acest punct cardinal este numit şi Răsărit. Apoi vom plasa, orientându-l în aceeaşi direcţie, un scaun cu spătar pe care ne vom putea aşeza după aceea cu faţa şi cu trupul orientate către Răsărit, de fiecare dată când efectuăm METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ. Pe peretele ce se va afla în faţa noastră vom aşeza în prealabil planşa cu reprezentarea planetei Pământ (pe care va fi necesar să ne-o procurăm în prealabil). Această planşă va fi plasată în faţa noastră astfel încât, atunci când stăm pe scaun, axa virtuală a privirii noastre să poată fi fixată cu uşurinţă în centrul reprezentării planetei Pământ (aşa cum apare ea atunci când este privită din spaţiu), fără a fi deloc nevoie să ne orientăm privirea ori prea sus, ori prea jos, ori prea lateral spre stânga, ori prea lateral spre dreapta.


OBSERVAŢIE
În cazul în care observăm că respectiva cameră, în care realizăm METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ, nu permite plasarea aşa cum trebuie (către Răsărit) a planşei respective, va fi necesar să ne ajutăm de un suport adecvat din placaj ce se aseamănă cu şevaletul unui pictor.

Realizarea măcar o singură dată sau chiar de mai multe ori pe zi a METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE presupune să fim atunci singuri în camera în care vom realiza aceasta, spre a nu fi deranjaţi de eventuala curiozitate a acelora care se află atunci împreună cu noi în aceeaşi cameră. În cazul în care condiţiile sunt de aşa natură încât este cu putinţă să realizăm această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ împreună cu alte fiinţe umane care s-au decis să efectueze alături de noi (la unison) această metodă, vom proceda într-un mod asemănător, iar pentru aceasta vom aşeza un număr corespondent de scaune, ce vor fi toate orientate către Răsărit. Prin urmare, atunci vom avea în vedere ca toate scaunele respective să fie plasate astfel încât să fie orientate, încă de la început, către Răsărit, spre a permite ulterior tuturor participanţilor să se aşeze, fiind în felul acesta orientaţi cu faţa şi cu trunchiul către Răsărit. În faţa fiecăruia dintre ei va fi atunci plasată, la nivelul axului privirii, undeva pe perete, sau (după posibilităţi) într-un loc adecvat, planşa cu reprezentarea planetei Pământ (aşa cum apare ea atunci când este privită din spaţiu). În astfel de situaţii, fiecare va folosi pentru aceasta propria sa planşă, pe care o va poziţiona astfel încât respectiva planşă să fie plasată la nivelul axului privirii sale. Este, de asemenea, important să avem în vedere că este stringent necesară angrenarea noastră la unison cu toţi cei care realizează în acelaşi timp cu noi această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ, deoarece tocmai această tainică operare la unison declanşează, într-un mod spontan, un fenomen ocult de sporire (sau, altfel spus, generează o creştere cel mai adesea nebănuită, dar considerabilă a eficienţei acestei METODE SUPREME ŞI EFICIENTE). Imediat după ce vom realiza de un număr suficient de ori METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ, vom reuşi (în mod gradat) să percepem din ce în ce mai clar şi mai pregnant, exact în intervalul respectiv (ce este prestabilit pentru aceasta), un indescriptibil avânt de integrare ce ne va impulsiona pur şi simplu, trezindu-ne şi amplificându-ne entuziasmul. Aceasta va facilita realizarea aproape fără efort a acestei metode, tocmai datorită câmpului subtil colectiv de forţă ce generează acest fenomen, uşor sesizabil datorită procesului de unison (ce generează anumite manifestări subtile care sunt în realitate declanşate de apariţia rezonanţei oculte®). În felul acesta vom experimenta, totodată, apariţia unei tainice stări de solidaritate, ce va fi conştientizată de fiecare dintre noi ca atare (această stare va fi experimentată din ce în ce mai clar, de către toţi aceia care vor participa zi de zi la realizarea acestei acţiuni), exact la orele ce au fost stabilite pentru a efectua la unison această METODĂ SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ. Spre a face să crească, într-un anume fel, eficienţa acestei metode supreme, este chiar foarte bine să aprindem în prealabil o lumânare dintre cele cu suport de aluminiu, pe care o vom plasa (după aprinderea ei) pe o farfurie de porţelan. Este important să avem în vedere că, imediat înainte de aprinderea lumânării respective trebuie să rostim într-un mod solemn, sincer şi cu credinţă în DUMNEZEU, următoarea formulă sacră de consacrare:

