Dezvăluiri Project Veritas: Medicii din SUA prescriu medicamente blocante ale pubertății pentru „tranziția de gen” la copii de 8 ani

Investigația Project Veritas a descoperit că un asistent social de la un centru medical de pediatrie din Texas a recunoscut că a tratat pacienți de numai 8 ani folosind proceduri de tranziție de gen.

Avem pacienți care încep [tranziția] la vârsta de opt, nouă ani. Așa că avem oameni mai tineri”, a declarat Nora Scott, asistent social autorizat la Dell Children’s Medical Center din Austin, Texas, într-o înregistrare video sub acoperire obținută de Project Veritas. „În ceea ce privește prescrierea, aceasta este la discreția medicilor. S-ar putea să ceară doar câteva programări pentru a analiza situația, s-ar putea însă să fie recomandată tranziția chiar de la prima consultație”, a continuat ea. „Nu este ceva ce vrem să împiedicăm și să impunem ca cineva să vină la noi de 10 ori înainte de a-i fi prescrisă tranziția”.

Investigația Project Veritas a analizat aproape 50 de clinici diferite din opt state și s-a interesat de vârsta la care un tânăr cu disforie de gen poate fi pus sub tratament cu blocante de pubertate, de obicei primul pas ce este făcut înainte de introducerea oricăror hormoni de sex încrucișat sau operații de gen, din cauza efectelor secundare pe care le pot avea asupra organismelor tinere, în special asupra creșterii osoase.

Urmăresc recomandările WPATH, recomandările Asociației Mondiale Profesionale pentru Sănătatea Transgenderilor, și într-adevăr, ceea ce spun acestea este că, la această vârstă ‒ 10 ani ‒, ar fi ceva de genul unui blocant al pubertății”, a declarat dr. John Steever, medic specialist în medicina adolescenților la Centrul de Sănătate a Adolescenților Mount Sinai din New York, într-o înregistrare sub acoperire a Project Veritas. „Și care într-adevăr oprește pubertatea destul de repede, astfel încât nu se mai produce nicio dezvoltare a caracteristicilor sexuale secundare. Deci, efecte precum: lipsa unei dezvoltări reale a pieptului, lipsa menstruației. Elemente de felul ăsta.”

Statele conduse de republicani au făcut presiuni pentru a interzice tratamentele pentru transsexuali, precum operațiile și medicamentele pentru minori, dar criticii acestor măsuri susțin că acestea atacă tinerii trans, interzicându-le să obțină un tratament „salvator de vieți, necesar din punct de vedere medical”.

„Project Veritas a fost sub acoperire în state din întreaga țară timp de luni de zile, vorbind cu «profesioniști» din peste 50 de clinici responsabile de «asistența medicală» pentru transsexuali minori”, a declarat directorul de comunicare al Project Veritas, Eric Spracklen, pentru The National Desk (TND). „Ceea ce am descoperit este șocant. Munca depusă de jurnaliștii noștri de investigație pe teren nu poate fi subestimată. Acesta este doar începutul #TooYoung”.

Citiți și:
Avertizare: Transgenderismul „creează confuzie cu privire la natura realității” și îi face pe copii victime sigure. Mutilarea copiilor în „medicina” transgender
Am ajuns să fabricăm copii transgender

 

yogaesoteric
31 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More