Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”

Primele vaccinuri anti-covid au fost lansate în decembrie 2020 și nu a durat mult până când medici și oameni de știință au început să avertizeze cu privire la posibilele efecte dăunătoare asupra capacității reproductive, deoarece vaccinul poate reacționa încrucișat cu sincitina și genele de reproducere din spermă, ovule și placentă în moduri care ar putea afecta reproducerea, scrie dr. Joseph Mercola într-o nouă analiză, preluată de Lifesitenews.com:

Potrivit unei investigații recente, 42% dintre femeile cu ciclu menstrual regulat au spus că au sângerat mai mult decât de obicei după vaccinare și au apărut hemoragii în cazul a 66% dintre femeile aflate în postmenopauză.

De asemenea, potrivit analizei medicului Mercola, numărul avorturilor spontane, al deceselor fetale și nașterilor de copii morți a crescut după lansarea vaccinurilor împotriva covid.

În noiembrie 2021, în spitalul Lions Gate din North Vancouver, Columbia Britanică (BC), au fost 13 nașteri de copii morți într-un interval de 24 de ore, iar toate mamele primiseră vaccinul covid. Un alt aspect care trezește îngrijorări este că multe țări raportează scăderi bruște ale ratei natalității.

Printre medicii care au avertizat cu privire la posibilele efecte ale vaccinurilor asupra reproducerii a fost și dr. Janci Chunn Lindsay, consultant principal în toxicologie și biologie moleculară la Toxicology Support Services LLC, care, în aprilie 2021, a trimis un comentariu public către Comitetul consultativ pentru practicile de imunizare (ACIP) al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC), evidențiind potențialul ridicat de efecte adverse asupra fertilității. În mare parte, ea a prezis ceea ce observăm că se petrece acum, arată dr. Mercola.

Lindsay a subliniat că există dovezi credibile că vaccinurile anti-covid pot reacționa încrucișat cu sincitina și genele de reproducere din spermă, ovule și placentă în moduri care ar putea afecta capacitatea reproductivă. „Am putea steriliza o întreagă generație”, a avertizat ea.

Lindsay a mai subliniat că rapoartele despre tulburări menstruale semnificative și hemoragii vaginale la femeile care primiseră vaccinurile până atunci se ridicau deja la un număr de ordinul miilor și că acesta este un indiciu legat de siguranță care nu este cazul să fie ignorat.

4 din 10 femei infectate cu covid raportează tulburări menstruale

După cum s-a dovedit, rapoartele de la început despre neregulile menstruale nu au fost ceva trecător. Investigații mai recente au confirmat că, într-adevăr, multe femei se confruntă cu tulburări menstruale după vaccin, după cum a relatat NBC News:

O analiză publicată în revista Science Advances a constatat că 42% dintre persoanele cu cicluri menstruale regulate au spus că au sângerat mai mult decât de obicei după vaccinare.” De asemenea, și în cazul femeilor la postmenopauză (66%) sau care foloseau anumite contraceptive pe termen lung (71%) „studiul sugerează că multe au suferit infecții sau sângerări neașteptate după vaccinurile covid”.

Durata ciclului menstrual este, de asemenea, afectată

O cercetare publicată în revista Obstetrics and Gynecology a constatat o asociere între vaccinurile anti-covid și modificările duratei ciclului menstrual. Modificarea a fost mică – cu aproximativ o zi mai scurtă decât înainte de injectarea cu a doua doză – și nu a fost considerată un mare motiv de îngrijorare. Totuși, schimbarea indică faptul că ceva se petrece. Întrebarea este ce anume se petrece?

Infecția poate suprima funcția ovariană

Dr. Natalie Crawford, specialist în fertilitate, a sugerat că tulburările menstruale observate la pacientele cu covid-19 pot avea legătură cu un răspuns al imunității celulare și, întrucât vaccinul covid instruiește trupul să producă proteina Spike a SARS-CoV-2, la care sistemul imunitar răspunde apoi, efectele vaccinului pot fi similare infecției naturale. Într-un editorial apărut în British Medical Journal din 2021, Victoria Male, lector în imunologie reproductivă, citată și de Science, a prezentat o viziune similară:

S-au raportat modificări menstruale după vaccinurile anti-covid-19 atât pe bază de ARNm, cât și de adenovirus, ceea sugerează că, dacă există o conexiune, este posibil să fie mai degrabă vorba de rezultatul răspunsului imun la vaccinare decât de o componentă specifică a vaccinului. Vaccinarea împotriva papilomavirusului uman (HPV) a fost, de asemenea, asociată cu modificări menstruale.”

