Un pilot a murit de infarct înainte de a se îmbarca în avionul încărcat cu turiști

Un pilot al companiei British Airways a suferit un atac de cord și a murit cu puțin timp înainte de a pilota un avion plin de turiști care se întorceau în Marea Britanie. Pilotul pregătea zborul de la Cairo la Heathrow când s-a prăbușit în hotelul rezervat pentru echipaj. Colegii i-au făcut masaj cardiac, dar, din păcate, nu l-au putut salva. Compania aeriană a fost nevoită să amâne zborul programat cu Airbus A321, fără să informeze pasagerii asupra motivelor așteptării, potrivit The Sun.

O sursă a declarat pentru ziar: „Acest incident a zguduit BA. Nu ne putem imagina ce s-ar fi petrecut dacă ar fi avut un atac de cord la 30.000 de metri”.

Pilot mort, o problemă de siguranță

Moartea pilotului British Airways este un accident tragic care subliniază importanța vitalității și sănătății piloților. Siguranța pasagerilor și a echipajului de la bordul unui zbor depinde de condiția fizică și psihică a piloților, iar companiile aeriene au instituit protocoale pentru a se asigura că piloții lor sunt apți de zbor. Accidentul demonstrează, de asemenea, importanța existenței unor planuri de intervenție în caz de urgență. Amânarea zborului a fost decizia corectă pentru a asigura siguranța pasagerilor și este un noroc că accidentul s-a produs înainte de decolare. BA a declarat: „Gândurile noastre sunt alături de colegii, prietenii și familia sa, în aceste momente foarte triste”.

Trupul pilotului, care suferise de probleme de sănătate în ultimele luni, a fost adus în Marea Britanie cu un Boeing 787.

Aeronava Dreamliner cu fuzelaj lat a zburat în Egipt special pentru această sarcină sumbră, deoarece nu era loc pentru sicriu în cala avionului Airbus A321 cu care ar fi urmat să zboare.

Citiți și:
Administrația Federală a Aviației SUA a modificat în liniște, fără niciun anunț, parametrii EKG necesari pentru ca piloții să poată zbura
Când or să cadă avioanele din cauza vaccinării piloților, cine o să plătească?

 

yogaesoteric
4 iulie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More