Un fenomen ia amploare în America: conservatorii creștini se aliază cu musulmanii pentru a bloca agenda LGBT

Un oraș din Michigan, al cărui consiliu local e format integral din musulmani, a interzis arborarea steagurilor LGBT pe proprietatea statului.

Primarul orașului Hamtramck din Michigan, Muhammad Hassan, a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu prin care este interzisă arborarea pe clădirile și terenurile proprietate de stat a steagurilor oricăror minorități religioase, etnice, rasiale, politice sau sexuale.

Sunt permise numai drapelele naționale ale SUA.

Potrivit Detroit Free Press, hotărârea a fost aprobată „după trei ore de declarații publice și luni de dezbateri aprinse”.

Publicația americană notează:

Hassan și alți membri ai consiliului au afirmat că atât comunitatea LGBTQ+ cât și alte comunități sunt binevenite în Hamtramck, dar acestea trebuie să respecte libertatea religioasă. Unii dintre susținătorii hotărârii au declarat că steagurile Pride sunt împotriva credinței lor. Mai mulți vorbitori din districtul Dearborn, care s-au aflat în fruntea protestelor de anul trecut împotriva cărților LGBTQ au luat cuvântul în ședința consiliului Hamtramck, afirmând că soldații americani s-au jertfit pentru steagul american, nu pentru steagul Pride.”

La rândul său, consilierul municipal Nayeem Choudhury a declarat că persoanele LGBT nu vor fi discriminate în oraș, dar și ele este necesar să respecte libertatea religioasă a comunității musulmane:

Dorim să respectăm drepturile religioase ale cetățenilor noștri. Sunteți bineveniți……. (dar) de ce este necesar ca steagul (vostru) să fie afișat pe proprietatea guvernului pentru a fi reprezentați? Sunteți deja reprezentați. Știm că sunteți……. Recurgeți la acest sectarism……. ca și cum ne-ați urî.”

Un imigrant din Yemen, venit în Statele Unite când era copil, a declarat:

Soldații noștri au luptat, au fost răniți și au murit în jungla de la Iwo Jima sau pe plaja Omaha pentru ca voi și eu să putem trăi în pace, prosperitate și libertate. Acești soldați au luptat sub steagul american, nu sub alte steaguri. Este rușinos și jenant să avem un alt steag pe clădirile publice. Aveți libertatea să afișați orice vreți în casele voastre sau în firmele voastre private. Noi respectăm toate națiunile, culturile și steagurile, dar nu salutăm decât steagul american.”

De partea cealaltă, cei care s-au opus aprobării rezoluției, partizani ai agendei LGBT, „au afirmat că aceasta (hotărârea) îi va alunga din Hamtramck și va reduce investițiile în enclava Detroit, cunoscută pentru comunitățile sale artistice și de imigranți”, scrie Detroit Free Press.

La un moment dat, în timpul furtunoasei ședințe de consiliu, o femeie purtând un nas de clovn a declarat ironic că orașul ar fi indicat să își schimbe sloganul în „Bine ați venit dacă sunteți hetero!”.

După care a sărutat-o cu foc pe femeia de lângă ea.

De remarcat că întregul consiliu local din Hamtramck, în frunte cu primarul, este format exclusiv din musulmani.

Și mai interesant este că, în 2008, creștinii conservatori din oraș s-au aliat cu musulmanii pentru a bloca o decizie de consiliu local care acorda drepturi suplimentare homosexualilor.

Iar în 2021, primărița de atunci a pierdut alegerile după ce a arborat steagul LGBT, provocând o puternică mobilizare în sânul comunității musulmane.

Hamtramck nu este decât unul dintre numeroasele exemple din America, în care conservatorii și musulmanii se aliază pentru a bloca agenda LGBT.

Grover Norquist, președintele organizației Americans for Tax Reform, a comentat pentru Semafor:

(Musulmanii) nu sunt mari amatori de chestii Woke și este puțin probabil să devină victime ale acțiunilor de intimidare. Sunt rezistenți la progresism.

Anul trecut, în Dearborn, Michigan, părinții musulmani au cerut ca „mizeria” și „pornografia” să fie scoase din școlile publice.

La sfârșitul lunii martie, familiile musulmane din districtul școlar Montgomery, Maryland, au început să participe „cu sutele” la ședințele consiliului școlar, alăturându-se organizației conservatoare Moms for Liberty, pentru a impune un regulament prin care elevii să poată refuza cărțile cu conținut LGBT.

La începutul lunii iunie, un legiuitor din Montgomery i-a acuzat pe părinții musulmani că se plasează „în aceeași tabără cu suprematiștii albi și cu fanaticii puri”.

Directoarea pentru comunicare a Partidului Republican, Rola Makki, o musulmană, a declarat pentru Semafor că dorește să îi convingă pe membrii comunității sale de pericolele agendei extremiste a Democraților:

Multe persoane din Orientul Mijlociu au fost persecutate pentru credința lor și au vrut să vină aici pentru libertate religioasă. Cum am ajuns de la iubire, toleranță și acceptare la impunerea cu forța a credinței?

În martie, Makki a postat pe Twitter:

Când cineva mă întreabă de ce eu, ca musulmană, m-am alăturat Republicanilor, deschid pagina Libs of TikTok și îi arăt mizeriile stângii progresiste.”

Citiți și:
Agenda LGBT a avut întotdeauna ca scop controlul populației, dezvăluie un memorandum din 1969, scurs în presă
Prof. Tudorel Butoi, despre educația sexuală în școli: Există nevoia de atragere a copiilor spre zonele LGBT, ale traficului de persoane…

 

yogaesoteric
4 iulie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More