Administrația Federală a Aviației SUA a modificat în liniște, fără niciun anunț, parametrii EKG necesari pentru ca piloții să poată zbura

Piloții nu mai vor să zboare

La 24 octombrie 2022, FAA a modificat în liniște, fără niciun anunț, parametrii EKG necesari pentru ca piloții să poată zbura. Intervalul PR (o măsură a funcției cardiace) era necesar să fie cuprins între 0,12 și 0,2. Acum intervalul acceptat s-a mărit de la 0,12 la 0,3 și potențial chiar mai mare. Acesta este un interval foarte larg, care include și persoanele care au leziuni cardiace. Cardiologul Thomas Levy (video aici) este îngrozit de această schimbare, scrie Steve Kirsch despre controversata măsură medicală din SUA.

100 de milisecunde înseamnă mult

Pe EKG, intervalul PR arată cât de bine se deplasează impulsurile electrice în interiorul inimii, „astfel încât întreaga inimă să se poată contracta deodată”, a declarat cardiologul dr. Thomas Levy, care este consilierul medical al UFF, pentru The Epoch Times.

Modificarea FAA a limitei testelor cardiace declanșează îngrijorări privind sănătatea piloților și siguranța publică.

Un interval PR mai mare de 200 de milisecunde (ms) este considerat un semnal de alarmă, a declarat Levy, din Florida. O astfel de citire, prin ea însăși, nu dovedește că există o problemă cardiacă. Cu toate acestea, o valoare de peste 200 ms justifică efectuarea unor teste suplimentare și „nu este cazul să fie ignorată”, a spus Levy. Acesta a fost un dat în cardiologie aproape de când se folosesc EKG-urile, a spus Levy.

De aceea, în opinia lui Levy, nu are sens ca FAA să lărgească semnificativ intervalul. Piloții cu intervale PR mai mari de 200 ms erau supuși unei evaluări suplimentare. Acum, aceasta se petrece atunci când valorile PR ale piloților depășesc 300 ms, arată și YourNews.com.

Am discutat despre articolul său intitulat „Miocardita: Cândva rară, acum comună”, continuă Steve Kirsch în articolul exploziv asupra acestei probleme.

Practic, vaccinurile cauzează leziuni cardiace la cel puțin 2,8% dintre persoanele care se vaccinează. Așadar, 7 milioane de americani au acum inima afectată de vaccinul anti-covid. El admite că numărul ar putea fi peste 100 de milioane. Faptul că FAA a schimbat „silențios parametrii EKG pentru piloți sugerează că vaccinul face ca un număr uriaș de piloți să nu treacă testele de screening. Aceasta este o recunoaștere tacită a unei probleme uriașe”.

Studiu elvețian efectuat pe 777 de persoane după vaccinare

Într-un studiu elvețian recent, care nu a fost încă publicat la momentul redactării acestui articol, au fost măsurate nivelurile de troponină la 777 de angajați din spitale care au primit o injecție de rapel după ce anterior primiseră două doze de vaccin anti-covid. În a treia zi după rapel, niveluri de troponină peste limitele superioare ale normalului au fost observate la 2,8% dintre subiecți. În ziua următoare, jumătate dintre nivelurile ridicate de troponină au revenit în limitele normale. Nu au fost disponibile date de urmărire pe termen mai lung.

Acest studiu ridică mai multe întrebări decât răspunsuri. Care ar fi fost nivelurile de troponină la o zi după injectare? S-au normalizat complet nivelurile de troponină încă ridicate în a patra zi după injectare? Dacă da, în cât timp s-a realizat această revenire? În loc să ne îngrijorăm de faptul că vaccinul a provocat unele leziuni miocardice, aspect recunoscut în mod deschis în studiu, acestea sunt respinse ca fiind lipsite de importanță, deoarece jumătate dintre troponinele crescute au dispărut după 24 de ore. Și, la fel ca în cazul tuturor lucrărilor actuale care minimalizează importanța oricărui efect secundar al vaccinului, oricât de semnificativ ar fi, autorii concluzionează întotdeauna că vaccinul face mult mai mult bine decât rău, fără a mai preciza de ce este valabilă o astfel de concluzie.

