Abominabil! Copiii își pot schimba sexul fără ca părinții să știe. Proiectul de lege a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Washington

Camera Reprezentanților din statul Washington a aprobat un proiect de lege care autorizează agențiile de stat să ascundă de părinți copiii care solicită operația de schimbare a sexului, potrivit Epoch Times.

La 12 aprilie, Camera Reprezentanților a dezbătut proiectul de lege 5599 al Senatului, care creează o scutire pentru stat prin care se acordă dreptul de a nu fi obligat să anunțe părinții în cazul minorilor care au plecat de acasă pentru că părinții lor nu i-au lăsat să urmeze proceduri medicale de tranziție de gen.

Într-o declarație video după vot, reprezentantul republican al statului, Chris Corry, a afirmat că proiectul de lege „erodează drepturile părinților în statul Washington”.

În esență, ceea ce ar statua proiectul de lege ar fi că, dacă un copil ar părăsi casa părinților pentru anumite îngrijiri medicale și ar merge la un adăpost sau la o familie gazdă, acel adăpost sau acea familie gazdă nu ar fi obligată să anunțe părinții despre locul unde se află copilul lor”, a declarat Corry. „Aceasta este, în mod evident, o încălcare fundamentală a drepturilor părintești și un aspect care îi îngrijorează profund pe părinții din tot statul Washington.

Reprezentantul de stat Peter Abbarno, un republican, a declarat că esența dezbaterii asupra proiectului de lege a fost dacă statului i se permite să „ascundă în esență unde se află copilul”.

Majoritatea părinților, a spus Corry, ar merge „până la capătul pământului pentru a-și găsi copilul” dacă acesta ar dispărea după o ceartă.

Iar faptul că avem un proiect de lege care ar putea deveni lege și care ar statua: «nu vă vom spune», a fost într-adevăr ceva prea mult pentru noi”, a spus Corry.

Corry a declarat pentru The Epoch Times că, potrivit proiectului de lege, un dezacord între un copil și părinți cu privire la dorința copilului de a face o tranziție medicală constituie „abuz și neglijență”, doar pentru că părintele nu a „afirmat în mod corespunzător ceea ce dorește copilul”.

Corry a declarat că există deja legi care protejează copiii de abuz și neglijență în stat, care necesită „motive solide și convingătoare” pentru care copiii ar fi indicat să fie scoși din casele lor.

Ceea ce este frustrant este că, și în aceste cazuri, părinții tot au dreptul să știe unde sunt copiii lor după ce au fost îndepărtați”, a spus Corry. „În acest caz, părinții nu ar avea nicio idee.”

Citiți și:
Analiza PL-x 145: Sub umbrela „prevenției”, această Lege reglementează acum peste 20 de situații care oferă statului dreptul de a impune în viața de familie „binele” cu forța
Dezvăluiri Project Veritas: Medicii din SUA prescriu medicamente blocante ale pubertății pentru „tranziția de gen” la copii de 8 ani

 

yogaesoteric
18 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More