Agenda LGBT a avut întotdeauna ca scop controlul populației, dezvăluie un memorandum din 1969, scurs în presă

O notă recent apărută, datată din 1969, dezvăluie că există într-adevăr o agendă homosexuală și LGBT la lucru, scopul fiind acela de a depopula și controla lumea.

Nimeni altul decât Planned Parenthood a fost cel care a redactat memo-ul, care prezintă strategii eugenice precum „restructurarea familiei” și „încurajarea homosexualității, a avortului finanțat prin taxe și a sterilizării”.

Intitulat „Memorandumul Jaffe”, după Frederick S. Jaffe, vicepreședinte al Planned Parenthood Federation of America la acea vreme, documentul servește drept schiță pentru modul în care globaliștii au plănuit de mult timp să supună societatea occidentală pentru a o înrobi.

Pe lângă finanțarea și promovarea avortului și a programelor de sterilitate, inclusiv a „vaccinării” în masă, Planned Parenthood își făcea de lucru la sfârșitul anilor ’60 cu eforturile de a face ca toată lumea să devină homosexuală.

Planned Parenthood a căutat să adauge în resursele de apă ale Americii medicamente anti-fertilitate

Fondator al grupului pro-avort, cunoscut acum sub numele de Institutul Guttmacher, Jaffe a dezvăluit în memoriul său detalii despre modul în care rezervele de apă din întreaga Americă vor fi îmbogățite cu „agenți de control al fertilității” pentru a ajuta la reducerea numărului de nașteri.

Astfel de agenți nu sunt specificați după denumire, așa că ne putem doar imagina tipurile de medicamente și alte substanțe pe care le aveau în vedere – substanțe care, mai mult ca sigur, aveau un dublu efect: sterilizarea oamenilor și deteriorarea sistemului lor hormonal.

O altă modalitate prin care Planned Parenthood a urmărit să distrugă familiile americane a fost încurajarea femeilor să aibă un servici. În timp ce, înainte ca globaliștii să preia controlul, familiile americane prosperau doar cu tatăl care lucra, Planned Parenthood s-a asigurat, în timpul revoluției sexuale din anii ’60, să separe mamele de copiii lor, determinându-le să intre în câmpul muncii.

Ei au catalogat acest efort drept „eliberare”, spunându-le femeilor că ar fi mult mai fericite în viață dacă ar renunța la îndatoririle lor importante de mamă și ar munci ca bărbații. Rezultatul este America de acum – o Americă care devine rapid lipsită de maternitate și chiar de feminitatea însăși (de exemplu, transsexualismul și eliminarea femeilor din sport).

În ceea ce privește componenta de „restructurare a familiei” din memoriu, Jaffe precizează că aceasta include eforturile de a șterge căsătoria și familia din viața americană – sau, cel puțin, de a le amâna cât mai mult timp posibil pentru a minimiza reproducerea.

Planned Parenthood a planificat de mult timp ca femeile să nu aibă copii. În cazul în care rămân însărcinate, aceste femei sunt încurajate să se îndrepte spre clinica locală Planned Parenthood pentru o procedură rapidă de întrerupere a sarcinii.

Senatorul republican Alan Cranston a fost cel care a dezvăluit pentru prima dată acest memoriu, în timpul unei audieri din Senat din 1973. Dacă nu ați auzit niciodată despre el, asta se datorează faptului că presa mainstream l-a ignorat pentru a ține publicul departe.

În apărarea memorandumului, Jaffe a încercat să susțină că principala metodă de control al populației a Planned Parenthood este pur și simplu să impună contracepția asupra maselor. Dacă această metodă singură ar putea funcționa pentru a controla natalitatea, atunci nu ar mai fi nevoie să fie folosite celelalte metode obligatorii prezentate.

Realizarea unei societăți în care contracepția efectivă să fie distribuită eficient tuturor, pe baza normelor voluntare actuale, ar avea ca rezultat fie o rată de creștere tolerabilă, fie ar merge foarte departe pentru a o atinge”, a adăugat Jaffe.

Dacă această ipoteză este confirmată în esență, ea ar anula necesitatea unei politici demografice explicite a SUA care să depășească normele voluntare.”

Nimic din toate acestea nu este o surpriză dacă luăm în considerare faptul că fondatoarea Planned Parenthood, Margaret Sanger, a recunoscut în mod explicit toate acestea și chiar mai mult, numindu-i pe negri „buruieni umane” și făcând din ei principala sa țintă în materie de avorturi.

Citiți și:
Mărturia lui Abby Johnson, fost director la Planned Parenthood
Miliardarii din spatele mișcării pentru drepturile homosexualilor
Document șocant emis de ONU. Standardele organizației privind «educația sexuală» introduc agenda propagandei LGBT în grădinițe

 

yogaesoteric
19 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More