De ce au făcut această schimbare a parametrilor EKG necesari pentru zbor?

De ce ar face asta?

Voi face o presupunere cu privire la motivul pentru care au făcut aceasta. Cred că este deoarece au știut că, dacă ar fi păstrat intervalul inițial, prea mulți piloți ar fi urmat să fie consemnați la sol. Acest fapt ar fi fost extrem de problematic; aviația comercială din SUA ar fi fost grav perturbată.

Și de ce au făcut această schimbare în liniște, fără a anunța publicul sau mass-media? Sunt destul de sigur că nu îmi vor spune, așa că voi specula: pentru că nu au vrut ca nimeni să știe. Cu alte cuvinte, vaccinul anti-covid a afectat grav o mulțime de piloți, iar FAA știe aceasta și nu a spus nimic, deoarece ar fi dat de înțeles țării că vaccinurile sunt nesigure. Și nu ai voie să faci asta.

De ce suntem siguri că vaccinul a fost cauza

Există mai multe indicii care sunt în concordanță cu afirmația „a fost vaccinul și nu covid”: au fost tăcuți în legătură cu acest aspect. Dacă ar fi fost din cauza covid, s-ar fi spus public. Dar vaccinul se pretinde că este sigur.

Momentul. Octombrie 2022 este târziu pentru covid. Dacă ar fi fost din cauza covid, s-ar fi petrecut cu mult înainte. Ei pot opera schimbări ale regulilor în fiecare lună.

Vaccinul creează mult mai multe leziuni la nivelul inimii decât covid (care NU creează niciun risc suplimentar conform unui studiu israelian pe scară largă desfășurat pe 196.992 de adulți nevaccinați după infecția cu covid). În plus, cardiologii au început să observe vătămările doar post-vaccin. Toate decesele subite au început post-vaccin.

Datele care susțin estimarea mea de 20% daune

Știu dintr-un studiu efectuat pe 177 de persoane din Puerto Rico (97% dintre acestea au fost vaccinate) cu vârste cuprinse între 8 și 84 de ani, că 70% dintre aceste persoane, atunci când au fost supuse unui screening pentru leziuni cardiace folosind un dispozitiv de testare aprobat de FDA (de la Heart Care Corp), au prezentat semne obiective de leziuni cardiace.

S-a făcut un studiu asupra piloților. Acesta a indicat afecțiuni cardiace la peste 20% dintre piloții examinați.

Studiul din Thailanda a arătat că aproape 30% dintre copii aveau biomarkeri cardiaci anormali după injecție. Dar copiii sunt mult mai rezistenți, așa că o rată de 30% de leziuni la copii se traduce într-o rată mai mare pentru adulți. VAERS arată că leziunile cardiace apar la toate vârstele, nu doar la cei tineri:

Concluzie: Cea mai logică concluzie este că FAA știe că inimile piloților au fost afectate de vaccinul anti-covid pe care au fost constrânși să îl facă, numărul piloților afectați este imens, leziunile cardiace sunt extinse, iar siguranța pasagerilor este compromisă prin reducerea standardelor pentru a permite piloților să zboare. Ceea ce ar fi corect ar fi ca FAA să fie sinceră și să recunoască în fața publicului american că vaccinul anti-covid a provocat leziuni la 20% sau mai mult dintre piloți (pe baza screening-ului EKG limitat), dar mă îndoiesc că va face vreodată aceasta.