Până la urmă, se pare că avem de-a face cu un virus creat de om și, în plus, ARNm-ul din vaccin care programează producția de proteine Spike este modificat genetic. Poate de aceea, în comparație cu procentul de femei care se confruntă cu tulburări în urma infecției naturale, un procent mai mare de femei raportează tulburări menstruale în urma vaccinului anti-covid.

Creștere vertiginoasă a numărului de avorturi spontane, decese fetale și de copii născuți morți

Tulburările menstruale nu constituie singurul semnal de alarmă privind siguranța. Avorturile spontane, decesele fetale și nașterile de copii morți au crescut, de asemenea, după introducerea pe piață a vaccinurilor anti-covid. În noiembrie 2021, în spitalul Lions Gate din North Vancouver, Columbia Britanică (BC), s-au născut 13 bebeluși morți, o cifră uimitoare, într-un interval de 24 de ore, iar toate mamele primiseră deja vaccinul anti-covid.

Într-o lună obișnuită, poate avea loc nașterea unui copil născut mort la spital, ceea ce înseamnă că numărul de 13 nașteri de copii morți în 24 de ore este extrem de neobișnuit. Scoția a înregistrat, de asemenea, o creștere neobișnuită a ratelor mortalității infantile. Astfel, în luna septembrie 2021, au murit cel puțin 21 de bebeluși sub 4 săptămâni – însemnând o rată de 4,9 la 1.000 de nașteri. Din punct de vedere istoric, rata medie de deces în rândul nou-născuților în Scoția este de aproximativ 2 la 1.000 de nașteri.

Oficialii din domeniul sănătății spun cu hotărâre ca femeile însărcinate să primească vaccinul anti-covid-19, dar datele nu arată deloc că acest fapt ar fi sigur, dimpotrivă. Un studiu sponsorizat de CDC, publicat în New England Journal of Medicine (NEJM), care a fost utilizat pe scară largă pentru a susține recomandarea în SUA ca femeile însărcinate să se injecteze, a fost corectat în octombrie 2021, varianta corectată menționând:

În notele de subsol ale tabelului, următorul conținut ar fi necesar de atașat: Nu era disponibil niciun numitor pentru a calcula o estimare a riscului de avorturi spontane, deoarece, la momentul prezentului raport, urmărirea pe parcursul a 20 de săptămâni nu era încă disponibilă pentru 905 dintre cele 1224 de participante vaccinate cu 30 de zile înainte de prima zi a ultimei menstruații sau în primul trimestru. În plus, orice estimare a riscului ar fi cazul să țină cont de riscul de avort spontan specific săptămânii gestaționale.”

Afectarea fertilității masculine

De asemenea, alte cercetări recente au descoperit că vaccinul anti-covid Pfizer afectează concentrația și motilitatea materialului seminal la bărbați timp de aproximativ trei luni.

Ca și în cazul problemelor menstruale la femei, autorii pun aceste efecte adverse la bărbați pe seama „răspunsului imun sistemic” la vaccinul covid. Cu toate acestea, deși susțin că de fapt capacitatea de reproducere a bărbaților se va recupera în aproximativ trei luni, aceasta ar putea fi totuși o problemă enormă.

Să ne amintim că injectările ARNm sunt recomandate la intervale de trei luni în cazul seriei inițiale, iar rapelurile sunt recomandate la intervale diferite după aceea. Dacă distrugi materialul seminal al unui bărbat timp de trei luni de fiecare dată când acesta primește un vaccin împotriva covid-19, atunci se va reduce semnificativ probabilitatea ca acesta să aibă un copil pentru o bună parte a unui an.

În continuarea analizei, dr. Joseph Mercola prezintă date despre scăderi bruște ale ratei natalității în mai multe țări, printre care Germania, Regatul Unit, Taiwan, Ungaria și Suedia.

Indiferent dacă e vorba de ceva accidental sau intenționat, adevărul este că asistăm în prezent la o scădere bruscă a numărului născuților vii, împreună cu o creștere la fel de bruscă a numărului deceselor în exces în rândul adulților, iar rezultatul final va fi o reducere a populației globale.

Acest aspect pare inevitabil în acest moment, iar aceste tendințe corespund cu lansarea pe piață a acestor seruri experimentale covid bazate pe transfer de gene.

De exemplu, Germania a publicat recent date care arată o scădere cu 10% a natalității în primul trimestru al anului 2022.

Graficul cu rata natalității în Suedia arată aproape la fel.