„DĂRUIESC, AICI ŞI ACUM, ÎN TOTALITATE, ACEASTĂ LUMINĂ ŞI ÎL IMPLOR, TOTODATĂ, PE BUNUL DUMNEZEU ŞI PE ÎNGERII SĂI DE LUMINĂ SĂ O TRANSFERE ÎNTR-UN MOD TAINIC ŞI SĂ O ALCHIMIZEZE, PENTRU CA ACEASTĂ LUMINĂ SĂ AJUNGĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO. FIE CA PRIN VOIA LUI DUMNEZEU ŞI PRIN INTERMEDIUL AJUTORULUI ÎNGERILOR SĂI, ENERGIA ACESTEI FLĂCĂRI SĂ DEVINĂ ŞI APOI SĂ RĂMÂNĂ, ÎN TOTALITATEA SA, O TAINICĂ LUMINĂ BINEFĂCĂTOARE CE VA CONTRIBUI DIN PLIN, LA UNISON CU GRAŢIA LUI DUMNEZEU ŞI CU MANIFESTAREA ATOTPUTERNICIEI SALE, SPRE A REUŞI, PRIN INTERMEDIUL AJUTORULUI CE NE VINE DE LA DUMNEZEU, SĂ FIE EVITATĂ PENTRU TOTDEAUNA CUMPLITA CATASTROFĂ CE AMENINŢĂ PLANETA NOASTRĂ ŞI ÎNTREAGA UMANITATE.”

Vom încheia apoi această consacrare cu formula:
„AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU. AMIN! AMIN! AMIN!”

Spre a putea rosti această invocaţie sacră, se impune să o avem întotdeauna la îndemână, scrisă pe hârtie, şi o vom rosti de fiecare dată exact aşa cum este oferită aici. În finalul acestei invocaţii sacre, solemne, sincere, altruiste şi plină de credinţă în Dumnezeu vom simţi, pe cât posibil (fiind în picioare şi orientaţi cu faţa şi cu trupul către Răsărit) o revărsare a unui tainic flux al Graţiei dumnezeieşti, ce se va manifesta întotdeauna în fiinţa noastră de sus în jos şi ne va inunda aproape întregul trup, din creştet până în tălpi (inclusiv), precum şi fiinţa lăuntrică. Vom trăi cu acea ocazie în universul nostru lăuntric o sublimă emoţie înălţătoare, pregnantă. Respectiva lumânare pe care am aprins-o va fi apoi lăsată să ardă în totalitate, chiar şi după ce vom finaliza metoda respectivă şi este foarte bine să aprindem măcar o lumânare atunci când (în fiecare zi) vom realiza METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ la unul dintre intervalele ce au fost stabilite cu anticipaţie.

Vă rugăm să aveţi în vedere că mai jos aveţi tabelul cu orele exacte ce au fost stabilite pentru Programul planetar de acţiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!” ce implică realizarea METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE de protejare a planetei Pământ de dezlănţuirea unui eventual cataclism.

Prezentăm acest program sub formă de tabel:

 

Program de realizare a METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE de luni până sâmbătă (inclusiv)
 

06:00 – 06:20

18:00 – 18:20

09:00 – 09:20 

21:00 – 21:20

12:00 – 12:20

00:00 – 00:20

15:00 – 15:20 

03:00 – 03:20

 
 
Prezentăm acest program, pentru o mai bună înţelegere, şi sub formă de cruce:
 

Program de realizare a METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE de luni până sâmbătă (inclusiv)

 
Program special pentru duminică
 

06:00 – 06:30

18:00 – 18:30

09:00 – 09:30 

21:00 – 21:30

12:00 – 12:30

00:00 – 00:30

15:00 – 15:30 

03:00 – 03:30

Program special pentru duminică

 
Prezentăm acest program, pentru o mai bună înţelegere, şi sub formă de listă:
 

Program de realizare a METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE
 

De luni până sâmbătă (inclusiv)
06:00-06:20
09:00-09:20
12:00-12:20
15:00-15:20
18:00-18:20
21:00-21:20
00:00-00:20
03:00-03:20

Program special pentru duminică
06:00-06:30
09:00-09:30
12:00-12:30
15:00-15:30
18:00-18:30
21:00-21:30
00:00-00:30
03:00-03:30
 
 

Citiţi continuarea:

CAPITOLUL 3 – Programul planetar de acţiune urgentă „NU APOCALIPSA” (partea a doua)

 
 

Citiți și:

Neb-Heru (Nibiru) – în căutarea celei de-a zecea planete care a început deja să influenţeze planeta Pământ

Apocalipsa lui Ioan, partea a II-a

yogaesoteric
13 aprilie 2011


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More