Pentru că a spus lucrurilor pe nume nimeni nu vorbește despre ea: Katarina Pavelek, actriță și model, a decis că singura cură a urmărilor vaccinului era sinuciderea asistată

„Salut prieteni, în ultimele 10 zile m-am îmbolnăvit grav, din nou, acasă, fără să pot face prea multe. Trupul meu este prea slăbit pentru a lupta cu această boală și nu mai am putere, așa că am luat decizia de a-mi pune capăt zilelor la asociația Pegasos din Elveția.

Am fost diagnosticată cu o boală neurologică cronică netratabilă ME/CFS (encefalomielita mialgică / sindromul oboselii cronice – n.n.) cauzată de injecția de rapel, pe lângă suspiciunea de SLA (scleroză laterală amiotrofică) respiratorie. Această boală m-a făcut să fiu invalidă, incapabilă să lucrez sau să am o viață socială și să mă bucur de viață. Respirația a devenit din ce în ce mai dificilă și mai dureroasă pentru mine, iar funcția mea pulmonară a scăzut.

Vă mulțumesc pentru toată prietenia și sprijinul acordat în ultimul an. Vaccinul de rapel pe care l-am primit în urmă cu un an mi-a distrus complet sănătatea, trupul și viața. Nu există nicio altă cale de a pune capăt suferinței mele decât decizia pe care am luat-o.”

Katarina Pavelek, tânăra actriță din cel mai recent film al lui Tarantino, a fost eutanasiată pe 1 iunie, după ce a dezvoltat o boală neurologică incurabilă ca urmare a vaccinului anti-covid. Și pentru că a avut îndrăzneala de a identifica cauza afecțiunii sale, nu s-a auzit niciun cuvânt în mass-media……. Monstruos.

Citiți și:
Din 35 de vaccinați găsiți morți subit în propria lor casă, 25 de decese au fost cauzate direct de vaccinul covid
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură
Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”

 

yogaesoteric
9 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More