Și alte țări înregistrează scăderi neașteptate ale ratei natalității, la nouă luni după începerea campaniei de vaccinare în masă împotriva covid. Între ianuarie și aprilie 2022, rata natalității în Elveția a fost cu 15% mai mică decât se aștepta, rata în Regatul Unit a scăzut cu 10%, iar cea din Taiwan, cu 23%.

Într-un articol din Counter Signal, Mike Campbell a relatat despre îngrijorările exprimate de deputatul ungar Dúró Dóra în timpul unui discurs în Parlament:

În ianuarie anul acesta s-a petrecut ceva ce nu a mai avut loc de zeci de ani. Rata natalității a scăzut cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut. Și ceea ce este și mai îngrijorător este că și fertilitatea a scăzut – ceva nemaivăzut din 2011… [Un] cercetător de la Institutul de Economie KRTK subliniază că această scădere drastică a avut loc la doar nouă luni după ce au început vaccinările în masă anti-covid în Ungaria.”

După ce a analizat mai în detaliu problema, Campbell a descoperit că, în cele cinci districte cu cea mai mare rată a vaccinării anti-covid din Germania, fertilitatea s-a redus cu o medie de 15,2%, iar cele cinci districte cu cele mai puține vaccinări anti-covid au înregistrat o reducere medie de doar 4,66%.

Și Statele Unite înregistrează scăderea numărului de nou-născuți. Datele provizorii din Dakota de Nord arată o scădere cu 10% în februarie 2022, o reducere de 13% în martie și de 11% în aprilie, comparativ cu lunile corespunzătoare din 2021. Mai jos este un grafic de la Birth Gauge de pe Twitter care compară datele referitoare la nașteri din 2021 și 2022 dintr-un număr mai mare de țări.

Să ne asumăm responsabilitatea pentru sănătatea noastră

În acest moment, femeile nu sunt avertizate cu privire la riscurile de avort spontan, tulburări menstruale și potențialele probleme de fertilitate și naștere de copii morți, chiar dacă toate aceste semnale de alarmă privind siguranța sunt evidente. După cum a declarat un medic specialist obstetrician-ginecolog, dr. James Thorp, pentru The Epoch Times:

Am văzut multe, multe, multe complicații la femeile însărcinate, la mame și fetuși, la copii, morți fetale, avorturi spontane, moartea fătului în interiorul mamei… Ceea ce am văzut în ultimii doi ani este fără precedent.”

Pacienții se află într-o situație extrem de riscantă, deoarece majoritatea se bazează pe faptul că medicii lor le spun adevărul. Puțini se așteaptă ca medicii să mintă sau să le ascundă informații care pot salva vieți, doar pentru a nu-și pune în pericol propria carieră. Prin urmare, traversăm vremuri fără precedent.

Aceasta înseamnă că nu avem de ales decât să facem propriile cercetări și să evaluam singuri riscurile. Există o mulțime de date pe care le putem găsi, pe care mass-media [mainstream] nu le va acoperi sau, dacă face asta, ea insistă că evenimentele adverse nu constituie un semn de pericol. În astfel de situații, este necesar să învățăm să gândim folosindu-ne propria noastră inteligență.

Până pe 15 iulie 2022, Sistemul din SUA de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) a înregistrat 1.350.947 de rapoarte de evenimente adverse în urma vaccinurilor anti-covid, inclusiv 29.635 de decese și există dovezi că rapoartele sunt șterse din sistem cu miile.

Semnalele de alarmă cu privire la siguranță care vin de la vaccinurile anti-covid depășesc orice altceva a existat în istoria medicală. Niciun medicament sau vaccin nu a fost vreodată asociat cu atât de multe leziuni și decese, inclusiv vătămări aduse fătului.

În acest moment, se pare că asistăm la un fenomen de depopulare. Întrebarea este: sunteți dispuși să acceptați riscurile? Sunteți dispuși să vă riscați fertilitatea, chiar și doar temporar? Sunteți dispuși să riscați viața bebelușului vostru? Sunteți dispuși să v-o riscați pe a voastră? Dacă nu, răspunsul este simplu. Nu primiți vaccinul și, dacă ați făcut deja unul sau două (sau trei), nu mai faceți niciodată un altul.

Citiți și:
Sperma celor nevaccinați, noul bitcoin al mișcării antivaccin
Un studiu șocant dezvăluie că vaccinul anticovid provoacă avorturi spontane în 4 din 5 cazuri
O analiză a datelor arată că vaccinurile covid au legătură cu scăderea abruptă a natalității în Europa

 

yogaesoteric
9 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More