Schimbarea: de la 200 ms la 300 ms și chiar mai mult

Modificările au fost făcute la 24 octombrie 2022 în Guide for Aviation Medical Examiners (Ghidul pentru examinatorii medicali de aviație). Iată jurnalul de modificări în care puteți vedea enumerate schimbările (a se vedea pagina 4):

Iată care era politica înainte de schimbare. Era doar un singur rând:

Iată cum arată începând cu 24 octombrie 2022:

Deci, acum sunt două rânduri, unul pentru mai puțin de 300 ms (înainte era 200 ms) și un al doilea rând pentru a gestiona 300 ms sau mai mult. (Pentru mai multe informații despre această schimbare, consultați articolul „Miocardita: Cândva rară, acum comună”.)

Studiul din Thailanda

În SUA, nu ni se permite să facem teste de laborator pe oameni înainte și după vaccin. Motivul este simplu: ar arăta foarte clar că vaccinurile sunt nesigure. De aceea nu există studii înainte/după vaccinare în SUA. Nu vor exista niciodată. De ce? Pentru că așa funcționează știința în America de astăzi: nu este etic să proiectezi un studiu care ar putea expune faptul că vaccinurile anti-covid pe care ne-au obligat să le facem provoacă rău. Credeți că glumesc în legătură cu modul în care se joacă cu studiile? Luați un exemplar din Turtles All the Way Down și citește doar primul capitol. Vă va deschide ochii.

Chiar dacă nu putem face un studiu înainte/după în SUA, au făcut un astfel de studiu în Thailanda pe 301 copii. Au descoperit că 29,24% dintre participanți au dezvoltat leziuni cardiace la câteva zile după ce au primit a doua injecție.

Dar iată care este cea mai importantă parte a acelui studiu pe care nimeni nu o subliniază:

Niciunul dintre testele care au fost făcute în studiul din Thailanda nu a inclus efectuarea unui RMN cardiac cu contrast la toți participanții, deoarece ar fi costisitor și invaziv. Acel test este standardul de aur pentru leziuni cardiace. Cu alte cuvinte, rata de 29% de leziuni a fost o limită inferioară a leziunilor. Dacă s-ar fi făcut un RMN cardiac la toți acești copii, veți găsi elemente pe care nu le veți găsi folosind testele ieftine și ușoare. Poate o mulțime de leziuni.

Rezumat

Cred că rata reală a leziunilor cardiace cauzate de aceste vaccinuri se va dovedi a fi mult peste rata de 29,7% de leziuni cardiace din studiul din Thailanda. La o rată mai conservatoare de 20% de leziuni, obținem 50 de milioane de americani cu leziuni cardiace cauzate de injecție. Pe măsură ce se vor face mai multe studii, va fi foarte clar de ce atât de mulți oameni mor subit, în special copii. De asemenea, se va explica și de ce azilurile de bătrâni au pierdut până la 33% din rezidenți în 12 luni, în timp ce înainte pierdeau doar 1 sau 2% pe an. Va explica de ce nu am reușit să găsesc nici măcar un singur azil de bătrâni în care mortalitatea din toate cauzele să fi scăzut după ce au fost lansate vaccinurile. Și va explica de ce niciunul dintre căminele de bătrâni nu a vrut să vorbească cu mine despre ce s-a petrecut cu oamenii după ce au fost lansate vaccinurile.

Încrederea în CDC și în comunitatea medicală ar fi firesc să ajungă la fundul sacului după ce se va descoperi cât de mari sunt daunele provocate de aceste vaccinuri.

Faptul că studiul thailandez a fost publicat într-o revistă de specialitate, că au făcut doar evaluări ușor de făcut (care au descoperit doar o parte din daune) și că FAA și-a schimbat în liniște ghidul EKG ar fi necesar cel puțin să vă deschidă conștiința asupra posibilității că aș putea avea dreptate.

Citiți și:
Un pilot american, care a intrat în stop cardiac sever imediat după aterizare, acuză impunerea vaccinării anti-covid la locul de muncă
Un pilot, victimă a vaccinului anticovid: „Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții”

 

yogaesoteric
23 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More